188

Янчев

преди 11 години

Партия "Атака" също никога не е участвала в управлението на държавата на никакво ниво и поради това не носи отговорност за състоянието й . Марешки не прави коалиция и с нея, а само с Янев.

187

Радка Мирова

преди 11 години

Янегей продължава да ме кефи силно.До преди година обевяваше Марешки за мафиот контрабандист на фалшиви лекарства и по негов донос Цв.Цв. му прати баретите да му разбият офисите., а днес коалиция. Разбира се тогава това бе защото се кандидатира за кмет стещу нашия/на ГЕРБ,БСП и ДПС/човек във Варна. И за децата е ясна че Марешки и бил "помолен" да се коалира т.е. финансира Яне, както стана и президент на Локо Пловдив.Целта е да отнемат вниманието при копуването на гласове от ГЕРБ .

186

Венелин

преди 11 години

Янето беше върл противник на Бойко, пък след това му стана пръв крепител! Може ли човек да има доверие на педepacти?!

185

Анонимен

преди 11 години

"Яне Янев и Веселин Марешки подписаха споразумение ..."Коалиция Ярешки :-))) ...Могат да включат и онова грозното нещо, как се казваше ... "кунева" май?!

184

Писна ми от вас!

преди 11 години

След Воленка Сидерова, Янка Янева и Марешка изгря на хоризонта. Много безплатна виагра ще трябва да раздае като подкупи на гласоподавателите за да спечели място в парламента.АМАН ОТ ПСЕВДОПОЛИТИЦИ!

183

:)

преди 11 години

struva mi se 4e M. se opitva da imitira ve4e Big Boyko kato na4in na povedenie i stoika pred "izbiratelite" :) mnogo po-siguren e ot predi6nite izbori, sega e blizuk do Big Boiko, tui kato si kupi futbolen otbor samo sled 5 min razgovor :) Sudq ot preskonferenciata v4era

182

наблюдател

преди 11 години

лекарствоснабдяването ни е пълен бардак точчно заради поерсони като тия, нищо общо с Европа

181

коки

преди 11 години

Стига сме гласували за мафиоти и ***.какво толкова е направил Марешки,освен че пере пари на ***.Всичките му аптеки работят на различни цени и не винаги са най-ниски,а да не говорим за обслужване и компетентност на персонала.Той ли говори за ред и законност,като нарушава закона с притежание на 400 аптеки и склад/за което сам си призна/.

180

БГ

преди 11 години

Е тогава я вапцахме!!!!!!!

179

студентка фармация

преди 11 години

Анкета: правите ли разлика между фармацевт учил 5.5 години и господин Марешки ?

178

Анонимен

преди 11 години

който гласува за тия двамата да му изсъхнат топките !!!! стига мутри в управлението , боко ни стига !!

177

Йорданов

преди 11 години

Боже, Боже нямам думи ! Тази България вместо да се оправя ,все по зле става ! КОЙ гласува за такива хора? Как е възможно изобщо в едно общество хора с толкова нисък морал да се издигнат до върха ,там където трябва да са най-достойните ? Няма да се върна !

176

User

преди 11 години

Коалиция "Ярешки"

175

Анонимен

преди 11 години

До избирателМога да ти кажа че тоя е абсолютна мутра. Как точно тоя мошеник Марешки и тая политическа к*рва Янев ще ни декриминализират. Целта на Марешки е да се докопа до властта за да му е по-лесно да си върти далаверките. Това е смешно - крадеца вика - дръжте крадеца

174

asd

преди 11 години

Интересно ми е колко хора ще гласуват за тях. Моята прогноза е, че ще влязат в парламента, а така ще си затвърдя мнението, че българите са тотално профанизирани. Интересна е и еволюцията на групировките от обикновени бандити през 90-те до политици през новото хилядолетие. Какво ли още предстои?

173

васи

преди 11 години

и муцуната!!!!!

172

избирател

преди 11 години

Да погледнем нещата от друг ъгъл.Кои са кандидатите за власт: БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова- това е новата - стара тройна ламя или доказани крадци и ***. И как без да са управлявали Яне Янев и Марешки преценихте, че не стават. Знаем , че това са инструкциите на червената мафия, но няма да успеят.

171

Анонимен

преди 11 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЯСНА ПАРТИЯ ! *ВИ МУ МАМАТА !

170

тия долни фармацевти

преди 11 години

Ето и изказване на улавото Яне по БТВ за Магарето. Старичко е - още по времето на ***, но е показателно. youtube/watch?v=J0m52ZREfa8

169

глсуващ

преди 11 години

Не вярвам вече на никой от тия , на които още не им е истинал стола !!!