22

румен221

преди 11 години

ТА, КАКТО КАЗАХ, КОГАТО ХИЛАРИ БЕШЕ ТУК ЗАПОВЯДА!!! Понеже газовия "балон" НАБУКО се спука... - ГАЗ НЯМА, И ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ ЗАБРАВЕТЕ..., защото ИДВА РУСКИЯ ГАЗ ОТ ЮЖЕН ПОТОК, КОЙТО ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАХРАНВА И НАБУКО (АКО ИЗОБЩО ИМА БУДАЛИ ДА ГО СТРОЯТ)!!! ХИЛАРИ КЛИНТЪН ЗАПОВЯДА: - БОКО НА БЕГОМ, ПРИ ПУТИН И ПОДПИСВАШ ЗА:1. ... ГАЗОПРОВОДИТЕ НАБУКО И ЮЖЕН ПОТОК ДА СЕ СЛЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ... И ДА СЕ ПЪЛНЯТ С РУСКИ ГАЗ, ОТ ЮЖЕН ПОТОК, ЗА ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ, ОСВЕН УКРАЙНА И ТУРЦИЯ!!!2. Да се строи АЕЦ-Белене, НО ВМЕСТО С БЪЛГАРСКИ ПАРИ, СЪС СЕДЕМТЕ МИЛИАРДА ДОЛАРА НА АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД!!! ЗАТОВА ПЪРВОНАЧАЛНО ИЗЛЪЖИ НЕЩО ПРИМЕРНО ГАЗОВА ЦЕНТРАЛА В БЕЛЕНЕ ИЛИ СЕДМИ БЛОК В КОЗЛУДУЙ"НО, КОЛКО ПРОСТО И ПРЕДВИДИМО Е ВСИЧКО - ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА НИ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ АМЕРИКАНСКИ, ЧЕШКИ И АВСТРИЙСКИ ПЕНСИОНЕРИ, А БЪЛГАРСКИТЕ - ЩЕ ДУХАТ СУПАТА!!!

21

газпром

преди 11 години

Това, че руснаците бързат с "Южен поток", не означава, че ще изпълнят всички прищевки на тиквените кратуни около Боко. Газопровода спокойно може да мине и през Румъния и през Турция. Дано Боко, който се държи като побеснял макак, не ни остави без газ посред зима...

20

Анонимен

преди 11 години

южен поток НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ,СПАСЕНИЕТО Е В ПРОЕКТА НАБУКО,ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ,СТИГА ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНИТЕ РУСНАЦИ ,РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ПОГУБЯТ ДЪРЖАВАТА НИ

19

Варна

преди 11 години

Най-накрая нещо да се строи във Варна,а не в Бургас и да заеме малко хора,макар и за кратко.

18

българин

преди 11 години

Много ме кефи, че Турция пи студена вода с Набуко и остана извън големите проекти! Сега вече ние водим хорото, *** не пеят в хора!

17

Анонимен

преди 11 години

Ако Южен Поток ще носи печалби за България,всеки нормален българин трябва да е ЗА!Това че газта ще идва от Русия даже е плюс,просто защото няма да идва от онези средновековни,примитивни фундаменталистки ***!!!Русия отдавна не е СССР,а и не виждам кой знае какви гигански напъни да ваъзстанови някогашното си влияние в Източна Европа! Но дори и да беше така,милиони пъти по-добре руско влияние отколкото турско-катарско съпроводено с Allah akbar!!!

16

фен на хан Крум

преди 11 години

До 2От написаното от теб следва едно - не правиш разлика между нефтопровод и газопровод. Като човек, които е строил газопроводи ще ти кажа, че няма по-чиста енергия от природната газ. Така наречената зелена енергия е толкова скъпа, че може да разори цели отрасли и населението засега. Газта се пренася бързо / 1000м3 за 2 секунди / и е достатъчно калорична. Навськъде в Европа се дърлят с руснаците, но после подписват и купуват газ независимо от цената. Набуко бе политически проект, но не реален.

15

Анонимен

преди 11 години

15. Верди може да е чел много , да е запознат с историята преди Христос , да знае нещо и от написаното по това време (от пророка Даниел ) , че Христос ще дойде .. и защо ще дойде? Богатствата на арабските царе по това време .. които са искали съвети от Даниел ...

14

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен "Набуко пропадна." Набуко винаги е било и ще бъде само опера, все пак от къде Верди е знел че в тов име ще има намесени много еврейски интереси и в операта нещата се въртят около Йерусалим и Вавилон 587 година преди Христа

13

Анонимен

преди 11 години

Сега много ще драпат да се накачат ,затова Унгарците и Стрбите са подписали първи.

12

до 12 от 6 и 10

преди 11 години

Ако е така,тогава съм готов да призная,че не съм прав. :)

11

Анонимен

преди 11 години

Да, споразумението с Украинците е и техническо , защото Германците се оплакваха че мощностите при тях спадат . Затова си платиха тръбите и директно се свързаха с Руснаците .

10

Анонимен

преди 11 години

Хърватският президент изрази днес съжаление по повод решението на "Газпром" да избере трасе за "Южен поток" през съседна Унгария.

9

до 9

преди 11 години

аз не казвам,че няма причини.Има и то хиляди вероятно,но те са основно,защото определени хора не могат да се споразумеят,не могат да си угодят един на друг,а не че има примерно технически проблем с изградения газопровод т.е. е възможно Европа да получава газ от Русия,без да се строи нов,но...Мисълта ми е,че хората харчим пари и ресурси за нещо,което вече имаме.А иначе политически(и не само)е по-добре за България да е"вътре",отново по същите"измислени си от нас"причини.(По мое мнение.)

8

До 6.

преди 11 години

Е има изграден газопровод през Украйна и преди месец откриха ДИРЕКТЕН газопровод Русия - Германия.Англичаните и те искат Директен газопровод. Значи има причини !

7

Анонимен

преди 11 години

За яд на СДС, ДСБ и ГЕРБ Набуко пропадна.

6

Анонимен

преди 11 години

4. Е вожда целува и Катарци и Османския паша , писа история да угоди на пашата ...Сега е по Европейско : България, Сърбия ,Унгария, Словения и т н. Нещо ги тупна по главите .. Бяха се запътили нанякаде, но ... Междунатодните работи не потекоха много в полза на Юга..

5

Анонимен

преди 11 години

Чета,чета и накрая стигнах до следния извод:В крайна сметка има изграден газопровод от Русия до Европа(през Украйна),но понеже"някой си там"не можел да се споразумее с"другия някой"и затова целия труд,материал и т.н. хвърлен по изградения вече газопровод е...напразно...Но нека,нека да има,защото"ако не остане,значи не е стигнало" :) Да си направим и един"въздушен поток",да си го гледаме и да му се радваме. :)Това според мен може да се нарече"човешка глупост"...,но иначе е по-добре да сме"вътре".

4

Анонимен

преди 11 години

Трасето е южно от Варна , не минава нито през Варна нито през варненския плаж. Всички плажове са Варна и на север. По добре да помислят как да канализират южните плажове , че мърсотията направо плува по бреговете на някои места.

3

Анонимен

преди 11 години

"Южен поток " се вдига по на север- което е изгодно за България !България- Сърбия-Унгария-Словения ... България е първата връзка !!!