49

Donev

преди 11 години

hahahahahaha....kato nyama kiorava snegopochistvasta mashina ili freza...nyama i v chujdite medii po tova vreme za prepisvane... i hop...pak s debelata ministerka na snimkata marzelivite bg medii promivat mozatzite na bg narod.

48

снежко

преди 11 години

Леле мале това на снимката и обектива вече не го хваща,като преспа е !!!

47

да-да,ама не

преди 11 години

Носи се мълва че г-жа Лиляна Павлова и г-жа Искра Фидосова имат ГОТОВНОСТ да отслабнат,но...Та тъй стоят нещата с ГЕРБерските приказки.Бог да пази България.

46

Анонимен

преди 11 години

Павлова лъже. Юркат фирмите да работят още по обектите за да може предизборно напролет да режат ленти. Същевременно искат и да са готови за зимата.

45

Демби

преди 11 години

60 %, демек ако завали сняг - пълен блокаж.

44

pet

преди 11 години

Пак ще има пари за нашите фирми , без да работят. Нека се сипи снега

43

Анонимен

преди 11 години

Ще видим колко си готова Павлова!!!!Миналата зима заради готовността ти се прибирах от Троян до София за 12 часа на Иванов ден и то през Враца.Овца такава!

42

Анонимен

преди 11 години

GLIGAN KRADLIV

41

да-да,ама не

преди 11 години

Почистващите фирми са все ГЕРБерастски...значи ще има много изненади.Тази година ГЕРБерастите са все по-малко,да ловят снежинките по призива на "ТИКВАТА" ще бъде забавна картинка...пп.На мутромилиционерите от ГЕРБ вярват само хора с ментални отклонения.Бог да пази България.

40

Анонимен

преди 11 години

***, баница се точи, а преди това се тестото се меси.

39

Анонимен

преди 11 години

ало, ***

38

Алов

преди 11 години

Еххх,моето Лили ! Такива жени харесвам аз с едър кокал. Ако и хвана дупето така ще го мачкам все едно меся баница.

37

олеле

преди 11 години

а така, а кво стана със роторните машини, дето щяха да изгребват снега и да го карат на полето , щото като почне да се топи и прави малко наводнение ? готови били, стой та гледай , пак ще ви изненада снега. ама акции за гумите можете да правите, щото шофьорите трябва да са изрядни, а вие ??като почнете да чистите и малките улици, ще ви повярвам. щото нашите коли стоят там и ако не можем да излезем на булевардите ?

36

Анонимен

преди 11 години

УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА НА ГЕРБ или ИЗПЪЛНЕН ПЛАН?!?!Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса: - Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва.- На пазара ще се появят всякакви ментета.- Най-уязвимата част от населението децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане.- Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване.- Ще се появи масова безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната.- Ще възкръснат отдавна погребани болестиВсички тези благини могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа- Мизерия, глад, болести, нищета това прокобва поверителната част от плана Ран Ът.Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ.ТА СЕ ПИТАМ, ТОЗИ ПЛАН ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ЛИ Е ИЛИ ИЗПЪЛНЕН ПЛАН ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА СОБСТВЕНОСТТА ОТ ДС.?!?!

35

снежко

преди 11 години

Ще видим не и вярвам на Павлова

34

varna

преди 11 години

S netarpenie 4akam da padne snega.Za6toto znam,4e nqma da iz4istqt ulicite,no pone snega 6te zapu6i dupkite.Sramota,jiveem v XXI vek,strana v Evropa,4lenka v ES,a ulicite v dupki.Upravlqva6ti,koito ne mislqt za darjavata,koqto upravlqvat

33

Анонимен

преди 11 години

пак ли ще ги ловиш във въздуха?

32

до 33

преди 11 години

...а задължително ли е да ходиш по "левият тротоар" да си от БСП....

31

Да, така е !

преди 11 години

Дано няма много сняг, че ги видяхме миналата година колко бяха готови. Бях от "щастливците", които висяха 6 часа на Хемус. От тогава не съм спрял да псувам некадърниците от ГЕРБ.

30

Пешо

преди 11 години

Ще им се плащаща за готовност,но снега пак ще ги изненада!