16

морски

преди 11 години

Ако не друг, то поне природата си го връща на американците.Грабят от целия свят,но рано или късно всичко се връща!

15

Тихомир Томов

преди 11 години

Само си представете вместо Синди или някоя друга , към Ню Йорк полетят Северно корейските балистични ракети , каква чудесия ще настане в 6-те големи града , които са на мушката !

14

Анонимен

преди 11 години

Бензоностанциите на Лукоил и без това са като някой исторически музей.Влизаш и нищо ново няма.Горива-съмнителни,масла руски и никой не зарежда от там.Но помните ли кой продаде Нефтохим на Лукоил.Аз помня-ИВАН КОСТОВ!Преди това никой не бе чувал за Лукоил.Това е историята.И не бива да се забравя!

13

Анонимен

преди 11 години

13. Знаеш ли че имам познати американци ,които не зареждат от Лукоил. И казваха Путин ги е съдил тези !

12

Анонимен

преди 11 години

братски американски народе ,НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ ,ГОРИТЕ КАТО БАЙРАМСКИ СВЕЩИ

11

Анонимен

преди 11 години

Сега ще ни разберат!

10

Анонимен

преди 11 години

5. Проблемът не е в 33 мил щети. Проблемът е че работят 4 бензиностанций в NY. И хората се редят на опашки по 2 , 3 часа . Освен за колите си , харчат бензин за генераторите си -за ток и отопление, за топла вода на газови прибори. Моите сватове живеят в NY и нямат ток. Пригодили са се да използват и други средства - камини, газови котлони. Добре че не са наводнени. Но други наши българи, младо семейство с детенце са наводнени и са изхвърлили мокети и мебели . Малко е дълъг процеса на поправяне .

9

Анонимен

преди 11 години

кога ще ни стигнат американците,тука отдавна ни го въведоха с цената

8

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТО НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ! ВЕЧЕ ИМАТ РАБОТЕЩ КОМУНИЗЪМ!. СКОРО ДА ОЧАКВАТ РЕЖИМ НА ТОКА 1:2, ТИКА ИМА ТУКА НЕМА, А ЗИМАТА 1:4.МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЕ САМО КОМУНИЗМъ СЕ Е СДУХАЛ!

7

Лукойл

преди 11 години

От днес пропан бутан е увеличен за пореден път изкуствено и вече се зарежда за 1.42 лв. благодарение на алчността на Лукойл. До края на 2012 г. ще стигне 1.50 лв. за литър.Нека всички да спрем да зареждаме горива от Лукойл! Нека ние хората да регулираме ценовата им политика!Виждат, че всичко минахме на газ и метан за да ни е по-евтино и постоянно гледат да ни чукат.Ние не сме овце!

6

666

преди 11 години

ОБЪРНЕТЕ СЕ ЗА ПОМОЩ КЪМ ИРАН.Хаменей и Ахмадинеджат няма да ви откажат.Сделка ще има , но не срещу хартийките ви наречени долари , а срещу това което произвеждате.Проблема ви е, че освен войни и насилие вие друго нищо не произвеждате.На никой не сте нужни.Това е само началото на вашия край.

5

Анонимен

преди 11 години

E kakvo iskate Intel i AMD li da falirat?Ami togava direktno otivame v kamennata era.Az ojelavam USA barzo da se opravqt,za6toto to4no te dyrpat naukata i tehnologiite napred.

4

Че Гевара

преди 11 години

Опааа, братята хамериканци , май бавно но сигурно са тръгнали към купонна система - щом 30-40 млрд. им объркаха ***.ето, май ще излезе вярно,че си имаме работа с картонена кула...

3

Анонимен

преди 11 години

Ега фалират! Мръсни американци! Държава съзададена от престъпници и дезартьори сега управлявана от роби и евреи! Всяват смърт по цялото земно кълбо и ако смъртта има име то със сигурност е "Съединени Американски Щати"

2

Анонимен

преди 11 години

50 милиарда-толкова изхарчва американската армия месечно за да трепа парцаливи талибани със стелт самолети,лазерно насочвани ракети които могат да уцелят ябълка от 2000 мили и умни бомби за по половин милион долара бройката.Пехотата отделно-те са направо без пари.Това са някакви жалки стотинки за тях.

1

преди 11 години

Напечатаха си количествените улеснения в толкова милиарди долара и природата взе че си ги прибра обратно