9

Анонимен

преди 11 години

toq sad e izlishen nishto ne varshi

8

социолог

преди 11 години

Ето ви нагледен пример БСП-ДС за кой се е загрижела. Закон, който изцяло касае партийната върхушка на червената мафия. Защо се притесняват нали са партия на бедните и онеправдани пролетарии, а те нямат имоти. Така ли защитават бедните пенсионери. Чудно ми е как има все още хора, които им вярват.

7

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЛюбен Корнезов ли? От БКП?Е... как ще иска да се прибере откраднатото. Да не е луд.

6

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката, като го гледате, за какво ще пледира? Аз искам да направят срока 25 години назад, а той иска да издигнат паметници на крадците, както имаше на партизаните.Едва ли ще видим осъден крадец тук, в БГ...Жалко, че този сайт се омаскари от платените драскачи на разни партии. А решението е всички до една партии да бъдат забранени, ръководството на държавата да е от експерти, които да носят отговорност за действията и решенията си. Останалото е просто престъпност...

5

Анонимен

преди 11 години

ama ti kolko si otkradnal ne kazvash ,dart lisyger kolko firmichki imash i kolko parichki pribirash .

4

Анонимен

преди 11 години

*** bsp-ri, пазят си кожичките който са садрали от народа

3

парлама

преди 11 години

По тоя закон и един няма да има осъден, наистина виновен. За пред Европа си го гласува ББ тоя закон. Като се започне от кредитни милионери и директори на заводи, та се стигне до кметове, депутати и министри - първия милион на всички е незаконно придобит.Та сега срока от 15 на 5 ще намалят. Сигнали до комисията няма да може всеки да праща. Който е неудобен за властимащите, на него ще се отнема имуществото.

2

Анонимен

преди 11 години

доколкото разбирам бсп се страхува ,че далаверите им ще бъдат разкрити и ще им вземат краденото...много са нагли тези чада политбюровски и цекайски.....и искат власта--отново ли да крадат....!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Убиват демокрацията.Ама те разни бивши милиционери и изобщо "силоваци" никога не са уважавали този строй.На тях им дай да мачкат и да са отгоре.Още не са се ъпгрейднали до такава степен.Може би Внуците на техните внуци... абе поне след 200 години.