43

Анонимен

преди 11 години

газовата криза се решава с 2-3 шамара, не разбирам защо се вълнуваме. остана само Путин да дойде в София, ама го е страх.....

42

Анонимен

преди 11 години

vinovnici za zatvariane na kozlodyi caria kyneva kostov raboteshti za evreiski grypirovka tva tvardiat razyznavaniata ne sa predatelite na balgaria 2 3 xil.choveka .koito ychastvat v grypirovki i se ypravliavat ot stryktori izvan stranata.

41

АЛО

преди 11 години

ТО ПРОБЛЕМА ИДВА / *** С *** / НА Б Б *** / ОХ ПОСЛУШНОТО МОМЧЕНЦЕ/А СЛЕД ИЗБОРИТЕ КО ША ПРАВИШ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

40

Анонимен

преди 11 години

Беров, Костов, Кунева, Царя ... всички са виновни за затварянете на 1-4 блок на АЕЦ Козлодуй.1) Беров - За да вземе малко парички2) Костов - за да хо похвалят (той подари и мариците на американците)3) Кунева/Царя за да си приключи по бързо "капитулацията" на България пред новата Империя EU4) Приемането на еврото -> България трябва да даде 6 МИЛИАРДА ЕВРО .... като могат да нарастнат до 15 МИЛИАРДА ЕВРО!!!

39

Лонсдейл

преди 11 години

Имайки предвид какви сътресения Кунева причини на българската енергетика, не смятам че трябва някой да обръща внимание на преструвките ѝ че се опасява от газова криза.

38

Мелиса

преди 11 години

Разбира се че няма опасност от газова криза. Кунева се опитва да създава излишно напрежение. Какво, да е би тя ще тръгне да ни се притич1ва на помощ като остана едничка надежда ? Опазил ни Господ.

37

Iva Hikova

преди 11 години

Меглена Кунева и тя хвърля димни завеси само и само да е в центъра на събитията и да си прави ПР. Видяхме я и нея колко силна е в преговорите и каква стройна визия относно енергетиката имаха цялото правителство на царя - ще има Белене, няма да има Белене... ама затворихме набързо двата блока в Козлодуй.

36

Dobrev

преди 11 години

Кунева явно вече има и ясновидски способности. В последно време прави изключително лошо впечатление с изказвания от сорта - ако сега еди какво си, то... Интересно къде бе тази аналитична мисъл у нея кога бе еврокомисар и евродепутат и защо не си зададе тези въпроси по отношение на реакторите в Козлодуй?!

35

Анонимен

преди 11 години

34 стига пръскал зловонни пруски чевен лайнарино , колкото и да те е яд Щатите ще се оправят , ти никога няма да се опарвиш нещастнико долен.

34

asen

преди 11 години

От сутринта чета, криза с *** няма да има, Няма опасност от газова криза, няма опасност от не знам какво,Май положението е трагично.

33

Илияна

преди 11 години

Едно време, когато Кунева продаде интересите на България затваряйки мощностите на атомната централа в Козлодуй, нямаше кой да я обвинява, всички някак си от нейното продажно правителство тогава и партия, я подпираха, а тя самата не изпитваше никакви угризения. Те положи основите на енергийната зависимост на България и показа колко бързо можем да клекнем на претенциите на големи държави като Франция. Разбираемо, все пак взе тлъст хонорар от френската БНП Париба за това.

32

lelia_marche

преди 11 години

Тя Мегленчето колкото да ни вдигне на пожар и да привлече внимание се изказва, понеже вече всички джокери под ръкава й свършиха и сега започва да сочи с пръст като Вожда този и онзи за щяло и нещяло, а не предлага нищо нито, като решение, нито като алтернатива. За мен тя си остана комунистическата кукла на конци, а и честно казано, втори Бойко не ни трябва, който да посочва греховете на хората.

31

провинция

преди 11 години

"Голям праз ,че за софиянци няма да има руски газ". Да ходят да си "докарат" американски.Това ли е най- големият проблем на България ?

30

Анонимен

преди 11 години

А какво да кажем за селското стопанство, което съсипа Меглена Кунева, като договори най-ниските субсидии за родното селско стопанско производство - едва 25 процента от това, което вземат колегите на нашите в останалите страни от Европейския съюз. И тази жена, за която ясно се разбра, че има номенклатурно минало с фамилията Кунева-Пръмова иска да печели властта...

29

twin_peaks

преди 11 години

Кунева хич да не дава акъл какво да се случва и какво да не се случва. Тя направи така, че сега да нямаме нормална атомна енергетика, като не си мръдна пръста изобщо да направи нещо за да не затворят 3ти и 4-ти блок на атомната ни електроцентрала. От тази гледна точка смятам, че тя няма право да се обажда по каквито и да било теми, свързани с енергетиката.

28

До 28..продължение

преди 11 години

....платени драскачи като тебе. Колко са прости в цяла западна европа да забранят шистите, само Полша ги разреши само на хартия за да извива ръцете на Руснаците за по-добри цени и скоро и те ше се откажат от суперизгодния добив! Сащ ше настигнат и надминат по добив Руся, ама друг път, вземи се поинформирай малко за истинските цифрички и числа, скоро и тоя балон ще се спука, кофти е пак че ла*ната вътре в него него ще ни опръскат доста! До 4 години я САщ няма да ги има , я нас ....

27

До 28

преди 11 години

***, нали за тва измислиха шистите, да могат да крият скъпите и токсични химически отпадъци от експанзията за която говориш! Добивът на шистов газ си е прикрито отърваване от химически отпадъци, получения газ е страничен ефект от това. Как мислиш, защо коктейла от химикали е все още търговска тайна ... или поне част от него, сигурно го пазят в тайна , да не може бай Пешо от Долно-Нагорнище да не крадне технология и да почне сам да дупчи с техника за милиони! Аман от промити мозъци и платени..

26

Шоп

преди 11 години

Единственото решение е Drang nach Osten.

25

Анонимен

преди 11 години

Хайде и този бушон ( Д. Добрев ) в инсталацията на ГЕРБ изгоря.

24

Тихомир Томов

преди 11 години

Дано няма газова криза , че камерите не могат да работят с Маришките въглища !