128

Цици

преди 11 години

2040г. ГерманияПич си кара със 120км/ч BMW-то и естествено, го спират. Идват куките до него и му искат документи за проверка. Той им дава и единият полицай казва на другия (като вижда книжката):- Хей, Мустафа, виж к'во странно име - МЮЛЕР!!!

127

Анонимен

преди 11 години

до 138Не съм в бг. Единствените, които като чуят, че съм от Бг ми се радват, са руснаците.Из Болгарии? Прикольно! - ВИНАГИ това са думите. А даже не говоря толкова добре руски.Повечето ми приятели са руснаци. Какво повече да кажа.Каквато и да им е политиката на грандоманите политици в Русия - хората са си хора и те са ни близките по душа.

126

Анонимен

преди 11 години

до 138Не е вярно! Страшно много руснаци познавам и съм работил с тях. Руснаците ни имат за доста отговорни и добре правят разлика между *** и българи.

125

де е DE?

преди 11 години

Допреди години не ги разпознаваха. Просто не знаеха какво е това "***". Те си имаха техни си ***, които нищо общо нямат с нашите. Обаче бг и румънския *** им разбиха фантазиите.Племенно общинския строй е на светлинни години пред махленската кланова организация. Криминалното естество на препитание и наглото поведение, примесено с въпиюща безпросветност ги докарват до истерия. Северните народи са търпеливи обаче завърти ли се системата - прошка няма.Така, че скоро ги очакваме обратно..

124

1111

преди 11 години

Немците не ги мислете -ще се оправят. Ражда се нов Хитлер и ни спасява от ***.

123

Аспарух

преди 11 години

Новите хуни-където се заселят,местното население иючезва.Единственото спасение от тия е Антарктида-няма желязо и е студено.Сега разбрах,защо държавата финансира от години проф.Пимпирев и екип.Търси се нова земя за България ....

122

Ivan Grozni

преди 11 години

Или превода нее точен или турчина нарочно нарича *** българи... мнгогим се ще на турчеляат да се изакрат нещо повече от нас... нали 500 години бяхте във владение...не си лизибихте *** комлекс вече...

121

До 130

преди 11 години

Нещо не ти схванах поста. Какво точно значи че "се ползваш с един статут" с ***? Искаш да кажеш, че ако ти и един ***-бояджия кандидатствате за една позиция, свързана с твоите инженерно-мениджърски квалификации, 2-мата имате равен шанс да ви вземат? Ако сериозно това се опитваш да кажеш, бих търсил проблема в теб, а не в *** или държавата.Живея до квартала от статията, не мога да кажа че някога съм се чувствал приравнен с ***. Веднъж получих коментар като 131, но само това.

120

до 134

преди 11 години

Неграмотните - в рудниците.

119

БГ

преди 11 години

Е затова назапад и в Русия ни мислят за ***. Скоро един мой познат се ожени за рускиня и та каза "в Русия БГ ги мислят за ***"!!!!УЖАС!!!!

118

БПФ

преди 11 години

Как да набием в тиквите на тия ***, че не става дума за Българи, а за *** ???Докога ще търпим да ни обиждат, приравнявайки ни си тия ***?

117

до ЕС

преди 11 години

Да ви е честита интеграцията! Почвате да жънете успехите от "десетилетието на ромите".

116

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 131 Абсолютно същия случай имах в Гърция, преди 3 години.

115

Де да бегам?

преди 11 години

Не желаещите да работят - съд и в рудниците. Крадците - в рудниците. Обийци и всякаква *** - в рудниците. Всеки работил в правителството - 5 години затвор след мандата (няма начин да не е виновен). Ха да видим тогава в каква държава ще живеем ?Ако, горе упоменатите работят в рудниците или на не-популярните работни места в БГ безплатно за отплащане на определено наказание, трябва да ви кажа че България ще стане една от най-бързо развиващите се и желани за живот дестинации !!!

114

Де да бегам?

преди 11 години

До BGВярвай ми Немците ще решат проблема по най-бързия начин: просто въвеждат визов режим за България и г-н Бойко Борисов ще трябва отново да използва държавния самолет за връщането на *** в БГ. Познай кой ще плати разходите. Единствения начин е натиск от страна на народа за вземане на мерки.Мерки: За по-вече от три деца - никакви помощи по какъвто и да било начин.Получаване на помощи само след извършване на некакъв вид работа: метене на улици,ринене на сняг и т.н.Безпризорните в мините!

113

BG

преди 11 години

Towa e po dobre da se mahat kum Germania da gi widime nemcite kak shte gi integrirat i w BG malko da si pochinem ot tazi paplach nenasitna

112

Анонимен

преди 11 години

- От къде си ?- България- Наистина ли? Не си ли много бял за българин?!Реален диалог в Холандия

111

Де да бегам?

преди 11 години

До Schöne DeutИ най-комичното: в Германия един бояджия се ползва със същия статут като един инженер например. Сега си представи как се чувствам аз : инженер с достатъчно стаж като мениджър, с три чужди езика незнам си колко допълнителни обучения и един *** бояджия едва зършил 3-ти клас (защото от 4-ти има оценки), да се ползваме с еднакъв статут? Просто нямам думи на къде върви света. Макар, че в БГ това е още по-зле, *** е с по-голям статут от останалите !!!?????????????????????

110

Де да бегам?

преди 11 години

До Schöne DeutМи, да ти кажа те затова Германците реват от Евросъюза. И то с право.За да станеш, например един бояджия ще трябва да учиш минимум Berufschule(професионално училище) със съответната практика, а българския горбетчия такъв :не му трябва никакво шуле (училище) и може да работи за два-три пъти по-малка заплата.Не иска коледни и отпускарски да му се плащат, може да работи нон-стоп и няма никакви претенции относно околната среда (живее на всякъде) .

109

Schöne Deut

преди 11 години

Северната част на Германия е изключително красива и подредена. Бил съм там известно време и ви уверявам, че е уникално спокойно, тихо и подредено. Пийваш си биричката на брега на река Рейн, покрай тебе преминават малки корабчета, погледът ти се рее сред зелените пейзажи наоколо и се кефиш на живота.Но... Явно минало свършено е правилното глаголно време.Опитвам се да си представя какъв шок изживяват местните хора сега, налагайки се да живеят с всичко това, за което се говори в статията...