33

статията е №1

преди 11 години

Къща от 1 квадратен метър, а са нужни 20 квадрата дървен материал. Много скъп ще ни излезе строежа, да не говорим за вратата и прозореца. Винтовете ще ги навиваме с ***, както правят старите майстори в България

32

Mero

преди 11 години

Ква къща бе!То това прилича на ***,че и е по-тясно от *** даже.Следователно заглавието би трябвало да е "Да построиш *** за един ден".

31

Анонимен

преди 11 години

Доказателството защо не сме дали нищо на света е под мен. Никакво въображение, никва гъвкавост, всяко ново и нетрадиционно нещо се оплюва. Затова и в следващите 1000 години няма да имаме нито Нобелов лауреат, нито някой, който да измисли нещо полезно на света. A John Vincent Atanasoff e много повече американец, отколкото българин. Когато българин в България постигне това, което той е постигнал, тогава да се тупаме в гърдите.

30

Анонимен

преди 11 години

Пълно е с такива "къщи" в Байхаус за по около 1000лв.

29

карцер

преди 11 години

Престанете да ми рекламирате тия клозети и душегубки ,че ме хваща клаустрофобия. Като толкова ви кефят съберете се целия екип днесаджии и се наврете в една такава да живеете.

28

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Малко са ги клатили руснаците тези!Бах тоя малоуник! Китайският микроапартамент е по-голям!

27

Анонимен

преди 11 години

Веднъж, четейки си в клозета на баба ми на село, съм задрямал и така се роди идеята за подобна къща. Опитах се да заспя и във водомерната шахта, но не стана" - сподели германският екскреминатор.

26

ined

преди 11 години

Връща се "човека" от работа и намира че къщичката му я няма 8)Някой *** я качил на колелото и я занесъл у тях да си запали печката.И тогава ко праим ???

25

Анонимен

преди 11 години

Айде тоя "архитект" той да си живурка в тази къщичка, а да даде неговата на някой беден човек.*** му работа.

24

iШит

преди 11 години

Да я патентова, че Ейпъл да го изпреварят и да патентоват новия iHome, който ще се прудлага срещу нов абонаментен план от Общината, но след две години, ако не подновите договора, няма да можете да отключите къщата...

23

:)

преди 11 години

Това е селски ***, но европейски - с клекало :)

22

Анонимен

преди 11 години

ПОСЛАНИЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК Е ЧЕ НА ЧОВЕКА НЕ МУ Е НУЖНО ДА ЖИВЕЕ В ПАЛАТ ЗА ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ. НА МНОГО НАРОД НЕ ИМ СЕ ВЯРВА НО ВЪВ 21 ВЕК ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ В ПРАИСТОРИЧЕСКАТА ЕПОХА. КАКТО ВЕЧЕ УСЕЩАТЕ ПРИРОДАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ АКТИВИРА. А ТОВА АКТИВИРАНЕ ЩЕ НИ ВЪРНЕ 1000 ГОДИНИ НАЗАД. ЗНАМ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОВЯРВА В ТОВА КОЕТО ВИ КАЗВАМ НО НА ТАМ ВЪРВИ СВЕТА. ЧОВЕКА Е СВИКНАЛ РЪКА ДА ПИПНЕ ОКО ДА ВИДИ. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОГЛЕДНЕ НАПРЕД В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ. ЗАЩОТО Е СВИКНАЛ НА ЕДИН СТЕРЕОТИП С КОЙТО Е СВИКНАЛ. НО ВСЯКО НЕЩО НА ТОЗИ СВЯТ СИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ. САМО ВСЕЛЕНАТА Е ВЕЧНА ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРЕХОДНО. ИДВА И СИ ОТИВА. КАКТО МНОГО ХОРА КОИТО СА ЖИВЯЛИ ПРЕДИ НАС. ОТ ТЯХ НЯМА И ПОМЕН. САМО ТУК ТАМЕ АРХИЕЛОЗИТЕ ОТКРИВАТ ЧАСТИ ОТ ПРЕДИШНИ ХОРА. А САМИТЕ ХОРА СА ИЗЧЕЗНАЛИ В НЕБИТИЕТО. СЛЕД ТАХ СМЕ ДОШЛИ НИЕ СЛЕД НАС ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИ И ТАКА до безкрай.

21

Анонимен

преди 11 години

а колзет измислил...че то на село баба има такъв ,само че е от кирпич.между другото този колзет май е по стар от държавата на тоя "архитект"германия е обединена и такава каквато сега я познаваме от 1871 година...

20

Анонимен

преди 11 години

Няма да я одобрят защото не е хуманна за куче.

19

Гладна архитектка

преди 11 години

Да, ама изглежда по-барната от пернишката "архитектура".

18

grave digger

преди 11 години

Ковчег с прозорец !

17

Анонимен

преди 11 години

Най-малката къща в света е измислена в НАСА - това е една тръба свързаваща естетвеният вход и изход на човека и една спринцовка в черепа против спане. Така човек даже няма нужда и от покрив над главата си, но това е малко встрани от идеала за примерен и задлъжнял гражданин.

16

Анонимен

преди 11 години

18Те днес.бг никога не са спирали да публикуват глупости!!

15

ha ha

преди 11 години

за папагала ми клетката трябваше да толкова голяма, че да разперва криле свободно в нея, тоя "умник" коло си мисли , че може да изкара в този *** преди да се схване, македонски инженер завършил в англия.

14

Анонимен

преди 11 години

Свършиха ли вече новините, че започнахте глупости да публикувате?