136

и я пенсионираха

преди 11 години

вместо да я накажат тази марковска, взе си 20 заплати и напсува всичко и си каза:"Прецаках ги",това е "качествената" българска съдебна ситема, система прогнила от корупция и връзкарство,лека му пръст на проф.Живко Сталев,че го видя това и написа:"боледуващо българско правосъдие"в книгата си "Силалата на нормативното".нека това да се знае в евро-пейските структури,за да не се чудят защо мразиме българите нашата държава.че

135

***

преди 11 години

Не Марковска създаде прецедента, а нашите послушни и *** народни избранници.Не е луд,който яде зелника, а този който му го осигурява.Така че ,плюнките ги насочете към когото трябва.

134

plug_n_play

преди 11 години

Толкова много не ме е било срам от български президент, мога да си го призная най-отговорно това. Прекрачването на закона вече минава всякякви граници.

133

Винаги ГЕРБ!

преди 11 години

Венета, не се предавай!!!! Бат,Бойко и Цветанов и целия народ е зад теб!!!!!!!!!!!!!Успехи!!!!!

132

Ssssss

преди 11 години

ПУДЕЛА ПЛЮВНЕН...ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ ОТ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА.ТОЯ ЛИГЛЬО Е МНОГО ***.ЩЕ ВКАРА ДЪРЖАВАТА ВЪВ ВОЙНА КАТО СТОЙ ПА ГЛЕДАЙ.НАЛИ Е ВЪРХОВЕН КОМАНДВАЩ.КАКВО ЛИ Я ОЧАКВА МАЙЧИЦА БЪЛГАРИЯ С ТАЯ *** НЕГРАМОТНА...

131

Eeee

преди 11 години

НАЗНАЧЕНИЯТ ОТ МУТРАТА ПУДЕЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,СЛЕД ФАЛШИФИКАЦИЙ НА ИЗБОРИТЕ,ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО ПОД КРУШАТА.ТОЯ ***,НЕВЗРАЧЕН ЧОВЕЧЕЦ СЕ ДЪРЖА КАТО ПОП.....Н.НИТО ВЕДНАЖ НЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА МАРКОВСКА ,БЕШЕ ГОТОВ ДА ПРИПАДНЕ.ЖАЛЪК,ГРОЗЕН МЪНИК.ТАЗИ ЩЕ ОСЪДИ BG В СТРАСБУРГ НО ЩЕ ПЛАТИ ГОЛИЯ БЪЛГАРИН ,А НЕ ЧЕХЛЬОТО.СРАМ И ПОЗОР С ТОЯ ЛУЗЕР.

130

Белоногата

преди 11 години

Веднъж Плевнелиев да опита да се изяви като мъж, само че не избра подходящия момент и случай. Да посрамиш Конституцията на страната си , трябва да си много зле да стигнеш до там.

129

riba mech

преди 11 години

Няма как да бъде оправдано такова действие, при положение, че то се явява противоконституционно. Президента няма право да налага вето на върху решението за избор на конституционен съдия от Парламента. Изборът е неотменим, дори от КС. Фактически той се опитва да отмени решение на НС, избор по-точно независимо дали той е бил правилен или не, а това не влиза в неговите компетенции. Само НС може и има право да отмени този избор. За такива дела, обикновено се изисква импийчмънт.

128

dayna_X

преди 11 години

Пленвелиев трябва да бъде остранен от поста на държавен глава, защото рискуваме така да се орони престижа на тази съдебна институция - Конституционния съд. До кога ще турпим такова грубо посегателство срещу върхония закон на България, пък било то и от този наш измислен държавен глава???

127

Kosta

преди 11 години

Срамно е за нас, като гласоподаватели, че именно държавния ни глава, не познава законите и най-вече Конститутцията. От бързане да угоди на Тивката и компания, той дори не си е направил труда да провери, законово дали е това е правилно. И ето сега какво излиза!? Той е бламирал само церемонията, в която е предвидено да участва не по Конституция, а по Закона за Конституционния съд. Буквално той престъпи решение на НС и наруши Конституцията, като наложи вето на избран член от неговата на НС, квота.

126

second hand dress

преди 11 години

Не прецедент, а инцидент създаде непорочната кандидатка за КС. Че как няма да го създаде! Защитава си ПРИХОДИТЕ (не доходите, а ПРИхождащите пари). Та само обувките, които съдебната селска инатчийка беше обула за несъстоялата се клетва, са над 1000 лв. Вижте и бижутата по врата, ушите, вижте и очилата ... цените им не сте ги и сънували. Вие, мои съграждани, с 290 лв. заплата и 150 лв. пенсия. Вие, вече 22 години правите тези подаръци на индивиди като Марковска.

125

teritorialno_podelen

преди 11 години

"Това предизвика недоволството на ЕК и дори се заговори за извънреден мониторингов доклад."Браво на президента! Дотук я докара с неговите необмислени постъпки и със заминаването си вчера. Сега целия труд, който полагаше правителството да влезем в Шенген отива по дяволите с тази глупост на Росен. *** президента!

124

94sasht

преди 11 години

Много ни изложи този път нещастния ни президент - Росен Плевнелиев, който по всичко личи, че изпълни качествено поредната поръчка към изпълнителната власт и Бойко Борисов. Как той ще провали избора на Конституционен съдия.

123

Come on

преди 11 години

Аз не мога да разбера как Росен Плевнелиев може да се меси така в нещата за избор на конституционен съдия. Изобщо няма това право и не го оправдава изобщо, че Бойко му нарежда тези неща. По-добре да си подаде оставката според мен, за да не стават повече конфликти на интереси.

122

Мелиса

преди 11 години

Изложихме се big time този път. Плевнелиев трябва да бъде задължен да напусне поста си. Той погази Конституцията.

121

Илияна

преди 11 години

Всичко това изобщо можеше да не се случва. Росен Плевнелиев наруши Конституцията на РБ, в която той като цяло не е предвиден задължително за присъства на това събрание, а само по Закона за КС. Вчерашното му вето, което той наложи на клетвата беше неправомерно и дори незаконно. Ако по закона за КС той може да си тръгне и да стопира церемонията, по Конституция това не е точно така. Кашата, която забърка е доста гнусна, лошото е че отново действа по команда на определени личности. Всички знаем кои.

120

Наблюдател

преди 11 години

Май само в Балгария,*** *** като тази може да е съдия и само тук да има претенции за конституционен такъв. Не случайно, рейтингът на съда е най-нисък.

119

Blondi83

преди 11 години

Росен такава театрална постановка направи, че дори родните звезди в театъра могат да му завидят. По-добре да сдава властта този човек и да отива именно при Блатечки и компания. С тази усмивка ще се справя много успешно там. Като президент просто повече не го виждам.

118

levskarcheto77

преди 11 години

Сърдете се на дясната ръка на Бойко Борисов - президента Плевнелиев, защото той е виновен да нямаме сега конситуционен съд. Станахме за смях през Европа с този измилен президент, който дори не си знае правомощията по конституция.

117

Северина

преди 11 години

Обвиненията към съдийката са подхвърлени и Плевнелиев веднага налапа кукичката. Как може да си позволява такава дързост. Заслужава публичен импийчмънт.