32

МИТНИЧАР

преди 11 години

Да, тя тълпата не може да различи граничен полицай от митничар.И на всичкото отгоре слагат всички под един знаменател.Изобщо , знаят ли какво точно работят митничарите.

31

razgradski pop

преди 11 години

"Митничар замесен в контрабанда"...каква е тая комедия..има ли митничар който да не е замесен в контрабанда???

30

боровинките

преди 11 години

кои и защо покрива боровинките??? навсякъде по гарите и пазарите се пробутват цигари посред бял ден - открито!!! после ми говорете за държава и полиция... най-явните престъпления стоят 'неразкрити' заради корупция

29

журнал_лиз

преди 11 години

"спецакция" ?! вместо рутинна операция каквото им е задължението , "къса" вместо стекове ! журнал вместо журналист

28

Българин

преди 11 години

Вълците се ядат един друг

27

Джибик

преди 11 години

Еххх,митничар да си в тази криза.

26

Balgarin

преди 11 години

Ха...то да е само един!

25

анонимен

преди 11 години

Цецо отвръща на удара на Танов

24

Анонимен

преди 11 години

Ужас! Скоро бсп-то ще ходят с просешка тояга!

23

Анонимен

преди 11 години

Пука ми за митничара, не е нито първият, нито последният, който може да бъде подкупен. По-важното е да задържат и осъдят ***, които са в основата на целия канал. Който е минавал през Женския пазар знае за кде са били предназначени тези цигари. Не подценявайте ***, те отдавна не се занимават само с дребни кражби и лихварство...

22

нов митничар

преди 11 години

Така както сме я подкарали скоро на Позитано 20 ще бъркат по кофите за ***. Всичките им спонсори са подсъдими или осъдени. Сега и контрабандните канали на Р.Петков се чистят.Това е другари свиквайте да живеете като народа , който вие грабите 60 години.

21

Z4

преди 11 години

Г-н Цветанов да се хвали че контрабанда няма. Арестуваните 8 душислед 72 часа ще са свободни граждани на РБ.След кратко ослушване тези тарикати пак почват далавера с цигари!Така е у българско.

20

ани

преди 11 години

Ами кой друг ще пропусне ТИР -а ,освен митничар ------ ама това не е новина за БГ .Това го знае всяко хлапе .

19

HTC

преди 11 години

е да беше дал и на другите тои милия алчен алчен цял тир решил да вкара,то сигурно не му е единствения и са го изпортили другарчетата му хахаха нямало работно места,ей ви едно ново.

18

Иван

преди 11 години

Кирилов да си чувал за митнически дознател - ха такъв е въпросния.

17

До всички от 1 до15

преди 11 години

Ало-о-о, прочетохте ли Кирилов? Ако не сте - то четете, говедарчета!

16

Bob

преди 11 години

Хехе... гроп да не са се отказали да се финансират от контрабанда ? Точно пък Танов ли да се размърда :D kато че не знае нищо, е чак днес разбрал..."Танов, какво пра`иш?... Абе тоя Мишо Бирата ми се обаждА сега пак..." :D

15

кирилов

преди 11 години

Ало, ало, който не е минавал от пункта Кап. Петко Войвода само той може да повярва на това! Там контролират ГРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАИ, а не митничарите, защото е вътрешноевропейска граница! Така че не е митничар, ами граничен полицай, стига за всичко са обвинявали митницата - кой знае и кой не знае! Всеки път като минаваме зеленодрешковците ни проверяват, митничарите само винетки и кантар.

14

гацо

преди 11 години

нищо ново.само тоя митничар ли е замесен в далавери.Танов я се размърдай малко да видиш как ще се размирише на митниците

13

сметач

преди 11 години

3500000 / 9500000 = 0.368 лв. на къс (1 ДЖигара)0.368 * 20 = 7.368.... лв. (пакет или кутия ДЖигари)Какви са тези златни цигари и къде се продават?... :)И защо ги броят на късове, а не на брой тютюневи парченца?.... Цифрата тогава ще е умопомрачителни милиарди и успехът на митничари и полицаи ще е по-престижен.... :) :) :)