45

гацо

преди 11 години

европенсиите.големи са и затова беше голямото блъскане по време на изборите за евродепутати.дали ще свършат нещо полезно за държавата ни ,това не ги интересува.важното е да си разкарват костюмите и парфюмите в европарламента и накрая да се докопат до тези пенсийки.Шенген.Ще го гледаме през най кривия макарон.

44

Анонимен

преди 11 години

"Средната пенсия на еврочиновник е 6500 евро" ай стига бе!!!

43

румен221

преди 11 години

КОЙ ЗНАЕ РАЗЛИКАТА...1. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ:- БЪЛГАРИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ...? (НЯМА)2. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ:- ***, РОМИ И ***...?? (НЯМА)3. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ:БЪЛГАРИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ (християни и мюсулмани)., от една страна и ***, РОМИ И *** от друга...???ИМА...:- ПЪРВИТЕ ПЛАЩАТ, ВТОРИТЕ ЛАПАТ...!!!

42

Макето

преди 11 години

Ся видехте ли лицемерието на демократията това е само началото после иде мурабето

41

Европеец

преди 11 години

Българин или ***,каква е разликата?За мен- все ***.

40

123

преди 11 години

До Анонимен 38ще вдигат банкет друг път, нали те ни приеха по чисто политически причини така или иначе - да ни контролират. преди много години чърчил казал, че балканите произвеждат повече история отколкото могат да консумират.. : ) те искат получленство за да ни казват какво да правим, контролират, дават по малко пари, да не им се мотаме много. поне засега. след много години като докажем че искаме да сме с тях - като пакитата в ЮК и ние ще бъдем допуснати на 99% но все ще се знае от кои сме..

39

турчин

преди 11 години

Социалната политика в БГ е само за ромите и за тези 240 калпака в парламента които се наяждат от данъците на Българския гражданин

38

123

преди 11 години

борисов - мъж на място? това ли е вица на деня. напускане на ЕС едва ли, но спиране на процедурите за Шенген - според мен веднага. Нека ЕК да ни покани когато сметне за добре. Стига са ни споменавали разни псевдо политици из разните му западни парламенти като основния проблем на този континент, обидно е вече. сигурно не ни вярват (все пак сме руския троянски кон), като е така - замразяват процедурите и стига толкова говорене и харчене..

37

румен221

преди 11 години

ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРЧЕТАТА ЗАПОЧВАТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИ, КОЙТО Е РАСИСТ-БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА(народна поговорка)ВИЖТЕ ТЕКСТА В ДОКУМЕНТА НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО, ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ В БЪЛГАРИЯЦитирам: - Документа използва името РОМИ, като ОБОБЩАВАЩО за ГРАЖДАНИ В УЯЗВИМО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ..."- Макар, че става дума за ВСИЧКИ СОЦИАЛНО СЛАБИ, президента ДИСКРИМИНИРА БЪЛГАРИТЕ и насочва държавните пари САМО ЗА РОМИТЕ..., а чиновниците са прави в документа за помощи ПИШЕ РОМИ, А НЕ ВСИЧКИ СОЦИАЛНОСЛАБИ БЪЛГАРИ!!! - ИСТИНАТА Г-Н ПРЕЗИДЕНТ е, че Социалния минимум е 582 лв. и ВСЕКИ С ПО-МАЛЪК ДОХОД Е СОЦИАЛНО СЛАБ!!! МАМЯТ НИ, КАТО ЗАМЕНЯТ ТОВА ПОНЯТИЕ с понятието гладуващ ПРАГ НА ГЛАДА, който вече е 241лв!!!- ИЗЛИЗА, ЧЕ ГОВОРЕЙКИ САМО ЗА *** ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВОДИ ПОЛИТИКА НА... СЕГРЕГАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО - УМИШЛЕНО РАЗДЕЛЯНЕ ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК... ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЙКИ САМО *** за сметка на българите и турците, КОИТО ИЗРАБОТВАТ ПАРИТЕИЗЛИЗА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е РАСИСТ - БЪЛГАРОМРАЗЕЦ...!!!

36

Анонимен

преди 11 години

нашите са дипломирани неграмотници.за какво им диплома като нямат знание в дадена насока.

35

Анонимен

преди 11 години

до 38 Не вярно!Как някакъв си Ердоган може да поставя условия а нашата тиква да се гъзи на който ми падне .

34

Анонимен

преди 11 години

"За пръв път досега три страни от Балканите - членки на ЕС (България, Гърция и Румъния), се обединиха " Това е единствения правилен път- Обединение на Балканите!!!! Тогава ще може дружно да плюем на Европа. Европа без Балканите е кръгла нула. Те ни владеят и използват всявайки раздори! А ромите никой не може да ги спре! Те са паразите и живеят там, където обществата са богати!

33

Анонимен

преди 11 години

А най голямата *** е в БГ парламента.

32

ЕС

преди 11 години

Идете с дипломите за инженери и доктори, да сте знаещи и можещи хора, пък после кажете дали ви мислят за роми.

31

Анонимен

преди 11 години

Българина винаги е бил *** в Европа това е факт

30

Анонимен

преди 11 години

Аз живя в Брадфорд ела те да видите *** на какво се вика пълно е с словашки,чешки,полски пакистанци и индийци няма да ги броя.....Какво искат тия само ние ли имаме *** в държавата си?Борисов ако е мъж на място нека ги сплаши малко.Нека им каже че България напуска ЕС да видите как веднага друга песен ще запеят,но на него не му стиска това ......

29

Ааа, само не така !!

преди 11 години

Ааа, само не така, господа западняци т.е. демократи.Нали МНОГО ни съжалявахте и бяхте БЕЗКРАЙНО съпричастни към "липсата" на човешки права в соцлагера? Нали затова разбихте живата на милони хора-да ги освободите от социализма? И не е вярно, че всичко е в името на евтината работна ръка и пазар за *** ви?Нищо, че тогава ИМАШЕ РАБОТА ЗА ВСИЧКИ, българи, турци, ***, арменци и т.н..А вие: отворихте вратите за интелигентните хора, а *** сега ви пречи!И всички останали напоследък.Ааа, само не така !!

28

Бай Трендо, до Т. Жи

преди 11 години

Бързам да Ви доложа, другарю Живков, че вече съм на трудовия си пост, бера тикви на полето и съм с таблет и мобилен Интернет! А Вие, как сте, работите ли?

27

...

преди 11 години

Те са неграмотни , прости , примитивни, морално и интелектуално бедни хора. И колкото и материално по-добре да са те ще продължават да петнят нас етническите българи. Българина успява в чужбина именно с работа , а университетите на Европа са пълни с българи, уважавани и считани за равни. Но все пак българин се е превърнало в петно, ***...А най-лошото е подтискането, срама за пробивния интелигентен , любознателен и трудолюбив човек. А ЕС не си ли отговаря така на въпроса, заюо сме бедни...

26

Бай Трендо

преди 11 години

Колеги, решението на проблема с *** и другите безделници е много просто. Като пишете, че при бай Тошо е нямало проблем , това е вярно, защото ХХV Обикновено народно събрание приема, а регентите подписват "Закон за трудово мобилизиране на безделници и празноскитащи". Законът е обнародван в бр. 198 от 30.08.1946 г. на Държавен вестник. Няма да го намерите в Интернет, но в областните библиотеки е налице. Той е кратък, само 16 члена, и е много поучителен. Прочетете го, няма да съжалявате ...