70

Анонимен

преди 11 години

Цецко муцка, признай си че си бил ти... Само тебе може да не те хванат...а и патронът ти само за това го бива...

69

Ама ха!

преди 11 години

До ПИТЪР ПАНКато си седите по домовете и мрънкате така ще е!! Гърците за всяко евро по-малко от заплата са по улиците и протестират АКТИВНО, ама са умни, ЕС няма как, дава пари защото, когато дължиш 1000лв. това е твой проблем, но когато дължиш милиони, това вече е проблем на банката...Чак когато се научим да си отстояваме правата може да претендираме за що-годе стандарт...

68

Жорж

преди 11 години

Ами докато разследващите търсят автора на сигнала до НС, т.е. духа на Караджата, а униформените си спят в патрулките положените 30 минути, престъпниците не спят, а грабят! Други пък пребиха съдия Марков от СГС сигурно заради "несправедлива" присъда, трети обсъждат "селските ***", а четвърти пишат в "Снимай престъпника", ако може и "Хвани престъпника". Съдиите от СГС и САС пък пледират: "Тези млади хора не се престъпници, пускаме ги"! Цецо се е захванал да помага на съдия Марковска на всяка цена да стане конституционен съдия Абе бъркотия и хаос в цялата държава.

67

Анонимен

преди 11 години

питащия,като се стискат за охрана,ще ядат сопите,полицията не е слънце да огрее навсякъде.....рано се почна тази година между другото:)

66

историк

преди 11 години

Едно време партизаните обираха мандрите и крадяха сирене и кашкавал. Сегашните имат супермаркети подръка и ги обират. Общото е , че и преди и сега това са мързеливи и неграмотни хора, които не желаят да работят.

65

Анонимен

преди 11 години

полицията обръща по-голямо внимание на тежката организирана престъпност, а битовите престъпления остават на заден план, а не би трябвало да е така.

64

Анонимен

преди 11 години

От хубавия и сит живот , народа превъртя...........

63

Венелин

преди 11 години

А бе, къде е Цецко?

62

ГЕРБЕРАСТИ

преди 11 години

Боко и Цоко пуснаха бандитите по улиците да ни тормозят та на изборите да гласувами за "твърдата ръка". Толко са гнусни тия, че нямам думи.

61

питащ

преди 11 години

Коя е страната с най- много полицаи на глава от населението и с най- много неразкрити престъпления ? Въпрос с понижена трудност .

60

Анонимен

преди 11 години

Когато израстваш в пропита от корупция,кражби и насилие карциногенна среда ,подобен род тумори на обществото ни са безспорен факт.Едва ли ще се създадем правова държава,докато важи с пълна сила изразът,че за кокошка няма прошка,а за милиони няма закони.

59

Даола

преди 11 години

Капитализмът е жестока система - битката се води всеки ден и с всички средства - едни крадат наедро от народа: монополисти, банкери, висшата администрация, лекари -други по на дребно от магазини и обменни бюра или крадат от домовете. Ще продължава.

58

ПИТЪР ПАН

преди 11 години

Като Каракас ще стане,нормалните хора няма да имат друг избор и ще се опитват да правят по един удар.Глад ни мори,а уж сме в ЕС..

57

ЕвроБахур

преди 11 години

комунистите са надобря ли вече от мандри минаха на хипермаркети

56

Анонимен

преди 11 години

Абе аз чух, че Цвъко е преборил престъпността, а тя каква стана? То чух че и Дянков е преборил дефицита, ама днес казал, че чака дефицит

55

социолог

преди 11 години

Ето профила на млад човек, който е безработен. Възраст до 28г. Образование-никакво. Квалификация-никаква. Желание за работа- много пари за малко работа. Ежедневие- кражби, побоища, чалготеки, ***. Това са 90 % от безработните. Другите 10 % са качествени хора, но не искат да работят за 300 лв. при "назначените" от Луканов капиталисти.

54

Анонимен

преди 11 години

До Анонименa 4engetata biqt li horata, kogato protestirat? !

53

Анонимен

преди 11 години

До Анонименtova ne e problem s prestupnostta, a e problem , poroden ot nemotiqta i mizeriqta

52

Анонимен

преди 11 години

Браво , " специалистите " Борисов , Цветанов и огромната армия от полицаи се справят " блестящо " с престъпността ! Питам се ,Европа още ли им вярва ?

51

Анонимен

преди 11 години

Ей добре,че поне победи престъпността ГЕРБ.. иначе за какво ги даваме тия милиард и кусур на полицаите.. В затвора е пълно с минали политици-престъпници, битови кражби намаляха и вече няма 140 показни убийства като преди - когато Боко беше гл секретар