42

SS

преди 11 години

Митенцето е един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУШЕННИЦИ В БЪЛГАРИЯ.Няма начин да работиш за него и да не те завлече с нещо, или ако случайно ти даде всичко дължимо то ще е за сметка на много големи ядове докато това стане.

41

Анонимен

преди 11 години

kvo mliako bre v balgaria kade ima kravi.ovce .

40

Анонимен

преди 11 години

Това са най-големите измамници. Купуват евтино мляко, имат уред, с който проверяват дали е разредено с вода и намялят цените. А после след като го купят го разреждат с вода. Като съм бил на практика в подобен завод камионите със сухо мляко се разтоварваха. Искали нисък данък, мошенници. Да спрат да разреждат млякото с вода, да спрат да слагат сухо мляко и тогава трябвада се разговаря с тях.

39

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТАКА ЩЕ Е ,КАТО НАДУХТЕ ЦЕНИТЕ ДО ТАВАНА.КАКВО Е ТОВА СИРЕНЕ-ОБИКНОВЕНО - 9,10,13 ЛВ,А МАДЖА-ОВ,АКО МОЖЕ И ПО 20-25 ЛВ ЩЕ ИСКА ЗА КИЛОГРАМ.ЦЕНИТЕ ЗА НИЩО ГИ НЯМАТЕ.

38

ilyan

преди 11 години

za 35 st. iskupuvat mlyakoto v isperihskiya rayon ...nyama subsidii za nasite kravi.pri tezi tseni na furaja kolim kravite nyama drug nacin...sramota . nyama upraviya.....

37

Анонимен

преди 11 години

Хванахте се за това кой го бил казал, какъв бил и пр. Но истината е, че в цъл свят за различните продукти има различна ставка. Пример в Англия всички детски стоки са освободени от ДДС, учебници и книги също, лекарствата, час от храните и стоките от първа необхосимост са с нисък %, същото е в Гръция, Германия, Дания все страни към които всички гледате и искате у нас да е като там. Но с това мислене скоро няма да го бъде.

36

нечовек

преди 11 години

А кой си изливаше суроватката във Врачанския Балкан Зоров ?

35

Анонимен

преди 11 години

Никога не бих купил каквото и да е Пършевица

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя е спонсор на гербавите, а Миро Мършата вече е мулти-милионер от "спонсорство" от разни зърно, месо и млеко -производители.Да не говорим за Боко- милиардера.

33

Анонимен

преди 11 години

Щом тоя реве, Миро Свинската *** до дни ще се появи да обясни как трябва да се дадат субсидии и как цените трябва да скочат, че малко им беше покрай стандартите...Да се задави дано свинята врачанска!

32

МУНЧО

преди 11 години

.......КОЛКО Е ДУШИ ИЗГОРИЛ ЖИВИ...

31

Анонимен

преди 11 години

Заради този човек това лято се прокара закон, който преди две седмици влезе в сила и ще ликвидира малките и средните предприятия в бранша, за да може да остане той и още двама трима да си поделят пазара, а сега обяснява колко зле било!!!На всичкото отгоре медиите имат пълна забрана да коментират новите промени в закона и затова само хора от бранша са наясно (в това число и аз) за какво иде реч! Мутренска работа и лицемерие да излиза тук и да ми говори глупости!

30

Голям Наглец

преди 11 години

Ей, тоя голям наглец - измислените стандарти , с които вдигнаха двойно цените Миро Мършата ги вкара под негово давлени, сега и ДДС-то му било високо...Ми да се изнася - в Гърция напр. ДДС-то на храните е 13%, да пробва там да си продава ***.

29

Анонимен

преди 11 години

Г-н Зоров бил ли сте милиционер? :-)

28

клиент

преди 11 години

Как точно партийния секретар си обяснява следното. Краве сирене цена-9-10лв. за 0.800 кг. Кашкавал 15 лв. килограм. Качество, което отговаря е за 50% от тези цени. Давайте да работим без да плащаме данъци ама заплатите на лекари и учители да се повишат, а Зоров да си кара Бентлито.

27

До Фуража

преди 11 години

До АнонименАло фуража колко да е качествен, пълен е с изкуствени ***, от които само страдаме и заболяваме. Хората който отглеждат естествено животни и не ги тъпчат с отровни фуражи за 10-но увеличение на "млекото", водят по-качествено "надзор" над добитъка, защото ако му се случи нещо ще си загуби поминъка и няма да има какво да гледа догодина.

26

Дянков2

преди 11 години

Готово вече е прието да се намали ДДС-то направо с 20% за млечните продукти.Опа ама това Вас не Ви засяга защото вашите продукти НЕ са млечни, а доброзорно събрани химични елементи от Менделеевата.

25

до 30

преди 11 години

да имам, дядо ми продава по 50 литра на ден, за някакви смешни стотинкисам си пасе кравите, събира си сено за през зимата и не слага нищо в млякото

24

Анонимен

преди 11 години

Нека да го попитам Зоров-как може Метро да прави промоция и от 1.98 млякото да става 1.48?!Или пък от 2.02 да става 1.36?!Дали може да ми обясни тези маржове нормални ли са?!И на кой гръб се пишат?!Не се наядохте,мутри гадни!И сиренето му не става за нищо-*розова плесен хваща!Киселото му мляко напоследък и то е пълен ***-по два месеца не се разваля!И този ми бил председател на млекопроизводителите?!

23

Анонимен

преди 11 години

Ким Сим Дянк & Бойк Чен Ир ще оправят работата.