15

kireza

преди 11 години

И евреите и арабите са семитски народи,т.э. са си братя,имат едни и същи прародители....Рим преселва евреите по цялата империя,така Палестина остава за днешните араби,приели исляма през 7- ми век!Мохамед също е от израиловите колена и е последовател на учението на Христос.В Корана Исус е пророк Иса,а майка му присъствува под името Мериам!Както знаем последователите и на двамата създават от ученията им религии,което си е чист еретизъм!Мисля че сблъсъка между Хамас и Израел е начало на войната.

14

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се, въпросния обстрел на Хамас срещу Израел ще се окажат отново НАТОвски ракети.Както се оказа и между Турция и Сирия. Турция вече в истерия"ще нападаме Сирия, не може така", а в същото време се оказва, че снарядите са НАТОвски, пък обвиняват Сирия.За евреите това е постоянна практика.Плащат на няколко човека да стрелят по техни, за да имат повод да убият ръководителя на Хамас.Знаят, че те ще отговорят и ще започне конфликт.Така беше и с атентата у нас и навсякъде.

13

краси

преди 11 години

Конфликта е отдавна датира от библейско време.Знаем че са нещо като роднини.Там работата че Изрел подписва премирие с едните тогава започват другите.Не съм против никой и в двете страни има мирно насиление.Намас точно зад тях се крие повечето им убежища са в училища ,в домове на мирни граждани които са заплашвани с убийства.Правят живи вереги с деца.Израел винаги снабдява с провизии дава им ток,вода,лекарства,тежко болни се лекуват в Израел напълно безплотно.Да незбравяме поговорката за мечката

12

Анонимен

преди 11 години

VIVA PALESTINA !!!

11

Анонимен

преди 11 години

6. По американската ТВ , дават бомбандиране от Израелците в Газа и имат около 80 жертви.Вярно че е стрес да те обстрелват от другата страна , но кой е започнал атаката ? Преди години се получи същото , казаха че е заради двама пленени вохника, та загинаха хиляди ? Сега какво е станало ? Целят се по колата на военния министър ( шеф) и го убиват ! Това го дават със снимка от въздуха. Значи предварително са знаели къде е ?

10

emo

преди 11 години

израел ечаст от свтовния военно- престъпен алианс доминиран от сащ.другите членове са великобритания и германия.фатът че 20 американски щата искат да напуснат сащ защото е спечелил обама а не войнолюбецът ромни доказва пестъпната същност на американо-еврейската демокрация,а американският горбачов /обама/ пречи отчасти 63на престъпниците

9

Анонимен

преди 11 години

5. Кой е започнал пръв ?

8

Анонимен

преди 11 години

Обама е македонец!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Какво "успокояване" на какво "напрежение", бе??? Кажете си го с думите, които бихте използвали за всеки друг подобен случай - спиране на геноцида, а не успокояване на напрежението!

6

краси

преди 11 години

Аз живея в израел и мога да кажа,че това е малка час от това което се случва тук.Израел дава малка гласност за това което става тук.Обстрела е масов денем и нощем без почивка,просто е ужас.Имам приятели които живеят в градовете които се обстрелват децата са под стрес просто у ад!

5

Анонимен

преди 11 години

Е сега де маке, седни да си пиеш ракията със някой македонски историк. След около 3 часа във дискусията ще се появи и марсианец и ще се ти се изясни всичко. После няма да ти е ясно само това дали е небето, или е плота на масата, под която по незнайни причини си се озовал.

4

Макето

преди 11 години

Прави ми впечатление че таквия важни новини кат нов конфликт в близмия исток се съобщават с две три изречения по новините а това кой с коя любовница е спал го въртят от две седмици защо ли ама я да си пия ракийката и да не питам

3

bg

преди 11 години

Izrael podkrepja Bosna i Kosovo.

2

bg

преди 11 години

Obama e dobar u4enik na Talmuda.

1

bg

преди 11 години

Obama e lujec.