10

Наблюдател

преди 11 години

Изкривеното "огледало" на демокрацията. После ще се чудят защо им е "паднал тавана"..

9

kireza

преди 11 години

Тия либерасти англетата,винаги са приютявали помиярската световна пасмина,а после крещят че им изнасилвали грозничките,че им слагали бомби в метрото и т.н. и т.н.Скоро и в задниците им ще слагат тротилови шашки,а те отнвово ще се хилят като ***!Ега ти ***,харчат милиарди за такива ***,като убиеца на снимката а не се погрижат за етническите си събратя!Абу Катада навярно е отказал да се бие за аллаха в Либия и Сирия,затова е дандарията!Хрантутят го а той не иска да се отблагодари:)))

8

Вовка Путин

преди 11 години

Каня Абу Катада в Москве на госсти! Ще му покажу Храма на Истината ОМОН и ще го удостоя с честта да ползва терморекталния криптоанализатор (поялник в ***)!

7

Анонимен

преди 11 години

Именно Англия помага в разработката на уахабитизма и създаването на салафитите, като армия от религиозни фанатици. Това се случва в Саудитска Арабия, управлявана от поставени от ротшилдови кралско еврейско семейство.За това англичани, американци подкрепят, обучават радикалните ислямисти. Чрез тях контролират мюсюлманските страни.За това атакуват всяка такава страна, светски ориентирана.

6

муспи

преди 11 години

Българи, защо не използваме природния закон - ако убиеме някой евреин, било Соломон Паси, било журналистическото нищожество Венци Михайлов, ще изчезне този *** на снимката. Ако закараме един куфар необогатен уран на летището в Тел Авиф, турция ще предложи преговори за въщане на тракийските земи.

5

Анонимен

преди 11 години

Америка нарочно поставиха мюсюлманите за черни хора пред света. Това го знае всяко хлапе, а проблема на Българите идва от турците, заради османското робство и за това че и те са мюсюлмани. Толкова е просто това не само Европейския парламент а всички европейци знаят с изключение на балкансия *** етнос българите

4

А сега де

преди 11 години

едно се убедих.. болните европейци не мразят ***. Напротив като съм разговарял с тях викат че света трябва да е един, един народ една нация един език един съд една религия, народе май сме изостанали ! Комунизма ни хлопа все още за това неможем да искаме пенсия от 1000 евро нито заплата от 2000 евро.. !

3

Анонимен

преди 11 години

Ал кайда, САЩ, Англия, всички са едно :) ех народе, мислиш пак че си център на вселената. Новината не е чудна, нормално е. Евреите създадоха Доган Волен и Осама ;)

2

Анонимен

преди 11 години

Ама Катада не е пускал клип как НАТОвски хеликоптер избива системно цивилни и стреля по линейката дето идва да провери сигнала !

1

ФАКТ

преди 11 години

Островните не искат да пуснат Асандж, но за сметка на това пускат Катада. А какво друго може да се очаква от д**или? - ФАКТ.