89

аз

преди 11 години

за съжаление 23 години след прехода все още ни управляват комунисти :((

88

Анонимен

преди 11 години

politicite se promenixa kradaxa razdarjaviavaxa izkypixa firmi raboteshti neraboteshti oblastnite partiini sekretari i direktori razprodadoxa predpriatia i si gi kypixa za jalti stotinki parcelite ,razdrobixa armiata i tam kradoxa za men ne sa politici te sa vragove na naroda i rodinata predateli i izmenici .tva e mnenieto mi za prevratadjiite i razsipnicite .

87

Факт

преди 11 години

Още преди да умре последният роден преди 1990 година, България няма да я има. За 23 години демокрация и пазарна икономика, българските граждани се стопиха от почти 9 милиона, на около 7.5, от които повече от 2 милиона живеят и работят постоянно извън България и нямат никакво намерение да се връщат в България. В това число етническите българи в България са по-малко от половината, в сравнение с преди 1990 година. И това е само за 23 години.

86

Разбирачев

преди 11 години

От 23 години живеем в държавата на демократите, които някои ги наричат мафиоти. Демокрацията и пазарната икономика ни бяха наложени от САЩ и НАТО, а нас никой не ни е питал и продължават да не се съобразяват с нас. Всички на власт след 1989-та година дойдоха на власт с разрешението на САЩ и останалите. Ккаво има да се разбираме в каква държава искаме да живеем?! Аз ли ще се разбирам са мафиота с власт, на който зад гърба му в САЩ и НАТО?

85

до 103

преди 11 години

Преоткриването на топлата вода от всяко поколение е загуба на време. Капитализмът е система на изчерпване в целия свят, следва пак социализъм, ние от там се върнахме....

84

Анонимен

преди 11 години

България ще се оправи тогава, когаот умрат всички хора родени преди 1990 г.За справка: историята за евреите в пустинята. Били наказани да бродят безцелно докато не умре и последният, който помни робството в Египет.

83

Нео

преди 11 години

Това всичко е една измама ,една матрица ,виждаш всичко знаеш че те лъжат и мамят .Знаеш че всичко е не реално живееш като на сън и те е страх да се сабудиш ,защото реалноста ще те погуби.

82

СПАСЕНИЕ

преди 11 години

Каква държава искаме, НИКАКВА .За какво ни е държава на партиини секретарки,агенти,милиционери и некадърници.Те имат нужда от държава защото тя ги храни и точно чрез държавата се опитват да налагат контрол над нас БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .Държава нямаме има една доганщина не държава ,Младите бягат защото не искат да работят за тази държава и това е начина на тяхният протест. 700 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ОЦЕЛЯЛ БЕЗ ДЪРЖАВА .Важното е да се спаси нацията като имигрира и се запази от тотално изтребван

81

Анонимен

преди 11 години

БКП се клонира в десетки партии, така че комунистите продължават да управляват, младите поголовно бягат, образованите застрашително намаляват, *** се увеличават. Политиците стават все по- богати, държавата все по-бедна. Накъде вървим?...

80

бивш член на БКП

преди 11 години

До 10.11.1989 г. бях член на БКП и *** пожарникар.Сега 23 години по-късно съм милиардер и министър-председател на България.Много ми е гот и хич не ми пука че ми викат "ТИКВАТА"...Демокрацията е велико нещо.Ей,мат*риало,пак да гласувате за мен и моят ГЕРБ че...

79

Анонимен

преди 11 години

Бурунджиева дъщеря на убиеца на генерал Луков...

78

Анонимен

преди 11 години

днешният Запад и какви послания им отправя той нихилизъм по отношение на собствената си държава и история, сексуална разпуснатост , порнография и проституция на всяка крачка, съвременни субкултури от най-причудлив и уродлив вид и абсолютна неспособност и нежелание за справяне с тези проблеми. Разбира се, тези процеси не са случайни, а целенасочено водени и финансирани от архитектите на Новият Световен Ред.

77

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата промяна е сред хората. Но не положителна.

76

До 92

преди 11 години

*** си, драги. И руска ***. Какво се правиш, че не виждаш кои ни управляват в последните 23 години. Ами пак *** и техните отрочета. А те никога не са били срещу Голямата мечка, защото за това им се заплаща. От такива тиквеници като тебе България вече е зад Бантустан - крадена и брулена от старите вълци в *** кожи. Аре бегай у лево!

75

реро

преди 11 години

Нито политиците, нито политолозите, нито социолозите се промениха, а и как да се променят като от 20 години едни и същи опротивели ни до безобразие муцуни цъфтят като п....и по разни медии и ръсят ли ръсят акъл.

74

Рада Дискретната

преди 11 години

Разликата между платения и безплатния секс е, че платеия винаги излиза по-евтино.

73

kuk

преди 11 години

Тази статия е една 0 .Защо? Аз не приемам мнения от политолози които са тясно партийно ориентирани. Политолога трябва да е безпристрастен и обективен.

72

xyz

преди 11 години

Целият т.н. "преход" затвърди убеждението ми, че майсторски бяхме изиграни от червено-черната номенклатура и хората на КГБ-ДС. Затова сме все така зависими от руските интереси и нищо не се прави за преодоляване на тази зависимост. Затова цената на газа вече е ДВА пъти по-висока, отколкото в Германия и нашата икономика се затрива срещу шепа грошове. Ама Буруджиева си знае нейното, за това й плащат.

71

Анонимен

преди 11 години

Не искам да я слушам тая дърта комунистка.

70

Анонимен

преди 11 години

Промениха се -станаха по-алчни.