9

Щастливка

преди 11 години

Нормално е да мразите Америка и гражданите. Та нали мразите самите себе си и злобеете срещу държавите чийто икономика въпреки трагедийте които стават е много над от Българската такава. Срамувам се, че съм Българка, но се гордея, че живея в цивилизована страна а не в първобитна държавица като "българия"

8

Cookie

преди 11 години

Mnogo iamrazite tazi Amerika,be....mai shtoto ne mojete da doidete tuk...

7

Алчни копилета

преди 11 години

Печатате ли ? Печатайте ваща мама....

6

Аз

преди 11 години

До АловТъпак

5

Анонимен

преди 11 години

Isvadki ot predizbornata kampania na Romni , da vzemam primer ot Bulgaria , ta sled Strajica se opraviha , nas edin Sandi ni upla6i !

4

Анонимен

преди 11 години

*** в Ню Йорк и без Санди пак живееха на социални помощи за храна и бензин и затова гласуваха за Обама. Ако Ромни стане президент, всички *** от Харлем ще бъдат принудени да плащат кръвен данък като войници в Ирак.

3

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

ЧОВЕКА ДОЛАР сега прави сапунка инъче щеше да ни разказва как "с лекота ползва компютър"мие с кофата мониторите и попива с парцала тоалетните. Нали сабира по долар от всеки пред тоалетнатаИ вероятно яде шамари на всеки ъгъл но си мисли че раздаваСамо расов *** минал програмата за ограмотяване към министерството по труда може да каже че "с лекота ползва компютър". Явно регионалните курсове са го издигнали в кариерата и сега изживява американската мечта... пред тоалетната :D :D :D:D :D :D

2

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Ами като къщите им са от летви, щото така е по-евтино, така ще да е...Сега хамериканските *** не могат да се возят в самосвалите си, мъкаааааааа!

1

Алов

преди 11 години

Дано се появи втори ураган по-силен и да ги довърши напълно.