13

НАХАЛНО

преди 11 години

ТОЛКОВА лоясъл човек да предложиш за главен прокурор - нещата не са на добре .Нещата съвсем ще се забатачат

12

Анонимен

преди 11 години

Не дай Боже и това да се случи. Рядко безприниципен юрист. Лично имам заведено дело в Страсбург поради погазване на безспорни писмени документи. Разбра се, че има пръст и за друго дело в Страсбург заведено от оправданият за грабеж Максим Савов, който осъди и прокуратурата за 70 000 лв. Тази новина изобщо не ме учуди предвид на личните впечатления които имам. ТОВА ЕДВА ЛИ СА ПРЕЦЕДЕНТИ ДАМИ И ГОСПОДА ПОДДРЪЖНИЦИ. Май е време да се кръстим и да се молим "БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ" от подобна участ. Онези

11

иван

преди 11 години

на тоя човек името, медиите го спрягаха още преди 6 месеца че е сигурен гл.прокурор от квотата на Цецо и ето истина било...Сигурно човека е свестен но Велчев още хал хабер си нямаше че ще става съдия а вече се знаеше за пловдивчанина че ще е на неговото място.Интересна работа.

10

Анонимен

преди 11 години

Тоя ще лови само цацата сред престъпниците! Шарани, акули и нагоре...забравете!

9

999

преди 11 години

На този прокурор 110 дела са обжалвани в Страсбург и загубени.Българите плащат обезщетенията на спечелилите делата си.Явно управляващите се обграждат с правилните хора, за да се премине по лесно на едноличен режим.

8

Анонимен

преди 11 години

mafia ot prestapnici oktopoda v sofia tam e zmiata.

7

капитулация

преди 11 години

Български народе, на какво се надяваш !?!?!? България вече е обречена, нисторическият шанс да модернизираме държавата си отдавна е пропуснат. Всичко е на доизживяване...докъдето-до там, колкото -толково!

6

до 6

преди 11 години

А ти ,...кой предлагаш ?Явно в Бг ,няма читави от цялата Съд. система ,а и внос на магистрати няма все още!

5

Анонимен

преди 11 години

Отново ли А.Доган ще СПЕЧЕЛИ ,от РАЗДЕЛЕНИЕТО В ДРУГИТЕ Бг-ПАРТИИ?Обединете се ,за да тръгнем напред ,....без А. ДОГАН!

4

sante_dog

преди 11 години

Венета Марковска e компрометирана. Логично е да подаде оставка за да не злепоставя институцията. Същото важи и за Сотир Цацаров - освен че е протеже на Цветанов е и компрометиран заради вкарването в затвора на невинен заради груби нарушения (пошумя се малко по тоя случай последните дни). ГЕРБ имат доста грешки при първоначалният избор на кандидати. Сега обществото е настроено срещу двамата и дори това да са доноси се хвърля сянка което при сегашното положение на съд и прокуратура е нежелателно

3

123

преди 11 години

Когото Цветанов посочи той ще стане гл. прокурор.Страх ги гони всичките.

2

Анонимен

преди 11 години

Дано пак не е 6 волтов пияндурник, дето няма пари да се обръсне....

1

Анонимен

преди 11 години

Дано да е някой който да успее да подготви обвинителен акт като хората и най-накрая да има осъден по знаково дело!