56

простотия на килогра

преди 11 години

"DNES.BG" сложете тази статия в нов раздел - "Простотия на килограм" ;)Иначе, браво на момчето. Сигурен съм, че много обича това, което прави.

55

dragunov_7.62

преди 11 години

Браво на момчето!

54

Анонимен

преди 11 години

Нищо не е спечелил. Програмката е безплатна. Инвеститорите дават тези пари за да наемат математици и програмисти, които да я развиват. Други едни хлапета спечелиха милионите като правят глупави игри, които вие *** купувате за по 1 евро за телефоните си.

53

Анонимен

преди 11 години

Сър Байт ми взе думите от устата,точно така

52

Сър Байт

преди 11 години

Браво на момчето.Когато хейтърчетата си пуснат пи*ките пред мониторите и се хванат я със Си, я с Java, (дето е за iPhone), може да се надяват на нещо повече от това, кога мама и тате ще си получат пенЦийките. Девойките (силно казано) може да се спасят от това да участват в сексуалната Революция :))))))))))))))))))))))Запъртъци...

51

Анонимен

преди 11 години

53, ти какво предпочиташ, да гледаш вечните простотии за безработица, убийства и други дивотии ли? Щото аз искам да гледам млади, успяващи хора, които се справят с живота! Но нормално е редовия посетител на днес.бг да плюе и по лошите и по хубавите новини. Просто за друго не става...

50

7

преди 11 години

Вие продължавате да твърдите, че момчето спечелило 1 млн. $ :)))) айде четете поне статията де, там си е написано инвестицията ще бъде за учени, къде виждате приход и още по-малко печалба в това нещо. Нека направи продукт и го продаде, браво на него, но да твърдите, че е спечелило милиона, друг път.

49

:)

преди 11 години

Само като видиш от какво са се направили 1 милион долара , и вземеш на предвид че 80 процента от населението на Земята живее с по малко от долар на ден , ти е ясно в какъв свят живеем. А младият "изобретател" и неговият "гениален" продукт може да са пример само на заблудени хора , всъщност истинските парите ще приберат други , като цялото основната цел на това медийно отразяване е да се рекламира продукта - > Красива история в стил Холивуд , или как бедните могат да стана богати , да ама не ..

48

Програмист

преди 11 години

Последните коментари ги написах не защото злобея срещу момчето, нито пък защото му се възхищавам. Просто ме дразни тенденцията в световната журналистика (включително и нашата) да се идолизират като технологични гении Марк Зукърбърг и такива като това момче. За истинските гении в софтуера като Денис Ричи, Кен Томпсън, Ричард Столман и Линус Торвалдс такава статия няма да е интересна понеже те не се направили милиони, въпреки че са дали хиляди пъти повече за технологичния прогрес.

47

Анонимен

преди 11 години

Заглавието е важно.. некадърниците от днес.беге и на снимка няма да видят $1 млн.

46

друг програмист

преди 11 години

Първия вид програмиране не изисква особена гениалност и неслучайно с него се справят 16 годишни сополанковци. В случая младежа просто е имал по-интересна идея за агрегиране на новини.- - - - - - - - Абе на кой му пука за MVC фреймуърк и за кернели мернели....важно направил нещо и си е милионерче.

45

До 49

преди 11 години

Има много такива младежи и в България, но проблемът е, че никой не инвестира в България.

44

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е, че в България никой младеж не мисли да пробие по този начин...

43

До 44

преди 11 години

В момента във фейсбук определено има технически иновации относно разпределянето на натоварването и обработването и репрезентацията на гигантските размери информация, но това става след момента в който там се наливат милиардите и съответно се привличат най-добрите специалисти да рабоят там. В началото е било един глупав студентски сайт с база данни отзад.

42

Анонимен

преди 11 години

Я, тва е нищо, вий ако знаете кви гении, програмисти, мениджъри и маркетингови спецове имаме в България - свет че ви се завие. Те могат да правят всичко, освен едно - да правят пари.

41

Програмист

преди 11 години

Това, че е направил много пари нито означава че е направил нещо технически гениално, нито че направеното ще има кой знае каква полезна стойност за обществото. Точно както фейсбук нито е гениален технически, нито носи нещо полезно за обществото, въпреки че създателя му е милиардер. "Правенето на пари" не трябва да е единствения идеал в нашето общество. В случая момчето е забогатяло не от продажба на самото приложение на хората, а от това че някой чичко инвеститор се е "досетил" как да прави пари.

40

Анонимен

преди 11 години

Заглавието отново кърти плочки ЗАРАДИ некадърността си!!!!

39

Браво!

преди 11 години

Фабрики за ако! - поздравявам те!

38

Фабрики за ako

преди 11 години

Пичът е направил добри пари по честен начин и на доста невинна възраст. От мен - дълбок поклон ! А форумните гении и философи? Те какво направиха, освен купчинка в тоалетната ?Я се замислете малко?????

37

Анонимен

преди 11 години

Живота е нещо повече от състезание по трупане на пари...