66

Анонимен

преди 11 години

Стига сте писали глупости-това същество на снимката е ясен,ама се опитайте да си отговорите на въпроса:-Защо на никой български цар не се знае гроба!-А СЕГА ДЕ!Отговора:защото всеки следващ е казвал пред предишния:СМЪРТ за него,жена му,децата му и целия му род!Та това обяснява нещата и за "величието и развитието " на България през цялата ни история,та и до днес!

65

Анонимен

преди 11 години

za da si d'obg Gerberastin trea predi vsi4ko da si bil nagl komunist, skopen milicioner i da si za4enat na zadnata sedalka na nekoi milicionerski ili pojarnikarski djip.Neko napisa 4e Cvetanov e edinstvenniat policai v BG koito ako mu naredi Borisov, bez da se zamisli ste arestuva premiera i ministyra na vytresnite raboti zasto e loialen kam ideiata GERB.

64

Вот

преди 11 години

Как оценявате парламентарния избор на членове на Конституционния съд?1. Демократичен и прозрачен избор на професионално подготвени и почтени юристи. 1.88 % = 27 гласа 2. Просто "отбиване на номера" без особено значение. 3.9 % = 56 гласа 3. Срамно овладяване на още една ключова институция чрез некомпетентни и непочтени, но послушни лица. 92.41 % = 1327 гласа 4. Нямам мнение. 1.81 % = 26 гласа От общо 1436 гласа

63

Българка

преди 11 години

Искам оставката на народната представителка и председател на правната комисия на Парламента г-жа Искра ФидосоваПричини- наглостта с която излъга ЕС за казуса Марковска-конституционен съдия - т.е. за лъжа- за това че говори от името на комисията, т.е. от името на Парламента, т.е от мое име - не съм съгласен човек да лъже Европа от мое име. Аз не съм лъжецАко ГЕРБерите са лъжци и далавераджии, аз не съм и не искам да ме отъждестввяват с тях.И г-жа Марковска да подаде оставка от КС.ОСТАВКА

62

Шестака ни цака

преди 11 години

Европейският съюз (ЕС) може да преосмисли финансирането за България, особено в областите, свързани в правосъдието и вътрешните работи. Това заяви бившият докладчик за България в Европейския парламент и британски евродепутат Джефри ван Орден в интервю за предаването "Неделя 150".ШЕСТАК, ТОВА ДА ТИ ЗВУЧИ НА ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ ??? МУТРИ МРЪСНИ, СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА !

61

Жорко

преди 11 години

Мин.Цветанов ,както и останалите министри от кабинета во главе с премиера се пазят като дявол от тамян от аферата Марковска - конституционен съдия и прехвърлят горещия картоф на НС, чиито дУпетАти направо се оляха. Ето, леля Фидоска се хвърли да защитава незащитимото и се опари. Що им трябва на тези от изпълнителната власт на баир лозе! Относно юридическите познания на Ц.Ц. : ами няма ги и което е по-лошо: не взема мнението на юристи преди да се изказва по сложни юридически казуси. Не е учил като Фидосова монтанския филиал на ЮФ и това си личи, нито пък е завършил Магнаурската школа - Симеоново като А.Анастасов. И какво се получава : Марковска и Анастасчо в КС, а Цецо догодина ще ближе рани. Защо журналистите не питат двамата новоизбрани конституционни съдии по тези въпроси, а търсят мин.Цецо? Ами защото Ц.Ц. може да говори много по-сладко от А. и не лъже като другия избран член на КС.

60

Анонимен

преди 11 години

Цецо, от най-простите комунисти беше, от тях ще си останеш... *** от милицията...

59

Реалист

преди 11 години

Нагъл и ***, корумпиран и отблъскващ, смехотворен и оплискан от мръсотия от ранно детство...това е нашето ченге.....

58

Гиорма

преди 11 години

Абе, *** мръсни, благодарение на трима ваши министри - Аню ***, Дянков *** и Николай Младенов лилипута, държавата ни се разпада, той натегача *** пак тръгнал да разсъждава за европейски доклади. СТРАШНИ, НЕОПИСУЕМИ ТЪ*УНГЕРИ И СЛАБОХАРАКТЕРНИ ПРЕДАТЕЛИ ИЗЛЕЗНАХТЕ добичета гербаджийски... Не мога да си простя, че гласувах за такива големи л****, като вас. Доста често се хващам, че се мразя. Да ви ... ........

57

4789

преди 11 години

Отвратителен човек!! На вас как ви изглежда?

56

П.Петров

преди 11 години

Ще ни резнат евтропейските средства, тогава съм любопитен как ще се направят на изненадани и ГЕРБ и БСП ще си прехвърлят вината като горещ катоф, а в същото време заедно ще са виновни. Съдът е корумпиран, полицията е корумпирана, политиците са корумпирани и в ЕС това се знае, целия цирк е заради балъците в България, които им вярват. Казвайте поне "Благодаря за театрото!" ама е доста скъпичко...БСП,ДПС и ГЕРБ са е едно и също нещо, политическо представителство на мутро-олигархията на БКП и ДС.

55

Анонимен

преди 11 години

Красавец! :)

54

9689

преди 11 години

Щом избрахме тикви да ни управляват сега трябва да ги търпим и от сега да мислим за следващите избори.А пък шестака си е изпечен лъжец.

53

Сандокан

преди 11 години

А колко е лесно - г-жа Марковска в понеделник си прави самоотвод като конституционен съдия, до изясняване на казуса. Гласува се в Парламента оставката и - готово.Точно това е чист и неподкупен КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, - и при най-малко съмнение да си подадеш оставката и бъдеш чист.Но при ГЕРБ - това е невъзможно, те са заболели от калинки. Дори и на самопризнанията на зам. министрите на МВР за случая го определят за нещо като НЛО.Защо ли Винету все още мълчи?

52

abvlado

преди 11 години

Това правителство се изложи до край, но изложи супер много България пред целия демократичен свят. Делата им са като на най-големите бараби. По голяма политическа корупция май не е имало.

51

боклукчия

преди 11 години

Пичове, тази вечер дежурният модер е платен гербераст и забанва всеки коментар против Винету и ГРОБ! Допуска ползването на чужди никове, тъй ,че не си губете времето тук..

50

Анонимен

преди 11 години

До rаdioprestilkаНе мърси името на Дякона, като сравняваш тази плюнка с него! Името Васил Левски трябва да се забрани да бъде произнасяно от разни нагли комуноиди, седесари и гербаджии... да де, комуноиди.

49

Краси

преди 11 години

За българите е огромно унижение и срам да имат министър на ВЪТРЕШНИТЕ работи,който е "изучил" за учител по физкултура !Този полуграмотен физкултурник управлява народни пари в размер на милиард и сто милиона лева,командва 65000 души!Е,сега разбрахте ли защо няма в РБ къща или апартамент поне 2-3пътиокрадена,незаконен внос на всякакви стоки!А физкултурникът работейки на държавна купи =8шест/апартамента

48

тцЪ

преди 11 години

А така, Цвъки! То и френските командоси, бяха някакви заблудени туристи, нали?

47

Анонимен

преди 11 години

sled zakrivane na partia GERB , Boiko stial da pravi partia KUKUriak