92

Анонимен

преди 11 години

До хората с заеми ако не е Дянков и ГЕРБ ще ви вземат всичко както в Испаниа това остава след социалистите хора на бесилото

91

анонимен

преди 11 години

Не знам примиера и този *** до него в каква връзка са с Дейвид,но във Великобритания са много възхитени от години от Интелекта му и скоро ще му наритат един гоооооооолям ШУТ!

90

Анонимен

преди 11 години

Не добра, а направо КАЗАРМЕНА !!!

89

Terezzita

преди 11 години

Като не четете чужда преса,вярвайте на българските медии как ви лъжат.Не си мислете ,че няма чужди наблюдатели тук:)

88

1

преди 11 години

за сметка на най-бедните от народа ти, бре тикво! От залъка им го взимаш това!

87

АЗ

преди 11 години

Колкото по-бедно е населението българско, толкова по-добре за банката. И разбира се, че ще хвалят България, защото от тук се източват такива пари, каквито в друга държава никога няма да им позволят да източват. И като е тръгнал да се възхищава на постигнатото наясно ли е президентът на ЕИБ, че младите, интелигентните и образованите хора се стремят да се изнесе от страната в посока към фалирала Гърция, към Испания, Португалия, Италия и др. Не е никакво постижение да имаш стабилност в мизерията и да се хвалиш за това. Така, че за банкера може да е постижение, но за обикновеният българин бъдещето на банановата ни република се очертава да е трагично(да не кажа катастрофално), а ако някой пита защо -казвам, защото толкова продажни политици и така овчедушен народ едва ли има някъде по света!

86

Анонимен

преди 11 години

palni gluposti te ni se smeeqt 4e tarpim toq palq4o

85

!

преди 11 години

Е па ние ако спрем да се храним, да се топлим, да се къпем, а всичките пари да внасяме в касите, банките, членските вноски на Европа, на Боко и Цветелинка в сметката- как ще ни хвалят само!

84

аз

преди 11 години

ЕДНА ЧАСТ ОТ НАРОДА УМИРА ОТ МИЗЕРИЯ, А ДРУГАТА ТЪНЕ В ЛУКС И НИ ХВАЛЯТ!!!! ЯВНО РАДВАТ СЕ ЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА СКОРО НЯМА ДА ИМА.

83

niakoi

преди 11 години

bravo na DOIKO BORISOV IZDOI NI I PRODALGAVA

82

до румен221

преди 11 години

Всички правителства до сега(без изключение) знаят това което си написал и полагат неимоверни усилия всичко това да НЕ СЕ СЛУЧИ по никакъв повод!!!

81

Пича сигурно искаше

преди 11 години

ФЕКАЛНАТА ви дисциплина е добра, хвалят ни от ЕИБ Имах си аз. При такваз кенефчийска партия и кенефчия 1 може ли иначе ?

80

Е га ти държавата

преди 11 години

Умря *** и Бойко и намери заместник...

79

Анонимен

преди 11 години

политиката е добра ,щото НЕМА ПАРИ ,всичко е занулено ,и под нулата . ба си добрата политика

78

Анонимен

преди 11 години

ЕИБ- КАКЪВ АВТОРИТЕТ Е ТЯ ? СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПОНИЖИХА КРЕДИТНИЯ РЕЙТЕНГ, ТИЯ ХВАЛЯТ- КОГО И ЗА КАКВО ?

77

ТИКВОСТАН

преди 11 години

Фискалната ви дисциплина е добра, бъзикат нас и най вече Тиквочко от ЕИБ

76

Анонимен

преди 11 години

0

75

румен221

преди 11 години

БОКО,Старите българи са казали Бой се от данайците, дори когато те хвалят.А аз ти казвам - БЮДЖЕТА Е НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТЕН НА РЕАЛНОСТИТЕ!!!Националния ни интерес е ясен БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърните си министри! Проектобюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;Изхода е Преработка на бюджета, и ИСТИНСКИ РЕФОРМИЗаради:1. Световната финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, в която да се внесат парите на държавните с над 51% фирми, при лихви 2-3%... 2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща, ВРЕМЕННО, като собственици на земята САМО БЪЛГАРСКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА и само до 1 000 декара и 500 гора. Всички селскостопански плащания, да са за СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ (не на ратайте/арендатори-милионери) и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте..., която продължава да ги унищожава!!!2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, САМО ЧРЕЗ ББР, на износно ориентираните и най-вече крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с Лична дебитно-кредитна картова сметка здравно досие;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми и един западен език гимназийте, са доказана загуба на време (с изключение на физико-математическите);- В Регионалната политика шесттте Социално икономически зони, да се трансформират в Области и държавни ОБРАЗОВАТЕЛНИ И НАУЧНИ поръчки, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Сафийския Университет, 3 Специализирани и 9 Областни Технологични Университети.Всичко останало е Пустословие и Нищоправене...

74

Анонимен

преди 11 години

УМРЯ ***

73

Анонимен

преди 11 години

koi znae kakvo sa dali na toq da HVALI PARTIQ GERB ,VIDITELI MNOGO SA DOBRI .DA DOBRI SA NO V TOVA KAK DA MA4KAT NARODA ...A POLICAITE NA CEVTANOV SA NOVITE MUTRI .V TAZI DARJAVA NISHTO NE SE SLU4VA