9

Мими

преди 11 години

А дали трябва виза за там

8

Анонимен

преди 11 години

НАУРУ МАСАЖ!!!!!!!!!!

7

kalcheff

преди 11 години

Статията е много бедна на информация. Прегледах английски постове, в момента там е доста зле, природата е опустошена, има зелен пояс само по края на острова, всичко е изровено, и е голяма суша. От 95 г. са се сменили 10 правителства, абе тия са по зле май и от нас :)) Днес.бг, като пишете за нещо такова обхващайте по - детайлно темата!

6

Анонимен

преди 11 години

Заглавието пак кърти ... естествено, че щом е остров ще бъде заобиколено от вода...

5

Къде?

преди 11 години

НаУру ми!

4

Me4o

преди 11 години

Някои интересни моменти: няма "т.н. инвеститори" - Науру беше нещо като Дубай или С. Арабия, имаха най-високия доход на глава В СВЕТА - по-висок от Швейцария, арабските страни и който се сетиш. Всичко се субсидираше от държавата - самолетният билет до Япония струваше 5 долара (само за наурци), имаха 4-дневна работна седмица, държавата плащаше всичко - образование (където си поискаш в чужбина), раждане на дете, сватба... Всеки жител получаваше доживотна заплата 2500 долара заради това, яе е науре

3

Кор

преди 11 години

Спомням си добре, че миналата година вече писахте статия за Науру със същото съдържание...

2

Анонимен

преди 11 години

Красиво, но бедно...след като природните богатсва са свършили всичките така наречени инвеститори са напуснали страната. Местните oсвен липса на вода нямат и достъп до здравословна храна. Всичко се внася , а най-евтиното е високо калорични ***,причината населението да е едно от най-затлъстялото в света.Няма здравеопазване ,няма и преспектива ,всеки гледа да емигрира най-вече към Австралия.

1

qeqe

преди 11 години

като дивак ли? :D