12

българските

преди 11 години

псевдобизнесмени ги оправадават за това.я вижте колко български бизнесмени укриха данъци и др. а са на свобода и се радват на живота.ама немците имат закони,прокурори и съдии, а у нас-подкупни.

11

българин в германия

преди 11 години

Няма почтена причина Гренцебах да бъде опозорен предварително и държан в затвора на етап търсене на доказателства. Няма почтена причина самото закъсняло с 5 години търсене на доказателства да се представя като влязла в сила присъда - такава няма. Дело от 2007г. изобщо не е тръгнало 5 години поради липса на доказателства. Пише, че имало укриване на данъци още в 2003г., т.е. 9 години не са намерили доказателства и сега хукнали в края на 2012г. из Варна. Гренцебах беше буквално екзекутиран пред българското общество, за да бъде разсипан бизнесът му.

10

Мария за "До 3&

преди 11 години

Допускам, че тези обиди тип ти *** ли си? ги сипе самото пресаташе на Варненския съд, която предварително обяви Гренцебах за виновен. Аз на мястото на греценбах ще заведа дело срещу нея, той е загубил поне 200 пациента х 5,000 евро = 1,000,000евро. Когато някой сипе клевети, трябва са носи финансова отговорност за тях.

9

Мария за "До 3&

преди 11 години

В държавата на невинните Маргини, Гренцебах е предварително обявен за виновен и е в ареста.Забележете - заповедта за арест е издадена още преди да бъде направен обиск, делото било от 2007г., а данъчните престъпления били от 2006-2008г. - някой замисля ли се над абсурда как предварително през 2007г. е заведено дело за неща, които ще извърши през 2008г. А отгоре на всичкото имало и укриване на данъци от 2003г. И ги търсят след 9 години (!) във Варна. Допускам, че тези обиди тип ти *** ли

8

Юли

преди 11 години

До до 3 Споделям мнението ти! На българите им дай сеир....интрига....малко жълтичко и гледай какво става. Като овце. :)

7

анонимен

преди 11 години

Сори хора, ама че клиниката му генерирала приходи тук и затова ги бил настъпал по мазолите са глупости. Работил съм за него и той си има и добри и лоши черти, но че бил невинен със сигурност не може да се заяви! От видяното съм силно склонен да вярвам, че нещата са си точно така. В БГ той върти Х на брой фирми, който си въртят наеми, данъци, продажби, препродажби... т.е. целта е нищо да не може да се проследи и да се спестява ДДС. На всяка фирма има сложени мними МОЛ-ове, които хабер нямат.

6

Анонимен

преди 11 години

Дааа, чужденците ядат дървото в ***. Ако беше наша мутра, нямше да го пипнат с пръст, но нагази ли чужденец лука, ела гледай какви ги върши българският съд. ...като при оня *** Майкъл Шийлдс, дето го натопиха за келменцето-сервитьорче.

5

Анонимен

преди 11 години

до българин в германия...не е странно..под влияние на организацията за икономическо сътрудничество и развитие, на която още не сме член, макар че се пънем 20 години, от няколко месеца нашите министри се задължиха да дават 100% информация и съдействие за банкови сметки, дан. задължения и т.н. и да получават същото. ако някой ден в германия те арестуват,че дължиш 2000 лв. на Бг за здравни осигуровки, да не се чудиш. П.С. Този немец не го знам, може и да е мошеник.

4

до 3

преди 11 години

Ти *** ли си? Не прочете ли ,че заповедта и разследването са от Германия....Какво плюеш по нашета система като това си е немска работа. И 9 *** и те сложили + ....наистина много *** народ е българския.

3

Тихомир Томов

преди 11 години

Жалко , че и някои германски прокурори се изживяват като *** си колеги тук в България

2

BG

преди 11 години

В Германия тези престъпления се наказват с "лишаване от свобода" от 10 до15 години. Гренцебах беше задържан във Варна след издаване на европейска заповед за арест от германските власти.Koga i v BG???

1

хлора

преди 11 години

Ще има гурме арест.Да му е сладко.