147

Анонимен

преди 11 години

Айде скрий се бе ***. Скопен си ти. При iOS всичко работи безпроблемно. Айде виж кой нов malware ви е излязъл за измислената ви системка и млъкни!

146

Анонимен

преди 11 години

А оптимизирано значи ли да е скопено, защото прекрасно знаем колко е скопен иос и коя е по функционалната система. Доста сте зомбирани един свестен блутут, уай фай, обхват, батерия и слот за карта не ви сложиха и ми говорите за оптимизация.

145

Анонимен

преди 11 години

Миндиле, ефективно значи оптимизирано, с малко ресурси да работиш по-добре от хандроида на 4 ядра. А екстрите като емулатор за плейстейшън си ги запази, за iOS има доста оригинални игри и приложения, не ми е нужно да играя на емулатори. За тях си имам PS Vita ;)

144

mindo

преди 11 години

Наби, ти какво наричаш ефективна операционна система? Да не би нещо дето ти спира всичко докато скролваш? Ами верно е ефективно, че и ефектно ;)... Пусни му един емулатор на плейстейшън да видим колко е ефективно де, сигур ще търчи и ще вика УРАААА от ефективност ;)

143

ha ha

преди 11 години

то хубаво ще ги вадят на 6 месеца, ама аз всички който познавам с айсиктирфони са ги заковали по 24 месечни договот, а в кеш да се изръсиш по 700 евра преди ъпгрейда си е малко налудничаво.

142

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ анонимнико 169:Щом напишеш нещо, значи истината е обратна!За да лъжеш ли ти плащат или си тук за да лъжеш от спорт?

141

Анонимен

преди 11 години

Андройд заблуденяци ейй значи.

140

Анонимен

преди 11 години

Няма логика в това да си купя айпад на цената на лаптоп с функционалността на обикновенна евтина китайска сапунерка(телефон), е освен ако не съм ябълково зомбиран ***. Та обяснявайте колко е велик иос ама гледам пуснаха ъпдейт още преди да са свършили първите продажби и то за оправяне на проблеми които епъл и тъподателЕЕ отричаха да съществуват. Балона сами си го надуха сами си го спукаха.

139

Анонимен

преди 11 години

Android вече работи по х86 , ама огризките са в киреча и нямат шанс с iOS, нито пък с леопардите си да направят хибридна система.Войната ще е между Уиндоус и Андроид. А Епъл вече спукаха балона:)Ще ги видим и с мижавите нефункционални лъскави хомо-телефончета докъде ще я докарат.

138

Анонимен

преди 11 години

do 167Ега ти *** си ! Нямам думи!Как въобще можеш да среавняваш Уиндоус 8 хибридните ултрабуци с iOS???? Toп ***!Само Уиндоус RT е в категорията на кекавия iPad, ама хич не виждам да бие Андроид там, а и продажните резултати на Surface RT го показаха ясно. Нито могат да се мерят с броя на апликациите на Андроид.Хибридните лаптопи неса таблети-играчки а пълноценни PC и ще изядат играчките в голяма степен.

137

Анонимен

преди 11 години

При таблетите Андроид няма никакъв шанс. Битката ще е между Windows 8 и iOS.

136

Анонимен

преди 11 години

Смазващото предимство на иос сред таблетите също намалява чрез падане на пазарния дял. Андроид е по присобима система и затова става на всякакви устройства и върви с всякакви периферии, свободна и не заключена, работеща перфектно на всякакви устройства.

135

Анонимен

преди 11 години

Ама не работи като хората, има сериозни проблеми със сигурността и е неоптимизиран. Разработчиците за iOS се увеличават, а тези за Андроид ннамаляват, защото там пари не се изкарват, всичко живо тегли приложенията от торентите. Единствената причина Андроид да е толкова разпространен е че върви с всеки евтин телефон, а не защото е по-добър, не случайно при таблетите смазващо предимство има iOS, там цените на устройствата са доста по-високи и всеки предпочита по-добрия продукт.

134

Анонимен

преди 11 години

Нормално е софтуер който има мултитаскинг работещи блутут, уай фай и е свободен и незаключено скопен да е по тежък :)).По добрия софтуер го има на 3/4 от смартфоните и пазарния му дял се увеличава.

133

До 154

преди 11 години

Понеже процесорите на Епъл са толкова слаби, затова ли Андроид върви 2 пъти по-бавно и тежко от iOS на 2 пъти по-мощни процесори? Ако софтуера ти е шит, все едно колко як хардуер имаш.

132

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ да, пич 161:Считай дълга си за изпълнен! Благодарение на глупостите ти тук, Samsung вече ще продава по-скъпо процесорите си на Apple.Можеш да си изкараш втората смяна тук без да драскаш, подремвайки :)

131

Анонимен

преди 11 години

Да затова ги произвеждат самсунг в техните заводи :). В заводите на основния им конкурент с който се съдят за какви ли не глупости :))). Даже Самсунг им вдигнаха цените с едни 20% а Епъл щат не щат на тях поръчват.

130

НаблюдателЕE

преди 11 години

...Досега Samsung не е проектирал оригинални ядра на ARM процесорите си, ARM процесорите на Samsung са със стандартни ядра, разработени от ARM, като Cortex-A8, Cortex-A9 и Cortex-A15.Apple проектира сам високоефективни ядра в процесорите A6 и A6X и затова iPhone 5 и iPad 4 са първи сред smartphones и таблетите.Просто и ясно...

129

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ простичък ни анонимнико 154:Простотии и тъпотии ръсиш, щото си учил лошо в лошо училище:- ARM архитектурата е измислена от Apple. Повтаряй си го ежедневно, ще ти помогне в живота- изкуството на писането на OS, се състои в това, че да я напишеш така, че да ползва най-малко ресурси на процесора, а тези, които ползва - по най-ефективния начин

128

НаблюдателЕE

преди 11 години

За който разбира и не разбира:- Apple притежава пълен АРХИТЕКТУРЕН лиценз от ARM- този лицен правото на Apple да разработва и произвежда ARM процесори със СОБСТВЕНА архитектура, която да е НАЙ-ПРИГОДЕНА за iOS, съществуващите и бъдещи изделия на AppleТОЧНО такъв е случаят с процесорите A6 в iPhone 5 и A6X в новия iPad 4:- оригинален дизайн на ядрото на A6 и A6X по SWIFT ARM архитектура, разработена от Apple- оптимизирани ресурси, предназначение за различните класи изделия iPhone и iPad