66

???

преди 11 години

Лешояди ...

65

атеист

преди 11 години

Така е. Едните са служили на чужди интереси , други на Д С службите и интересите на БКП.От коя и да е камбанария да погледнеж-все едно и също.Навсякъде кофти. Кофти живот , кофти политици , кофти митрополити.

64

Борис Ташков

преди 11 години

На БЪДЕЩИЯТ ЦЪРКОВНО НАРОДЕН СЪБОР през м. февруари 2013 г. ТРЯБВА ДА ИМА И ОТ ДВАТА СИНОДА КАНДИДАТИ ЗА ПАТРИАРХ и като нашите свещеници се върнат в отнетите ни 250 ЦЪРКВИ от синода на митрополит ИНОКЕНТИЙ!така в България ще има само една БПЦ и един единствен СВЕТИ СИНОД!

63

Анонимен

преди 11 години

БПЦ е филиал на Московската патриаршия! Всичките владици са московски мекерета!

62

123

преди 11 години

Анатема за Инокентий и съдружие!

61

марта

преди 11 години

Т.нар. Алтернативен синод е една група врагове на България и българите, алчни за пари и служещи на чужди интереси! Българската Православна Църква, единна,въпреки всички слабости е служила и служи на България, тя е нашата културна традиция, свързана е с нашата история, няма история на България без история на БПЦ и в такъв смисъл е национална ценност, както българската история и българската идентичност!Но нали трябва да се вреди на България, да се разделят българите, да се тревожат всеки ден!

60

румен221

преди 11 години

Христос даде пример - изгони търговците от храма...НО.... 3-4 МИЛИАРДА СА МНОГО ПАРИ... И ВСИЧКИТЕ ЗА КРАДЕНЕ...!!!Въпроса е - КОЙ ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕ...?- ПЛОВДИВСКИЯ "РОЛЕКС" ИЛИ ИНОКИНТИЙ...???

59

Анонимен

преди 11 години

Апетитни са имотите на БПЦ и искат да ги прилапат. Просто са алчни за пари .Не забравяйте че точно тези съдиха държавата в Стразбург за 700 000 000 лева-тези скромни божий служители.

58

Анонимен

преди 11 години

Bezbojnici!

57

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Религиозните водачи си показаха рогцата! А стадото *** си блее!Грешници, покайте се! Летящото Спагетено Чудовище ще ви накаже!Летящото Спагетено Чудовище е Баща на Ице Христювски! Който докаже,че това не е вярно, ще получи 250 000$ от Църквата на Летящото Спагетено Чудовище!!!kurtenkov.blogspot

56

ехолог

преди 11 години

Чудя му се на Инокентий на акъла защо така на дребно. Защо само на българският синод, а не направо на вселенската патриаршия или на папаството не направи реплика.

55

Анонимен

преди 11 години

Една държава, една църква, един народ. Всичко друго е от лукавия и враговете български!

54

Анонимен

преди 11 години

По закон православната вяра е представена единствено от БПЦ. Инокентий може да се регистрира и като ***, но не и с названия синод, православен и т.н.

53

Анонимен

преди 11 години

Не знамм каква прозрачност търситя някои- църквата е независим орган с канони и традиции. от векове. православната църква затова е православна- тя е първообраза на църквата и не е толкова гъвкава. Това не е съд. процес и не е държ. иснтитуция и не е длъжна да се отчита на никого- не получава ни стотинка от данъците ни. В Гърция няма никаква прозрачност също, никой не е длъжен да се отчита и да обяснява на *** и пульо.

52

кой кой е ...

преди 11 години

А пък на един "алтернативен " като семинарист бил популярен като "Иван кучето от Ямбол"...Съвпадение ?

51

БГ

преди 11 години

ПОКАЗАХА СИ ИСТИНСКИЯ ЛИК. ПАТРИАРХЪТ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ПОЧИНАЛ, А ТЕ ХУКНАЛИ ЗА БАЩИНОТО НАСЛЕДСТВО.

50

Анонимен

преди 11 години

Наред с унищоженото селско стопанство, това е най-трайното наследство на Филип Димитров и реститутските кръгове сред седерастията. Само затова трябва да ги пратят да млатят камък до последен дъх по каменоломните!

49

коколино

преди 11 години

Вървяли си двама българи по улицата и видели баба Яга да лети с метлата си. Спогледали се българите и единият казал: "Каквато ни е държавата, такъв ни е и Батмана"

48

Arhangel

преди 11 години

dveri.bg/apwua - Според юристи директорът на Дирекция Вероизповедания нарушава Конституцията и Закона за вероизповеданията

47

Който не скача е ...

преди 11 години

Какво му се чудите:СЕДЕСАРСКА му работа?ЗОРА е ЗА ПАРИ и ИМОТИ - и то ЧУЖДИ