16

Наблюдател

преди 11 години

Докато не се научи това,а и което и да е управление на таз държава, не да иска пари.а да създава условия за изкарването им,ще си остане най-бедната в Европа.

15

Анонимен

преди 11 години

"България ще иска от ЕС пари за второкласни пътища".......... а ГОЛЕМИТЕ МАГИСТРАЛИ няма ли пари за тях вече .............ХАХАХАХАХАХАХАbtv ..... те хубаво ще искат ама ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА И СЪДЕБНА СИСТЕМА Е МАФИЯ опа ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ дето КРАДЕ като ПОДИВЯЛА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ и СИМУЛИРАТ ДЕЙНОСТ ..............................и това се вижда навсякъде в администрациите на държавните учреждения

14

Анонимен

преди 11 години

Както винаги... втора цигулка!

13

RCI

преди 11 години

Див петел,"образованието,науката,иновациите,социалната сфера".И при това е НОВ акцент.Разруха,приятелю,такава разруха че вече повече от 20 години не можем да се оттласнем.При това с политическа и финансова подкрепа отвън.И пак говорят!!Като не можеш пирон направо да забиеш,поне замълчи!Ти не знам как си,но аз вече погнуса изпитвам,физическо отвръщение.Вероятно не съм само аз и ако на някой нормален човек не му издържат нервите,кой ще бъде виновен?Тези са проклятието на България!

12

Анонимен

преди 11 години

България никога , ама никога няма да заприлича на Гърция . Такива сравнения не правете изобщо . Ние ще си останем между второкласна и третокласна малка незначителна държавица . И да не ви се иска , и да ви е яд , това е положението .

11

jgo

преди 11 години

До психологнай-после един разумно мислещ човек

10

boqn4o

преди 11 години

Вие или сте ***, или сте платени драскачи. И в 2та случая не би трябвало да се оплаквате от жалкия ви начин на живот, защото ако сте *** е нормално да получавате малко пари, а ако сте драскачи, явно това ви е целта в живота и така много пари едва ли ще изкарате. Значи след като ЕС дава примерно 10 млрд за пътища, ние да им кажем: Не, не, ние тия пари не ги искаме, дайте ги на Румъния, тъй като са ни ниски заплатите и не искаме вие да ни плащате да си строим пътища.

9

Хадес

преди 11 години

Нов акцент е оперативната програма за наука и тъй нататък, в която науката е натикана в 10-та грлуха, а парите ще се "усвояват" за интеграция на ромите

8

наблюдател

преди 11 години

пак ли ще са от ония пътища дето 1вия сняг ги разваля и всяка година ги правим? усвояваме 10 - 4 за мен - 4 за теб - 2 за пътя и работниците... и всяка година градим инфраструктура. Дори на тъпата снимка в Ирак преди месец/и имаха 300 пъти по-добър асфалт от тука.

7

психолог

преди 11 години

Какво доживяхме. Намери се най-после едно правителство, което да прави нещо реално за държавата и вместо да ги поощриме има хора, които плюят. Спомняте ли си при управлението на БСП-ДПС-ДС какво чудо беше. Пълна изолация от ЕС и САЩ. Спрени еврофондове, никой не искаше да се среща с Станишев, Доган или Гоце Първанов. Скъпи сънародници това ли искаме пак???????? Аз мисля, че не.

6

Анонимен

преди 11 години

АМАН ОТ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ

5

...

преди 11 години

Щом Европа плаща, за всяка пътека да стане магистрала, щом плащат на гърците, испанците и кой и какво ли не. Предлагам ЕС да плаща помощите и образованието на ***.Не е ли справедливо така ???Питам, защо щи ми ги връщат и ще ме уграничават мен. И ние не ги щем ама ...Плащаме им помощи за да не правят нищо , да им ги плащат те...

4

sharan-bg

преди 11 години

Трябва да се иска много-на куб! Да се вземе много-на квадрат! И и и....да се крадне половината! Толкова е просто! Виж, самата схема вече е сложна и неразгадаема - дори от спец. криминалист, защото може да има нещичко и за неговото джобче...А че хубави пътища, правени някога по Сапард, са със затлачени канавки и водостоци,обрасли със дървета/ не със храсти, че водата си тече по тях и се вледенява и ги руши - на кого му пука? Къде е скромния "кантонер" с лопатата и кирката? Няма пари!?!????....

3

Анонимен

преди 11 години

Стига сте "мъркали"! Дават ли ти - ЕЖ ,гонят ли те - БЕЖ !

2

Калина

преди 11 години

Ехеееей, "евробюдежета", хайде да се събудим вече,а?

1

Анонимен

преди 11 години

Ще ви дадат пари на куково лято. Сега ще намаляват парите , така че кой взел, взел. Никъде не пише колко евро са преведени в сметките на България за тия пътища. Пише усвоени по проекти, но взети ли са ?! Защото усвоени и възвърнати са различни неща.