34

Анонимен

преди 11 години

До Николова-***,разбра ли?-СЕ-ЛЯН-КА!!!!!!

33

Bob

преди 11 години

Браво на промоутърите щом успяха да се преборят за Роджър, Бон Джоуви и Депеш. Страхотна концертна 2013г. Само да сме живи и здрави - предполагам, че стадионите ще са пълни. Така ще докажем на всички калташко мислещи хора, че България била дупка, която никой не посещавал. Напротив от 2006 насам все повече и повече музиканти и истински стойностни хора идват и оценяват както публиката, така и природата, историята, самите българи като обикновени трудолюбиви хора, но с много дух и музикалност.

32

:)

преди 11 години

Заменям 2 Роджър Уотърса за 1 Дейвид Гилмор. Жалко, че последния вече не прави концерти, ами си живее хем в лодката, хем Оn an island. Стената може да е комерсиално и всичко, но си заслужава да се види такава легенда. Дано свършека на света се отложи. Поздрави за хубавата новина с концерта в Гданск, завиждам на поляците.

31

Анонимен

преди 11 години

Pink Floyd може вече да ги няма, но музиката им все още е тук. Дано и следващото поколение намерят своя Pink Floyd. За мен, това ще бъде Концертът, който чаках цял живот.

30

Рок фен

преди 11 години

Ще бъде невероятно! Ще се изпълни една от мечтите ми - да чуя на живо любимия си албум в комбинация с традиционното за Пинк Флойд грандиозни шоу! Иска ми се и Дейвид Гилмор да се присъедини, но и фактът, че легенда като Уотърс е приел да дойде тук, е достатъчен повод на България за гордост.

29

богнострокулум

преди 11 години

Щом самите титани -Уотърс и Гилмор намериха желание отново да се качат заедно на една сцена...би било нормално тия които ги коментират, да не ги противопоставят един на друг. То е ясно, че всеки истински фен на легендата Пинк Флойд иска да ги види заедно, но да не забравяме, че това са хора с техни си мечти и цели и да се насладим на онова, което но се предлага ! :-) Честито на всички онези, които като мен, чакаха дълго !:-)

28

aMorph

преди 11 години

Както някой каза... Роджър ще дойде страна в която Стените още не са паднали! Гледах три пъти шоуто в зала миналата година... след такова изживяване човек осъзнава колко може да сме щастливи че сме живи.Together we stand, divided we fall... tear down the wall, mr.Waters!

27

Майстора

преди 11 години

До Николова Млъкни, гарго проклета!

26

Руснака

преди 11 години

Оу невероятна новина, не знам как ще се мине времето до тогава.... мислех си че никога няма да се случи това нещо. ! Просто удивително. Най-накрая един невероятен спектакъл ще бъде поставен и в България ! Само надявам се 21.12.2012 да не обърка плановете хахахахх .

25

Жорко

преди 11 години

"Together we stand, divided we fall..."

24

Уейлън

преди 11 години

Критиката на британската образователна система е само една от многото теми в "The Wall". Стената е предимно автобиографично произведение. Уотърс разказва за детските си страхове, за починалия си във войната баща, за доминиращата си майка, за проблемите в училище, за неуспехите в личния си живот, за ежедневието на рок звезда, за маниите си, за лудостта и прочие.Стените не са буквални, а метафорични. Стени между хората, стена между публика и група, вътрешни задръжки, предразсъдъци и прочие.

23

Анонимен

преди 11 години

Само не мога да разбера общото между "The Wall" и Берлинската стена?... Все пак "The Wall" е написана като критика срещу британската образователна система...

22

Анонимен

преди 11 години

Ех сега и ако Дейвид Гилмоур обяви турне, ще си умра от щастие :)

21

pf

преди 11 години

хора, нещо велико ще се случи, хайде спрете да превръщате това в спор Роджър Уотърс срещу Дейвид Гилмор. Все пак миналата година двамата се качиха на една сцена. дръжте се на висотата на това изкуство.

20

Dysphoria

преди 11 години

Прекрасна новина! Там съм!А за хората, питащи кой е този и коментиращи за "дългите коси" коментарът е излишен. Те просто са безмозъчни индивиди, които никога няма да разберат творчеството на Роджър, камо ли това на Pink Floyd и да се докоснат до нещо съвършено... Жалко за тях.

19

Анонимен

преди 11 години

Независимо от това, че Уотърс е автор на повече текстове на парчета на Pink Floyd, истинската магия в тази група се дължи предимно на David Gilmour. Доказателство за това са двата грандиозни албума на Pink Floyd под негово давление - "A Momentary Lapse Of Reason" и "The Division Bell". Които са сто пъти по-хубави от соловите албуми на Уотърс, които са да умреш от скука.

18

Анонимен

преди 11 години

Roger Waters е написал 90 % ( 6 от песните са само на Гилмоур, 6 са на Уотърс/Гилмоур ),от The Wall.Даже първоначално е предложил на групата - The pros and cons of hitch hiking, но нещо не са го харесали и по - късно той става първият му самостоятелен албум през 1984 година.

17

Кайзеера

преди 11 години

масова промивка ще бъде...яко...яко...щом почнаха такива "специални" концерти да гостуват и в БГ...явно не сме последна дупка на кавала

16

Уейлън

преди 11 години

Падането на БЕРЛИНСКАТА стена,...хахаха :)) PR-ът на SME няма никаква идея, за какво става въпрос в албума "The Wall". На всичкото отгоре, сценичната концепция с изграждане на стена на сцената и падането й в края на спектакъла е правена за турнето The Wall Tour на Pink Floyd през 1980 г., когато Берлинският дувар си е бил здрав и прав. Падат стените, които Пинк е изградил вътре в себе си и зад които се е скрил от света, страховете си и хората. А не Берлинската.

15

Анонимен

преди 11 години

До приморски гларусЕми никъв,къф да е?!Само дето за своите 69 години,сам,а и съвместно с останалите от Пинк Флойд, е сътворил такава музика,която ти и 1000000..... години да имаш на разположение няма да успееш!!!