305

П.Петров

преди 11 години

До Стоян 350, Бъркате, мутро-олигаркията е само една, с дребни вътрешни борби за разпределение. Създадена е от БКП и ДС, за да финансира БСП. Мафията винаги ще се навърта около власта, но едно е да има сметка в банка,а съвсем различно банката да е на мафията. С БСП, ГЕРБ и ДПС мафията има държава.

304

Наблюдател

преди 11 години

Напъна се ГЕРБ,т.е. Б.Б. и изплю поредната "калинка"...но непоумня.

303

алоооооо

преди 11 години

а кога ще коментираш изказването на доган?

302

Ruja

преди 11 години

Защо и се молиш сега? Без Твоята благословия тя нямаше как да бъде избрана! Всички партии били гласували за нея....... На кого се обясняваш сега? Ако ГЕРБ не я бяха подкрепили, щеше да види КС през крив макарон! Цялата тази помия просто си е замислена от ГЕРБ - да си вкарат двама съдии - един официално от ГЕРБ, другият чрез така наречените "независими". *** то е толкова гнусно, че ми се драйфа, а повече от това, че се опитвате да ни изкарате пълни *** и ***. Повече от прозрачни сте!

301

Анонимен

преди 11 години

Борисов чака информация от ЕК за "ДОКЛАДА НА КОМИСИЯТА АНТИМАФИЯ ЗА НЕГО"

300

Анонимен

преди 11 години

А НАРОДА КАЗВА: МУТРО БАНДИТСКА, НЕКА ТЕ ДОСТИГНЕ СЪДБАТА НА БИРАТА , ЛУКАНОВ И ДРУГИТЕ......!!!!!!!!!!!!!

299

Анонимен

преди 11 години

MUTRA METODIEV BORISOV

298

Анонимен

преди 11 години

Markovska izobsto da ne si podava otstavakata!Da prasta EUto doklada i togava ste vidime- moje pa da ne e zaradi neia a zaradi Cecurisoviteili Boikcanovite li4ni danni

297

Стоян

преди 11 години

До ИстинатаТой и в другите партии има едни кадри. Ако ги наредиш един до друг филм ще стане!Жанрът на филма ще е драма с елементи на трагедия.

296

ГХ

преди 11 години

Интересно в качеството на какъв Борисов дава акъл на Марковска- като премиер, като лидер на ГЕРБ или като Велик вожд ? Май ще да е последното, защото в нормална демократична държава премиери и партийни лидери не наставляват съдебната власт. Но в султанат като България може всичко! И как още ни търпят в Европа?

295

Стоян

преди 11 години

До П.ПетровКолко да са последователни като и ДСБ си имат свой мутри? Питай Славчо Христо кой му даде хотелите на Златни Пясъци. За Косьо Самоковеца не е уместно да говорим. Истината е че ДСБ мафиотите изгубиха позиции при предишните 2 правителства. Наистина си прав, че се бориха с ДС и БКП мафиотите. Обикновеният българин какво спечели от това - нищо. Беше развеселен с някоя и друга книга за "разпадането на СИК".

294

до 326

преди 11 години

Кака Златка висшистката,дето знае столицата на Румъния и дето не прави разлика м/у столица и държава и дето лъщи по без *** в порносайтове, нали за една персона говорим.Тая дето припада и крещи като ***, ВИП персоната,която е удобна за властимащите и телевизиите .Целта е всички да станат като нея и трите кокошки от Благоевград,че да не задаваме питанки защо сме бедни,защо престъпността има държава,защо съдебната система е неефективна,защо ни тикат Марковска,Желева и калинките ,защо?

293

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

Г-Н БОРИСОВ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА КОРУМПИРАНИ.ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА РАЗМАХАШ ГОЛЯМАТА МЕТЛА...

292

СЛАБОУМЕН

преди 11 години

АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХИ КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ Я Е ПОМОЛИЛ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ???А ТАЯ ДЪРТА КОЗА ЩЕ СЕ ОТТЕГЛИ ЛИ ???И КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО НЕ СЕ ОТТЕГЛИ ???ХА, ХА СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ...

291

Пешо

преди 11 години

Има нещо което петни името и това са връзките и с Борисов и Цбетанов!

290

П.Петров

преди 11 години

ДСБ и Иван Костов за пореден път показаха, че са единствените, които заслужават доверие и са последователни срещу мутрол-олигархията на БКП и ДС.БСП-ГЕРБ-ДПС новата стара тайна тройна коалиция на мутро-олигарсите !

289

Анонимен

преди 11 години

Бате Бойко, сам дай пример и се оттегли, докато е време, да не те "оттегли" народът принудително!

288

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ КОИ ТЕ БУТНА У СЕЛСКАТА ДУПКА НА *** НЕ ЗНАЕМЕ ...НО СИ ДО УШЕТАТА У ГОВНАТА...!....СЕГА НЕ ВИКАЙ НЕ КРЕСКАЙ А СЕ БОРИ СЪ СТИХИЯТА...ПО ЦВЕТА ШЕ Я ПОЗНАЕШ И ПО СМРААДНЯТА ШЕ Я УСЕТИШ...!...ОТЧАЯНО ИСКАШЕ ДА СИ ПРЕМИЕР...САМО НЕ ЗНАЕШЕ КОЯ Е ДУПКАТА...Е СА ВЕЧЕ ЗНАЕШ...!....ТЕАТРОТО ПРЕД МИН САВЕТА КОГА ДОИДЕ У 9 ВЕЧЕРТА ДА ПИТАШ КУДЕ Е СТАНИШОФ ТИ СЕ ВРЪШТА...СТАНИШОФ ТУГАВА БЕШЕ ПАДНАЛ У ДУПКАТА НА ***...!...СА ТИ СИ НА НЕГОВОТО МЕСТО...!

287

ох

преди 11 години

ох добре ,че са хората от брюксел иначе няма оправия с тия наши политици и съдий ..

286

Спонги

преди 11 години

До анонимен 336Другарю милиционер, по-кротко. Ти не си изостанал, просто защото не си мръднал в мисленето . А "331" е абсолютно прав.