25

иван до:24

преди 11 години

Незнам възрастта ти,но ще ти кажа един показателен виц отпреди 30тина години.Някакви много заслужили руснаци от затънтен край наСССР били на екскурзия в тогавашната Западна Германия,ходили,гледали,цъкали с език и по едно време един не издържал и рекъл Абе ква стана тая бе,нали все ни разправяха,че ние сме спечелили войната!?

24

фен на хан Крум

преди 11 години

До 26:Германия няма как да спечели войната - помисли преди да пишеш. Виж силите на двата блока - САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Русия и т.н. срещу Германия, Япония - другите не ги броя като малки. Вторите освен по-малко оръжия и войници - нямат и толкова пари и нефт. Жалко, че царя не е избрал печелившата страна или неутралитет. Винаги сме сме с Германия и винаги губим. След войната нищо не зависи от нас - решават тримата големи - ние като съюзник на Германия чакаме поредната санкция.

23

Полковник Ропотамов

преди 11 години

По принцип всеки шпионин е принц но тук виждаме огледален парадокс принцеса шпионин !Шпионаж ще има и след края на света !

22

Анонимен

преди 11 години

Ако Германия бяха спечелили втората световна сега в БГ щеше да се кара само BMW и Mercedes-Benz !

21

Месия- жена

преди 11 години

Светлина- Нур!

20

до инжИнера

преди 11 години

Тези "*** немци" пак са 1 в Европа! И в двете войни са били на практика сами срещу целия свят,мобилизиран срещу тях от ционистите. И работата е била "на кантар"! В крайна сметка количеството надделява над качеството. Благодарение на Германия постигаме националното си обединение. Без да пращаме войски,за разлика от Румъния,която Хитлер принуждава да ни върне Добруджа. Накрая им забиваме нож в гърба,а сега ги хулим-типично по нашенски!

19

Анонимен

преди 11 години

Може ама безумията на тъпите немци ни струват няколко национални катастрофи.Щото винаги са много "убер" и най-накрая винаги убер се подрискват.Щото просто не могат да преценяват нещата.А един инжинер на първо място трябва да има преценка.

18

Ivan

преди 11 години

S izvinenie, no Suprotivata se pishe s glavna bukva.

17

КОМУНИСТ

преди 11 години

До 19Напикаваме се...от смях :))))Алоооо, ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ НАД РАЙХСТАГА...ти сигурно си някакъв пиклив тийнейджър!

16

Анонимен

преди 11 години

kato chyq dymata anglichanin oznachava vrag na balgaria .

15

Тихомир Томов

преди 11 години

Защо КОМУНИСТИТЕ предпочитат Мерседес ? Не съм видял вече от БКП елита и 4 - те им баберки / БСП , СДС , ДПС и ГЕРБ / да използват лимузините Сделано в ............ едноклетъчни ***

14

браво

преди 11 години

браво бе тук четат отявлени фашисти,нали има знак на равенство между фашисти и седесари

13

абе

преди 11 години

абе седесарчета и вся остальная *** нали не е имало фашизъм ,егати "тъпите англичани барабар с кралската щерка "откриват паметник на някаква според седесарите комунистка

12

КОМУНИСТ

преди 11 години

Нацистите са били големи "мъже" само срещу жени, деца и старци. Разбира се, голямата им грешка е кампанията в Съветския съюз. Там освен деца, жени и старци, има и мъже.Резултатът е ясен! Шутове от Москва, през Сталинград и Курск до Берлин! Накрая нацитата докараха нацията си до такава ситуация, да се налага да внасят мъжка работна ръка от азиатски страни, като Турция.Плодовете на кретенията наречена нацизъм, днес се нарича ислямизъм, не само в Германия а и в цяла Европа.

11

имигрант

преди 11 години

Другата неточност в статията е, че е арестувана не от ГЕСТАПО, а от SD - военно-разузнавателно подразделение на SS. Пълното наименование е "Sicherheitsdienst des Reichsfuеhrers-SS", ама нали не е толкова известно като ГЕСТАПО дай да не го пишем.Абе има си Уикипедия бе, хора.А иначе е вярно, че се е опитвала на два пъти да избяга.

10

имигрант

преди 11 години

Пропуснали са да добавят, че е родена в Москва.

9

Анонимен

преди 11 години

Принцеската е намерила това, което е търсела. Вместо да се бори против окупаторите на страната и, тя тръгнала да се бори с третия райх! Ама като е нямала нищо в празната си главица! Дано в гестапо да им е била от полза за малко удоволствия, но едва ли е ставала и за това.

8

Анонимен

преди 11 години

До АнонименГрешка! За семето на пиянияти баща става въпрос. Надали е знаел какво е "сумо"!

7

Анонимен

преди 11 години

До ТъпчоЯзък зя сумуто на баща ти! Да го беше хвърлил на чергата!

6

Тихомир Томов

преди 11 години

Г-жа Хан трябва да е била от британския елит , защото тогава е било нормално заедно с Ганди да освободят нацията от колониалното робство на същите герои провокирали войната с нашия велик съюзник Германия . Така , че не и се радвайте чак толкова . Тя е помагала на *** бомбандирали само мирните жители на България . Браво на Гестапо , че са я елиминирали бързо !