37

акуд

преди 11 години

гранция го измисли , имамите се обучават в държавата в която ще проповядват

36

Анонимен

преди 11 години

България се управлява от българи, и е държава на българския народ! Който иска да го управляват араби, да си ходи в Саудитска Арабия! Че да не стане като с "французите" в детелината, насметени от нашенски селяни!

35

Маллииии

преди 11 години

Добре, че гръмна скандал та хората да разберат и да не се хващат на куката с тези помощи "отрови"Ако се извършва геноцид, то целта е да обеднее народа и после да го отровят с помощи???Не бих взел помощи, но бих помагал на хората повече, за да не им се налага да взимат помощи.Ако искаме да си оправим страната, нека първо почнем от себе си. Нека бъдем примера, нека всеки от нас се превърне в спасител на себе си, като помага на другите. И 7 000 000 ще са готови да ти помогнат във всеки момент

34

До 43

преди 11 години

В Чечения няма терористи, там има борци за свобода срещу руско робство...

33

до 38

преди 11 години

такива като тебе на въжето само да се прочисти нацията. Говориш че сме злобен и гаден народ а сам не се виждаш какво пишеш, егати тапака. Ако в миналото бяха всички като теб нямаше да има въобще България, да мразиш собствения си народ....сигурно германците преди 90 години когато една торба ориз се разменяше за една къща не са се плюли така, а са измислили икономическата революция, а такива помиари като теб могат само да стоя по цял ден на компютъра и да си бъркат в *** първо после в носа...

32

Патриот

преди 11 години

Единствената надежда за България мощен обединен патриотичен съюз !

31

67

преди 11 години

Прав е човека ,като казва,че щом искаш българска държава ще бъдеш ако е нужно и фанатик и ще я защитаваш със всякакви средства.Ама как да стане това у нас..като ние не ги умеем тия работи.То това се учи с години и години.По лесно ни е да сме слуги и друг да опъва конците,да ама видяхме какво стана от всичко това и сега се оплакваме,че арабите ще ни завладеят.За мен е по-добре араби да ме управляват отколкото евреи..Сърбаме им попарата вече близо 2000г.Чак ми се гади от толкова много екзотика.

30

Somebody

преди 11 години

Всичко е от беднотия ! Ако ти я хора живеят добре, няма да са податливи на такива влияния! Това са едни от бедните райони на България и честно казано се чудя тияхора как търпят тази мизерия, в която са поставени! Нито едно правителство досега не направи НИЩО за да съживи икономиески тези български земи! по никакъв начин не им предложи алтернатива за по добър живот ! Никой не бягаот хубавия живот! Никой няма да скочи срещу ръката, която го храни, Г-н Борисов!

29

ES

преди 11 години

Draga Yuliqna Metodieva,tezi *procesi po vremeto na komunizma*bqha nalojitelni,za6toto ako ne bqha izvur6eni togava*krotkite*,kakto gi nari4a6 bulgarski myusulmani 6tqha da si napravqt avtonomiq i ti 6te6e da se kazva6 naprimer Gyul6en Mehmed,kak ti se struva?!Ili ti haresva?A za sulzite im krokodilski,hm..i moite pradedi sa gi leli,znae6 li,kakto na vseki edin ot nas!Zaradi takiva prodajni smetkadjii kato tebe Bulgaria stigna do dunoto!Samo ATAKA i BMPO!Za edna Velika Bulgaria!

28

Б.БОРИСОВ-КОМУНИСТ

преди 11 години

ДОГАН е прав -щом ми плаща ще сменя ИСТОРИЯТАаз за една филия с МАС ,майка си продадох,че вас ...

27

до 40

преди 11 години

В Чечения няма детски домове и никой не си изоставя децата---------Вярно е, но е вярно и че тези майки са горди и щастливи когато децата им станат терористи, и убиват. това за тях е гордост и пристиж

26

Анонимен

преди 11 години

Само не се опитвайте да ни пробутвате исляма като по-висша ценностна система от нашата. Много далеч отидохте!!! Ислям е просто религиозен фашизъм, натрапван на света с всички средства.Цел - целия свят да изповядва ислям. Що за дивотия?!?!???....

25

Анонимен

преди 11 години

Ислямският фундаментализъм пробива в бедните райони!==================Винаги е било така и не само ислямския

24

3

преди 11 години

Мохамеданите може да са всякакви,но един Мохамед им се роди и още го уважават и следват убежденията му.Така,че не се сърдете на мюсолманите.Умеята да ценят и пазят историята си.А при нас още сто Исусовци и Дъновци да дойдат пак ще бъдат омерзени....така,че трябва да си понесем съдбата на ***,злобен,алчен и завистлив народ.

23

Анонимен

преди 11 години

Ислямският фундаментализъм пробива в бедните райони!Чудно! В България има ли богати райони?

22

3

преди 11 години

Ако искахме да оцелеем като държава трябваше да мислим през последните 1300г.А нашата история е пълна с предателства,продажност и лицемерие.Държави,които държаха на суверена си в момента са водещи.А за въпроса за Исус Христос.Такива личности,като Исус,Дънов се раждат на хиляда години веднъж.Ние ги омаскарихме и продадохме.Църквата търгуваше със имената им.Ако си запознат с библията ще видиш че самия Христос е отричал църквата,Дънов също.Виждали са в нея търговско дружество,а не чиста вяра.

21

SAUER

преди 11 години

Тези платени *** от Хелзинският Заслужават да им строшат кокалите до един и да им избият зъбите за национално предателство.

20

18 1 81

преди 11 години

До анаKoyto ne ponasq da se iznasqAko ne ti haresva da jiveesh mejdu pomaci, turci, muhammedani... prav ti pat....

19

Анонимен

преди 11 години

Защо защо защо сме на г*за на географията,на ръба на лудницата ,наречена изток...Как пък така сме се паднали най-в края,друго си е испания,германия или франция,свои си,заобиколени само от западни държави,а ние тука сме в съседство със Турция,малко по-надолу е Иран и се почват сирии,саудитски арабии,афганистани... Добре си им е на западноевропейците те не са на един г*з място от дивата Азия....Не желая първата причина за смърт в българия да станат атентатите на камикадзета)))

18

анонимен

преди 11 години

Дали искаме или не искаме ще ни управлява арабския свят.Те са събудени вече.С много предимства водят и евреите щат не щат ще паднат.Първо тяхната вяра е много силна,второ петрола е едно от най-важните неща в света.Другото,което е историята показва,че от там е започнала човешката цивилизация.Трето мохамеданите по света са многобройни и се държат.и още много причини могат да се изтъкнат...а това ги прави могъщи