153

анонимно

преди 11 години

пишат българите, едва от страх дишат, ако името си под написаното напишат, после я заблуден куршум ще ги удари, я лошо наточен нож ще ги погали, страх българите ги гали, и едва ли в българско неанонимно някога ще настане.тук в българско подкупите се анонимни, любовниците петрови също-адвокатки млади са те, без имена и цвят на коси, българите страх ги коси, и да крадат политиците, анонимно крадат, страх ги е да си кажат греха.

152

недоволен

преди 11 години

До кога в тази държава ще се разглеждат анонимни доноси, писания и клевети. Да се приеме закон и анонимните писания да не се вземат под внимание. Ами ако някой напише, че премиера е гей, да не би публично да трябва да доказва своята мъжественост. Идиотска система, някой написал нещо и цялата държава две седмици се тресе от скандали. В същото време никой не говори за безработните, които скоро ще станат милион, за гладните и ровещите се по кофите наши съграждани. Ето как от мухата става слон.

151

емигрант

преди 11 години

Преди 2 /3 години шведски министър си подаде оставката само за това,че не беше декларирал една химикалка подарък пред данъчните а тази госпожа явно има доста добри приятели във различни партии в БГ алоооо КРАДЦИТЕ от ПАРЛАМЕНТА стига пихте от кръвта на народа набийте и шута на тази *** иначе ония плешивите от БРЮКСЕЛ ще ви го набият на вас

150

Анонимен

преди 11 години

По принцип колкото повече услуги правиш,затваряйки си очите толкова по бързо се издигаш в иерархията на съдебната система.От биографията на тази жена личи,че доста си е затваряла очите и доста услуги е правела.И то точно на тези,които сега е защитават.Тя лъже.А дали един съдия трябва да е лъжец?Няма да пусне кокала и ще разчита скандала да отмине и да се забравят деянията и.Хубавото,че дори Цветанов се отрече от нея.

149

123

преди 11 години

всички останали конституционни съдии да си подадат оставките в знак на протест - така ще остане само тя

148

...

преди 11 години

А би трябвало да си разчиства пътя към... пенсията. Ако живеехме в нормална държава. Колкото и да се опитват, не могат да лъснат ла.но!

147

коко

преди 11 години

Има си жената масажист и го закриля.Даже и бикините и да бяха намерили в колата му пак щеше да го пази.Да некраде,я...Сега се вози на последния влак,това я оправдава,жена е...

146

Анонимен

преди 11 години

е не ми харесва нещо тая

145

Синя коалиция

преди 11 години

Марковска е подкрепена от всички партии в парламента без Синята коалиция. Всеки, който е гласувал за партии различни от "Синята коалиция", нека са е замисли какво правят неговите представители в народното събрание...

144

Как е възможно?

преди 11 години

Чл. 6, ал. 2 от Закона за Конституционния съд гласи: "Съдията полага клетва в едноседмичен срок от назначаването или избирането му в присъствието на председателя на Народното събрание, на президента и на председателите на Върховния касационен съд и на Върховния административен съд". Има ли юристи в тази държава? Има ли закони? Важи ли принципът на върховенство на закона в България?

143

Анонимен

преди 11 години

Аз гледам от добрата страна. Госпожата е "само" крупен мошеник, докато "премиерът" ни си е криминален престъпник...

142

Анонимен

преди 11 години

до 162...ами сам не можеш ли да си отговориш на въпроса защо е подкрепяна от ГЕРБ, БСП ДПС, РЗС..всички са от едно котило и всички ги е страх от един честен и истински съд, Конституционния съд е последната преграда ако някой някога успее да изправи на съд някой от седящите в Народното събрание...дори Президента не може да му влияе на решенията.

141

Анонимен

преди 11 години

Малееееееееееее, ни срам, ни Очи!

140

Анонимен

преди 11 години

Погледнато чисто политически, няма как един съдия подкрепян от ГЕРБ да бъде приет и от БСП, ДПС, Атака и незнам още кой. Това показва, че за нея има доста силно брожение и определено не е от някой случайни хора. "Много моля Ви мадам, мене много ме е срам - от ВАС". Махнете се и нека прокуратурата да Ви разследва за връзката Ви с определени хора, недостойни и определено нечестни.

139

dani.maleeeva

преди 11 години

До анонимен Съгласна съм с Вас и на мен ми писна от всички политици от 1989 насам

138

Анонимен

преди 11 години

Няма ли кой да и забърше шамара?

137

agent 007

преди 11 години

докога ще търпим такива нискочели селянки да срамят българия....то за едно е....не иска да разкаже играта на всички...директорът на ЦРУ напусна заради любовна афера, а тази грозна *** се мисли за по-ценна от българия...срам,срам, срам....

136

Храбрия шивач

преди 11 години

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!

135

анонимен

преди 11 години

Забрана на Всички Партии,Разпускане Всички видове Съд и тотална промяна на този Политически Живот

134

Аз

преди 11 години

Явно- цецовчета са намерили автора на "доноса". Изял е един бой, подписал е предупредителен протокол -че всичко е лъжа....И сега- напред,Конституция! Ти си наша и аз ние сме твои!