109

Анонимен

преди 7 години

Изр_од! Да го убият дай Боже!

108

lilly.alex.35

преди 11 години

tozi sadiq shtom e krivo-4erno gled i osazda krivo-4erno si e polu4il....................

107

Анонимен

преди 11 години

117, да, щото характерно за улицата и високоинтелигентните и обитатели е, че са безпристрастни, справедливи и морални. Даже се чудя, щом има "улица", коята да въздава справедливост (безпристрастна, справедлива и морална), за к'во са ни съдилища?

106

Анонимен

преди 11 години

Магистратите - врагове на народа!

105

Стамболов

преди 11 години

До Българин За разлика от теб червена к...во аз бях свидетел как такива *** като теб даваха мило и драго за да се уредят и да дойдат в София.Сигурно ти си червено ко...ле заченато незнайно от кой *** на някой от селско-червените банкети.Само така можеше да дойдете и видите София на живо. "Он у долу живее,а мислите му се по връо одат,като овци по каменяк..." Колко верно го е казал народът,за да не забравяте никога къде са и накъде ви сочат цървулите.

104

Анонимен

преди 11 години

До deadman А Ми както те съдят, така и народа тях!

103

Анонимен

преди 11 години

Лека-полека, народът ще израсте с няколко векаи всеки *** ще яде кютекабой по съдиятана м***а мув устата95590

102

Браво

преди 11 години

Ако случайно хванат биячите,веднага да ги пуснат под гаранция и да карат по-нататък,няма само нормалните хора да страдат от липса на правосъдие,може и М/в/инетка Марковскада зарадват,що не!?

101

SSWW

преди 11 години

На лов за червени шапки е Лупи!!!

100

физкултурник

преди 11 години

АБЕ ,КЪДЕ Е ЛУПИ

99

Габи

преди 11 години

Ако решат да бият съдиите от НО на СГС заради постановени несправедливи присъди, забавени такива, оправдателни присъди на явно виновни за престъпни дела или пък за забавени мотиви, едва ли ще остане съдия ненабит, а повечето съдии ще се наложи да ядат пердах по 3-4 пъти седмично... Започнаха ги, дано да е за добро; може пък да е за наместване на акъла. Т.е. като произнася присъда, съдията трябва да еу убеден, че тя е безпристрастна, справедлива и морална. Иначе "улицата" се включва с коригиране на решението

98

шишо

преди 11 години

Народа леко полека ще разбере, че съдебната система е най големата чума. Колко политици вкараха в затвора. Затова е голямата борба за ВСС за глвен прокорор. Сега политиците ги НАЗНАЧАВАТ после те ще ги БРАНЯТ.

97

Анонимен

преди 11 години

Боят изгражда личността. Бой трябва да има винаги и навсякъде. Да му мислят тези, които не могат да се бият. В Бойкария, бой трябва да има и Бойко също. Само насилие и бой в тази държавица дребнава и алчна. Така сте сиго направили.

96

Жоро

преди 11 години

Навремето ,когато бях малък, баща ми ме биеше не толкова рядко, като това "вразумяване" ме следваше , докато навърших 14 години. Тогава нямаше закон за домашното насилие. Очевидно по-младото поколение не знаят какво е бой на млади години и и се налага вразумяване , когато са в по-напреднала възраст. Важното е да не се прекалява.

95

Тихомир Томов

преди 11 години

А какво стана след делото на Лупи , което бе отдавна ? 14 дни за обжалването и до 45 дни насрочване на ново дело , което не се случи !!!!!! Иначе бият и за гражданин от женски род и то здраво !

94

от народа

преди 11 години

няма само народа да страда от кражби и побоища на престъпниците.Полицаите и съдиите които отговарят за тях .нека да са и те потърпевши от безделието си.

93

така трябва

преди 11 години

Щом не вкарват престъпниците в затвора ще ядът бой от тях.

92

Пламен

преди 11 години

БРАВОКрайно време беше

91

CULT

преди 11 години

Тази вечер ще пия за тази новина!Наздраве

90

Българин

преди 11 години

До народен гняв 104Тези от ГЕРБ какви са ? На тях ли лижеш сега г..за ? На тях ли предлагаш жена си ? Пишещият от 101 е абсолютно прав за генезиса на 95% от съвременните "бизнесмени" и ти сигурно си такъв ,поради което пишеш с такава злоба. Успокой се.Няма да има скоро национализация.