Тази статия е пълен смях...Ама, че простотия!То положението е такова, че да плачеш ли, да се смееш ли...?!Ядем такива ***, че акъл да ти зайде. Добре, че повечето хора дори не знаят какво са смелили през последните две десетилетия. Ама то резултатите започват да излизат, де... Бая болнави хорица се навъдиха :(
Като малък мното обичах да ме пращат за хляб, понеже беше толкова вкусен и ароматен, че докато го донеса му изяждах крайщника.
Топлия хляб е вреден за стомаха.Ръжено брашно имаме достатъчно и внасяме такова от Украйна.Така,че има истински ръжен хляб.Белия хляб е полезен както и типовия в умерени количества- 500гр. дневно.От хляба не се дебелее.Повечето хлябове в топлите точки са с набухватели,затова не са за предпочитане.Повече от 36 часа не е хубаво да престои един хляб.Пакетирания е с подобрители за да издържа повече.Затова купувайте от пекарна в квартала,а не от супери.
Олеле.... Чели сте и вие някъде и сега всичките сте спецове и разбирачи - зърното ни не било качествено. Кога за последно стъпихте на нивата, кога орахте, че много знаете какво е зърното - качествено или не? Абсолютни дървени философи. А за 13 дето си месил хляб у тях с машина и си купувал качествено браншно - брат, вярваш ли си сам. Ти ли го ся, ти ли го мели. Пу да те е.. у глпакО. За кво ти е тая глава, като не я ползваш
Лично аз този регистър не го намирам в сайта им. Намирам само един pdf с 2 странички кодове, но не и самия регистър.
ей го тоз нервния дето по цял ден обикаля сайтовете и пише някакви неща, които само той знае за какво става въпрос и какво иска да каже.Освен това не знае, че има един клавиш 'caps-lock' на клавиатурата.
НАЙ ХУБАВИЯТ ХЛЯБ ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО БЕШЕ ТИПОВИЯТ И СТРУВАШЕ 15 СТОТИНКИ. ДОБРУДЖАТА СТРУВАШЕ 26 СТОТИНКИ И БЕЛИЯТ 38 СТОТИНКИ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ХЛЯБОВЕ БЯХА ОТ КАЧЕСТВЕНО БРАШНО БЕЗ ХИМИЯ И ТЕЖАХА 1 КИЛОГРАМ.. ДОКАТО СЕГА ЗА 600 ГРАМА ХЛЯБ НАДУТ С ХИМИЯ ПЛАЩАМЕ 1 ЛВ. 20 СТ. ДА ВИ ГО Н.....М НА ВСИЧКИ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ. И НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ И НА ПРОДАВАЧИ И НА ЦЕЛАТА МАФИЯ СКАПАНА. НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ ***...ТО ВИ ДА Е.А.
Само едно не разбрах.За какво въобще се дават субсидийте?На еврочиновниците отдавна им се проясни.Една бел.или фр.крава струва по 25хил.евро на европейците,но те продължават да си плаща по световните цени.Вместо да се реализира идеята за намаляване разходите за храна,се увеличиха всички разходи.Но не смеят да се опънат на бел.и фр.фермери защото ще блокират Европа.Американците ни натресоха св.криза с техните соц.изпълнения и сега куцо и сакато ни"светва"как пазари не могли да се справят сами.
18Няма и да разбереш, защото това е бегъл напън на пишман-*** да напишат нещо. Или просто така некадърно им е изпратен текста за рекламата...
не разбрах защо да избягвам хляба от фурните в Хит-а... брашното за тоя хляб да не го карат от Мексико...
Пълна простотия и реклама в тази статия. Жалко, че имам ограничения на символите иначе щях да ви напиша за 'бизнеса' на Инвестори и как си докарват импресии ... направо от кухнята
Тези фекалии които продават хляб ли им викат? Истински хляб обикновения българин не яде. Хубав хляб яде депутатът защото му е по поръчка и наготово.
"Нашите зърнопроизводители сеят предимно селектирани български сортове, които в никакъв случай не са фуражни. Тази година българското хлебно зърно има едни от най-добрите хлебопекарни качества в целия Европейски съюз, посочва експертът."Дааа, хубаво си ни е зърното, което разжда нашата хубава земя. То обаче се продава по пазарни цени навън, а в БГ се внася ***. Това е!!!Добре, че имам домашна хлебопекарна и си купувам истинско брашно от северна България.
Всеки един българин (който има финансовата възможност) трябва да спре да купува абсолютно всякаква храна, произведена в България. Ако поне малко го е грижа за собственото си здраве и това на семейството му.
Мда. Трябва да яде бял хляб. За целта обаче този хляб трябва да е произведен от качествено зърно. Не знам какво става с нашето качествено зърно, но не ми се вижда да е сред най-качественото. Освен това, г-жо Кукушева - на тоя свят има и зеленчукопроизводство (което в България съвсем ще умре в следващите 10 години) има и животновъдство. Само дето не знам дали изобщо субсидиите за земеделие достигат до зеленчукопроизводителите. По-лесно е зърнопроизводството, нали?
Българинът трябва да яде бял хляб