12

stasi

преди 11 години

bytnete.parlamenta.i.napravete.nov

11

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

МАВЗОЛЕЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !Той е един от най-важните исторически паметници на България от ХХ век.Независимо какво символизира или почита, паметникът си е паметник. Той е част от историята на страната и принадлежи на Историята.Тука няма място за политически страсти.Народ, който не тачи и почита Историята си -- независимо каква е тя, добра или лоша според политическия момент -- е обречен да загине.

10

Анонимен

преди 11 години

Кръстьо,вече знам защо са ти рязнали простата кратуна!

9

Анонимен

преди 11 години

Бакърджиев вече не го и помня но,че имаше мавзолей,това го помним всички!*** народ,слаба Държава!

8

Кръстю Пастухов

преди 11 години

За масовия убиец Гошо Мастиката, Георги Тарабата или убиеца на българската интелигенция никаква прошка, камо ли ново капище. Времето на Ашурбенипал отдавна свърши, както това и на Ленин и Сталин. Къде отива малкия художник. Ако действително е Малък, да иде в ниската земя и да рисува това , което още по-под ниската земя.За масовия убиец и ваксаджията на болшевизма няма място в България.Той е проклет от целия български народ, без шепичките комунисти - те да се преброят колко са.

7

Анонимен

преди 11 години

До АнонименХудожествена ПРОВОКАЦИЯ!!!???

6

Анонимен

преди 11 години

Историята в Бг ,...загуби смисъл!

5

Анонимен

преди 11 години

Да се построи отново .......от СДС ,за наказание !А Бакърджиев да стои там ---денонощно !

4

Една

преди 11 години

..."от Столична община твървят, че в момента тече проверка".... И какво ще проверяват, за какво са дали разрешително или? Най-малкото, за да се вдигне каквато и да е сграда там е станало със знанието, както на Голяма Софийска община, така и със знанието на главния архитект на София! Поредното безумие... и прехвърляне на топката, с цел заблуда на хората.

3

Цецо

преди 11 години

Май ще станем свидетели на поредния абсурд......

2

Ап

преди 11 години

Голяма глупост направиха - мавзолеят изобщо не трябваше да го взривяват !!! сега щеше да е пълно с туристи там - ама ние сме *** не си пазим историята , след още 30 бъдещите *** пубери- наркомани въоще няма да знаят какво е било там

1

мария

преди 11 години

Кой позволи това безобразие в историческия център на София??? Пак корупция,пак идиотщини!Това трябваше да е хубава градина, , да не се строи нищо, което да нарушава историческия облик на Софийския център, да се запази естенвения фон на такива исторически сгради като бившия Царски дворец, единствен в България!!!Що за селения и всякаква липса на вкус и обич към стара историческа София!Защо не се консултират с гражданите и независимите архитекти подобни "идеи"???