39

Анонимен

преди 11 години

таз индустрия наядане нямаше,да лапат ,да лапат,да си вземат авторските права и да си ги наврат у г.............

38

Анонимен

преди 11 години

Google са много влиятелна фирма, която също така е един доста голям световен работодател. Не мисля че ще си позволят да направят кой знае какви промени. А дори това по някакъв начин да се наложи, анонимните ще се притекат на помощ. Свобода на словото ще има и това е. Тази демокрация ни сасипа сички. Остава и свободата да ни вземат.

37

hg

преди 11 години

(3)Колкото и да се правят на велики сега, творбите, а не авторските им права са тези, които ще останат за хилядолетията. Може дори те да се превърнат в единствените свидетелства за нашето съществуване, защото един ден и нашата цивилизация ще си отиде и ще бъде забравена. Не сме нито първите, нито последните на тази планета.

36

mindo

преди 11 години

Заличителя втора серия... Някой ще бъде заличен...

35

mindo

преди 11 години

Само си представям, че ако за компаниите, опитващи да диктуват на гугъл, бъде спряно показването на резултати за техни продукти, филми, актьорите, сценаристите, доставчиците и т.н. какво ще стане.

34

mindo

преди 11 години

Ами ако гугъл се "обедини" срещу филмовата индустрия???

33

123

преди 11 години

Най-сетне! Това е най-сигурното средство интернет да се обедини срещу медийната индустрия. Не мое пробутваш `албум` с 2 нови парчета, 6 техни кавъра и... 4 техни аранжировки за караоке! Барем осъзнаят, че 48 кадъра/сек не прай филма 2 пъти по-хубав, нито сме длъжни да плащаме модерните наркотици на звездите, нито ни дреме, че два хихикащи гея в Кан казали кое е изкуство. Да пускат в нета с няколко вида качество - за центове до долар на гледане. И да глеат колко ще се разминат с `бокс-офиса`!

32

Анонимен

преди 11 години

Филмовата индустрия като начало да започне да прави филми, а не *** бози, дето те е яд, че си гледал!

31

Анонимен

преди 11 години

Тези хора май са скарани с технологиите.Вече не се теглят така филми и музика през интернет,защото и телевизорите и дори касетофоните имат USB портове.Нека си купят календари и да забележат,че е 2012-та година,а не 2006-та например.

30

Анонимен

преди 11 години

Нека и ние се обединим срещу филмовата и музикалната индустрия и да подкрепим Гугъл! Да накараме те да плащат че въобще ги има в интернет и че хората научават за тях!

29

google данък

преди 11 години

Тогава всеки ****т да си плаща за да го индексира търсачката. Ако не е YouTube да видиш трейлър на някой филм, защо да хвърлиш 10-15лв за билет за някоя боза. Google им продава филмите и ги популяризира, а тия си плюят с/у печалбите. А за музиката няма оправия. То от всяко онлайн радио може да си запишеш MP3ка как ще ме спрат? WTF?!!

28

tomahawk

преди 11 години

Заради Google аз използвам интернет !Долу лапите от чичко Гугъл !!

27

до 21

преди 11 години

Ти пък баш за Джон намери да даваш пример. тъпънар. другото го оставяме на съвестта на Оно.

26

.

преди 11 години

грозен свят

25

Анонимен

преди 11 години

Според мен авторските права трябва да се прамахнат изцяло. Това е просто ограничаване на прогреса на човечеството.

24

Мнение

преди 11 години

Ето така действат милиционерите - като не могат да се справят с проблема, измислят ограничения и закони. Не разбраха ли, светът се променя, технологиите се променят и ако киното и музиката не се приспособят към това ще загубят битката. Вместо да се ададптират с новите условия, те искат да променят света според техните интереси. ДГД!

23

az

преди 11 години

filmova industriq da si go zavre v gaza po navutre

22

не син

преди 11 години

Viva GOOGLE ! Филмовата индустрия да духа каквото намери !

21

Анонимен

преди 11 години

Френските сайтове трябва да плащат на гугъл, че им носи клиенти и приходи, не обратното. Сигурен съм, че два месеца след като изчезнат от търсачката, ще реват да ги индексират отново безплатно, че и пари ще дават.

20

Анонимен

преди 11 години

Каква е тази порнография с тези авторски права? За тези права трябва да има срок - примерно 10 години! А после това, което е комерсиализирано и е донесло милиони на собственика си, става световно достояние! Пример: Джон Ленън вече е изгнил, а жена му още се облажва от авторски права върху песните му! Представете си той изграчил десет песни, а после ще получава пари до осемнайсто коляно от тази работа!