19

Стефанов

преди 11 години

Тази жалка калинка е достоен представител на тиквичките. Какво е учил, какво знае та се е засилил да извива ръцете на Русия? Боже, няма ли да ни избавиш от тези безмозъчници или ние трябва да ги изметем?

18

Надупен политик

преди 11 години

Нашето естествено състояние е стойка партер , надупени , а какво ще лъжат по медиите няма значение.

17

Анонимен

преди 11 години

Напишете в Гугъл - Дългове и мегапроекти в България - Ще видите розовото бъдеще .......

16

Анонимен

преди 11 години

Тия джуки какво могат ...

15

Анонимен

преди 11 години

Много червени пенсионери са се изходили тука!***!

14

до стършел

преди 11 години

И какво искаш от него за посочените фирми?Нима той ги е докарал до това състояние.Лъжец може да наречеш себе си защото за Кърджали особено виж кой е собственик там и кога е харизана на същия този комбинат.Тези "саги" както ги наричаш ги забъркаха твоите любимци които са написани в пост 16.

13

Стършел

преди 11 години

До 16. И как стигна до това заключение? От сагите с ВМЗ Сопот, ОЦК Кърджали и т.н. Защото за мен си е един лъжец както и другите, които си изброил. Кажи ми едно нещо което е направил за да защити Държавните интереси?

12

Анонимен

преди 11 години

70 милиона долара + 1 милиард долара за АЕЦ и лихвите продължават да се трупат.

11

Анонимен

преди 11 години

Делянчо е много по-кадърен министър от взетите заедно Р.Овч., П.Димитров и Трайчо, но много късно се сети ББ за него.

10

Стършел

преди 11 години

Истината е че пак ни направиха на маймуни. Делянчо щял да преговаря за цената на газта по новия договор а Газпром казаха, че тя е отдавна е уточнена. Договорили отстъпка от 11 % ама си замълчаха, че това е обвързано със строителството на южен поток. Да не говорим затова че дума не обелват дали ще има посредници при доставката след подписването на новия договор или не. Затова в Австрия газта ще е близо два пъти по-евтина отколкото у нас .

9

буркана

преди 11 години

Джукичка мамина, остават има - няма 40 дни до изтичането на сега действащия договор за доставка на газ. Ама знай, че отсреща не седят умствено изостанали индивиди завършили аграрен техникум в Горно Нанадолнище. Ти вземи преговаряй в последния момент и се чуди после защо лошите руснаци ти искали "най-високата цена в Европа". Което даже не е вярно, обаче е много модерно да се повтарят като папагал заучени фрази, защото така ти изнася.

8

Тодор

преди 11 години

Виждате ли сега къде била уловката - на ви намаление на цената на газта - умопомрачителните 0.60 стотинки /ако помните там някъде намалиха цената/, обаче "Южен поток". Това не е издействано намаление недорасляк, това е извиване на ръце, падане на колене, а на всичкото отгоре оня слабоумния се репчеше на Русия, та съвсем да ни го наврат.

7

666

преди 11 години

"Визитата на Милер и разговорите по темата все пак бяха отложени заради обявения траур поради *** на патриарх Максим."ЗАЩО ЗАРАДИ СЪЩИЯ ТОЗИ ТРАУР НЕ СА ОТЛОЖЕНИ ВИЗИТИТЕ НА ШЕФА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА ХОЙЕР ???!!!За Путин е ясно, че не дойде защото се уплаши, че ще бъде НАПЛЯСКАН от Дянков.както са тръгнали нещата , без договор с Газпром ни очаква Жанвиденова зима.

6

и сега

преди 11 години

Добре и тука се насрахте, има ли къде още, за какво възнамерявате да преговаряте, та да сме си подготвени!

5

Анонимен

преди 11 години

ми да пратим др.Р.Овч. да води преговорите, нали е спец. Преди успя да удвои цената на газа, сега ще има възможност поне да я утрои.

4

Анонимен

преди 11 години

Айде пак на натакова, вместо ние тях. Ама то вече взе да ни става навик - руския като го видим и по дефоут смъкваме гащите....

3

газпром

преди 11 години

А сега да видим кой кого ще пляска...След маймунските изцепки на тиквата и Дянкофф, май ни чака студена зима...

2

Гошко хубавеца

преди 11 години

До анонимния от 2-пост.Колега как можеш да говориш за провали в кабинета -Борисов.*** то такова ,,животно има ли въобще,,?А сега ,де провали.Бре ,ти как го измисли?

1

аман!

преди 11 години

Ега и преговорите, значи! *** продажни! Голяма я снесоха пак!