12

нечовек

преди 11 години

Малко по-скъпо от картината на Кандински вчера бе продадена известната Езеро с водни лилии на Клод Моне, която е с размери 88 см на 1 метър. За нея американец плати 43,8 млн. долара.Купувач намери и гипсовата скулптура на Константин Бранцуси Една муза, която бе изтъргувана за 12,4 млн. долара. Изключително трудни времена !!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Картината е от типа на ония, за които немалко хора може да кажат: "И аз мога да нарисуват такава!". Това е и вярно и невярно. Както и да е, срамота и престъпление е за такава картина да се дават такива пари (23 милиона). Със сигурност е много хубава, но все пак си е ТИП мацаница.

10

Анонимен

преди 11 години

Картината е страхотна. Искам да я огледам в тялото.бг от всички страни.

9

Анонимен

преди 11 години

На следващия търг ще предлагат и на Кемпински и Зографски.

8

до 8

преди 11 години

кажи, им го, бе, ама те нали са прости чалгари - к'во да разбират от изкуство?! Оня ден един познат ме видя с книга за Пикасо и ме пита къв е тоя. Можеш да си представиш за каква ниска обща култура говорим.

7

Анонимен

преди 11 години

95 от хората в този сайт не са чували за Кандински, какво остава да виждали картина , макар и на снимка, а пък какво остава да я разпознаят като такава, изкуството ви е толкова далеч, колкото пъпа на Фидосова от гръбначния стълб ...

6

Анонимен

преди 11 години

кво й е хубавото - блато със жабуняк, брейййййй ама за кви цени се купуват само грозние картини

5

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ИМЕТО И РЕКЛАМАТА ПРОДАВАТ СКЪПО А НЕ САМОТО ИЗКУСТВО....КОЕТО ЗА ВСЕКИ ИНДИВИД Е ОТНОСИТЕЛНО...

4

хасан паша

преди 11 години

Ще си я сложа в *** до ибрика!

3

Анонимен

преди 11 години

wow абе щом могат да дадт 200 000 000 за картини не съм сигурен дали точно тва изкуство е в криза.200 милиона са доста пара.Купчина стотачки с размерите на голям хладилник.Абе...който си има си има :)

2

miki r

преди 11 години

sega da gi dadat na otec ivan ot novi han

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не я купих аз,защото не ми...стигнаха 100 долара за да го...надцакам.Без туй,много не я и...харесах;да й се...радва човека.