66

Анонимен

преди 11 години

До ПосветенЩо не вземеш да пишеш политически трилъри? Много добре ти работи фантазията.

65

kaka Vania

преди 11 години

До КвооооооНещастник! Нямаш ли страх от Бога???

64

Анонимен

преди 11 години

Негово Светейшество почина на 6 ноември в правителствената болница "Лозенец" на 98 години.Аха, да, ама не ! Беше си починал преди това, но не казваха - и защо ? Тъпотии, после *** и вярвай на църква и на болница !

63

Анонимен

преди 11 години

не даваха на посраните подлогари като васдецата ми са родени преди 80 г. и двете са кръстени в манастирама вие и тогава плюехте да угодите на началствата и сега сте същету плювкиза никакъв х.. не ставате жалки

62

дядо

преди 11 години

споко бе ще ви пратим от сащ сектантче и без това министрите ви са от администрацията на сащще ви изпратим едно да му ближенте ***

61

Бай Онзи

преди 11 години

Вечна Му памят.И нека делата Му да служат за пример на всички православни християни!

60

Бай Онзи

преди 11 години

Прави ми впечатление,че много от пишещите тук,или не са на ясно,или тенденциозно се произнасят относно личността и ролята на българският Патриарх.Ако не друго,би трябвало от благоприличие да се отнасяме към починалия.А Той не е кой и да е,а ПАТРИАРХ.И имайки предвид времената,през които е бил начело на православната ни църква,бихме могли,с основание да го наредим до друг един български патриарх ЕФТИМИЙ!

59

Анонимен

преди 11 години

abe ot taia carkva koga shte pochnete da vzimate danaci nikade niama kazov aparat.

58

Анонимен

преди 11 години

ade na alchnite vladici shte se narediat kato leshoiadi na marsha za posta goliamo kradene shte bade .jivi diavoli.

57

Квоооооо

преди 11 години

Кой беше този, че да се обявява ден на траур.Цял живот да лъжеш хората и после ти правят ден на траур. Айде тогава всеки път като умре политик да си правим ден на траур.Докато простолюдието продължава да вярва в глупости ще има и такива безобразия.

56

Анонимен

преди 11 години

Да напомня на Българите, че по комунистическо време не ни даваха да ходим в Църква за голям празник (камоли за малак) на входа и имаше полицаи и учител от квартала! В това време в Полша хората ходиха на Църква, и военните също, а в България военните идваха от женския пазар с торби. Чудих се защо като е забранено да ходим в църква, Руския посланник идваше в руската църква, в СССР народа също, а ние не можехме да влезем в Българската Църква!?!?

55

Анонимен

преди 11 години

До 57 Някой смята да гръмне църквата , затова няма да допуснат невинните граждани вътре ! Сега с тая ми теория само да не цъфнат НСБОП при мен,леле, жална ми майка ....

54

до 52

преди 11 години

Не разчитай на това. Българите през времето на цялата си история са си "вадели очите" по отношение имотите и праведността на църквата, НО опре ли се до вярата, Бог да е на помощ на мислещи като теб - не се знае дали вярата ни или главите ви ще хвърчат. Защото българинът предава вярата си в много, много краен случай и се бие до последно за нея. Всъщност от 20 години се забелязва обратния процес сред етнобългари-мюсюлмани, просто се връщат към християнството, за разлика от *** при вас.

53

Анонимен

преди 11 години

Наистина Москва ще реши кой да е патриарх! След разпада на комунизма православието е новата-стара иделогия на Русия и по-малките православни трябва да слушкат, защото ако Мечката се ядоса става лошо.Неслучайно вече ни подхвърлят, че ще има изненади около избора?! Николай е минал съответния курс по поцелуйковщина в Москва и вече е готов за патриарх!

52

Swatch

преди 11 години

Това е - часовник "Луч"! Патриархът е бил скромен човек. А не като митрополит Николай - Rolex на ръката. И после ни казват как църквата се отричала от всичко светско. А светски атрибути са Rolex, AUDI, BMW, Mercedes и т.н. Срамота!!!

51

Анонимен

преди 11 години

Максим удари максимума

50

Анонимен

преди 11 години

Тъжно, но е факт - БПЦ отдавна не е народна църква и това се потвърди и днес. Току-що съобщиха, че в петък на опелото на починалия патирарх Максим в храма Ал.Невски няма да бъдат допускани граждани, иначе казано миряните да си..... гледат работата.Колко велик е бил П.Р.Славейков когато преди черковно-народния събор през 1871 е написал за двете касти и две власти в българската църква и е съзрял, че върхушката й изобщо не смята да срлужи на народа си, да служи на вярващите!

49

до 53

преди 11 години

Ще ти кажа кое, нямам нищо против исляма, но на село като пее ходжата и кучетат започват да вият,явно това не е религия за интелигентни

48

офффф!!!

преди 11 години

Тези *** се оляха съвсем! Чак пък национален траур! За църковния Тодор Живков!

47

до Главен Мюфтия

преди 11 години

Че и на вас да построи черкви арабия.Нашите имами не крадът парите за джамии и не ги превръщат в джипове и часовнициТакива ли са хрестиянските цености-ЗАВИСТ!В Исляма кое му е лошото.