23

Анонимен

преди 11 години

преди малко видях една засукана булка в болницата и веднага ми се преиска да.....

22

дедо Ви

преди 11 години

Истина е, че който може го прави независимо от годините! Мърдата и на 20 и на 70 си е мърда и все нещо и пречи.

21

krakatau

преди 11 години

точно обратно! с възраста на жените все повече им се иска, а пък и повечето мъже с възрастта стават по-сексапилни. тези статии от какви миналовековни клиширани списания ги вадите. това може да го напише някое ***, а не човек който е живял и много е... видял .верно, че парите не стигат, но като гледам *** колко са забогатели от помощи и пак не са спрели да се репродуцират, значи това са само извинения и последно място в редицата. има напредък - вече се оплакваме, преди и това го нямаше.

20

Metalic

преди 11 години

Истината е простичка-който има парички прави секс и живее до 100 години.Така е за съжаление в днешния материален свят.Останалите само гледат! Лека нош.Накрая на годината поне може да дойде изравнителна сметка от космоса ,та това ни остана само да се надяваме...

19

Уплътняване на деня

преди 11 години

Какво друго очаквате от безработни на социални помощи?

18

:)

преди 11 години

Всичко зависи от ЖЕНАТА! От огъня и желанието и за секс! Простичко е!

17

АНОНИМЕН

преди 11 години

когато,където и както дойдат нещата..така се случват..*** планове,настройка,обстановка и т.н.т

16

Гошо Пернишкия

преди 11 години

Сексуалното ми желание зависи само и единствено от жената срещу мен. Има жени, които го вдигат от раз има и такива с който нищо не помръдва! Факт!

15

до 14

преди 11 години

Явно не е така, както го описваш. Иначе досега Парламента да е сравнен с земята. Другият вариант е, че хората са мазохистично зависими.

14

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 14 имаш 100 + от мен

13

Анонимен

преди 11 години

От подробности и незнание.

12

Анонимен

преди 11 години

КОГАТО В СТОМАХАТИ СВИРИ ЦЯЛ ОРКЕСТЪР. КОГАТО НЯМАШ РАБОТА И СИ БЕЗПАРИЧЕН. КОГАТО ГЛЕДАШ ТВ И ПО НЕЯ ГЛЕДАШ МАЗНИ ОХРАНЕНИ ШОПАРИ ОТ ПАРЛАМАТА. КОГАТО ВИЖДАШ ЧЕ ДЕЦАТА ТИ СА НЕДОЯЛИ. ВСЯКАКЪВ МЕРАК ТИ ЗАМИНАВА КЪМ ЛУНАТА. ТАКА СА ПОНЕ 70 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА В ТИКВОЛАНДИЯ. АВТОРА НА СТАТИЯТА ЗА ГОРЕ ИЗЛОЖЕНИТЕ НЕЩА ИЗОБЩО И НА УМ НЕ МУ Е ДОШЛО ДА НАПИШЕ. ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ. ТОЙ Е ОТ ОНИЯ 20 ПРОЦЕНТА КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО Е ГЛАД И МИЗЕРИЯ.

11

Anonimen

преди 11 години

До Ерген-осеменител-37г -Az sam Plamen na 59 god. -sashto sam bil sas mnogo jeni iz tsiala Balgaria -poneje hodq mnogo po komandirovki -hubavo e pitash maika si da ne e osemenena ot edin kato men!

10

69

преди 11 години

Всичко е химия,отслабне ли тя и желанието изчезва..пълната програма до оргазъм е истината,приказките работа не вършат.

9

Анонимен

преди 11 години

До До 11Букет от венерически болести също не е зле:)

8

Анонимен

преди 11 години

"Стрес и ниско самочувствие са сред най-честите причини за намалено либидо"Аз пък съм чел друго по други статии. Това горното е вярно, само когато говорим за постоянен стрес или постоянно ниско самочувствие.Когато е само временен/но (стреса или ниското самочувствие) човек го избива на правене на много секс, за да заличи негативните чувства.

7

До 11

преди 11 години

Много вярно написано.А 10 да вземе да се прекръсти на Нарцис.Много повече ще му отива от Ерген-осеменител.То за осеменяване има банка ама истинските мъже почти ги няма за другите работи.

6

До ерген-осеменител

преди 11 години

Като чета приятелю какво си написал, си мисля, че единственото, което осеменяваш е зоната около компютъра и тоалетната чиния :D

5

В ЗАДНИЯ ДВОР

преди 11 години

Ръгайте отзад и никога няма да бъдете забравени !

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

Удоволствието от...живота,включва и...секс.Без секс,няма продължение на човешкият...род.За да липсва...секс,значи е нарушена хармонията.Живата природата,без...секс не може да съществува.Така че,правете...секс;това е богоугодно и възстановява космическата...хармония.