46

погнуса

преди 11 години

Тези и такива като тях ми стават все по-антипатични!Обичайте се, живейте си, с всичкото ви там ала-бала!Ама защо непрекъснато хленчите?Ясно е да провокирате,дразните и ако може някой лев-евро да изкарата от тоя рев. Неестествени сте!Да неестествени, т.е."неприродни"!Когато в природата 2 мъжки,или 2 женски същества заживеят,СЪЗДАДАТ и отгледат поколение-тогава ми се приавнявайте с нормалните хора!Като две женки гледат детенце-как и на кого ще го научат да казва татко, а?Деформират го от малко!

45

Анонимен

преди 11 години

Истината е проста - щом хомосексуалните не могат сами да си направят деца, а чакат някоя друга нормална двойка да им ги направи, значи съюзът им е противоестествен. Няма какво друго да се каже по този въпрос.

44

Анонимен

преди 11 години

bolni xora tribva im lechenie.

43

Анонимен

преди 11 години

Семейството се създава с цел да се създадат "законни" деца, а не да се делят имоти!

42

Анонимен

преди 11 години

Това не е семейство!

41

Анонимен

преди 11 години

NIKOGA !!!

40

Анонимен

преди 11 години

Най-после френската държава,която отдавна се колебае по такива важни въпроси,като проблема с хомо-гей демокрацията и евро-рома интеграцията,взема истинско решение,което е правилният и единствен път за еволюция на френското общество.Остава да решат физическият въпрос с аналното раждане и вибраторното забременяване.

39

до 28

преди 11 години

Вероятно в наши дни, в България, е по-изгодно от финансова гледна точка да не се сключва брак - "самотните" майки са материално подпомогнати, а децата им - с предимство в детските градини. Не съм съвсем запозната, защото съм от "глупавите", които сключиха брак и си родиха децата в традиционно, хетеросексуално, узаконено от държавата чрез брак и от църквата чрез венчавка, съжителство.

38

Анонимен

преди 11 години

DVE PUNDI NE MOJE DA SA ,,ISTINSKO SEMEYSTVO,, INA4E -NA OSTROV LEZBOS

37

а

преди 11 години

Много ми се иска да им кумувам с една точилка по ненормалните им глави.

36

Кирил Софийски

преди 11 години

Да им имам проблемите на тия повредени вагини!!!Занимават цял свят със измислените си проблеми! Е ,до това води безделието!

35

Анонимен

преди 11 години

Не сте истинско семейство.В истинското семейство се раждат деца.Лижете си се тук и там и не занимавайте повече обществото с извратените си нрави.Нашата толерантност не ви е нужна.Никой не ви пречи.Нали не ви замеряме с камъни,какво искате?Може би специално отношение или дори привилегии?Да,ама не!

34

Анонимен

преди 11 години

сър Джорд и прислужникът му Джон си говорят:Джон,какъв е този шум навън?...Хомоисексуалистите вдигат стачка сър...За какво стачкуват Джон?..Искат да им се позволи да се обичат сър...А кой им пречи Джон?..Никой сър..А защо стачкуват тогава Джон?...Хомосексуалисти сър.......та нещо такова

33

Иван Пешев

преди 11 години

Всичко си има цена , искаш да спиш с някой от твоя пол - няма грижи , ама няма деца , няма брак в класичекия смисъл на думата , да си измислят нещо тяхно си защо искат да се приобщят към това което хетеросексуалните са установили.И хомосексуалността си е психическо отклонение което през 70 след политически натиск е извадено от списъка с болестите

32

Анонимен

преди 11 години

Някой наясно ли е как стоят нещата в Израел.Любопитно ми е просто.

31

Петър Гейчев

преди 11 години

Секса меду хора от еднакъв пол може да бъде само за удоволствие. Всичко останало е извращение и трябва да се унищожава безкромпромисно.

30

Анонимен

преди 11 години

Неестствените и антиприродни неща не се приемат от нормалните хора.

29

Светла Енчева

преди 11 години

На някакъв глупчо родителите му били "асексуални" същества. Един мъж е мъж в очите на детето си, а една жена си е жена. Това изобщо не е свързано с познания за сексуалния им живот. Природата не можеш да излъжеш! Едно дете има ВРОДЕНА представа за баща и майка. И нито двойка жени, нито двойка мъже отговарят на тази вродена представа.

28

Анонимен

преди 11 години

Хомо/би сексуалните са между 3% и 10%, което е доста голям процент да говорим за 'природна уродливост'и т.н. В по-голямата си част това е генетично предопределено и е доста тъпо да се казва, че са ***. Общо взето е все едно да кажеш, че болните от рак или Алцхаймер са ***. Тези хора също следва да могат да осиновяват деца стига да могат да създадат нужната среда независимо, че самите те не могат да правят деца билогично. Аз съм 100% хетеросексуален, но ми е писнало да чета предразсъдъци.

27

Питат радио Ереван

преди 11 години

- Може ли мъж да забременее?- Не, но опитите в Турция продължават.