647

FBI

преди 11 години

Въпросителните около *** на Йозал се свързват сприем в българското посолство, където държавният глава е бил в деня преди да почине. Там той консумирал лимонада, с която Семра Йозал, неговата вдовица, подозира, че е бил отровен. Твърди се също, че е имало пропуски в сигурността на приема и се задават въпросите защо не е имало оборудвана линейка, защо върху всички документи за смъртта на Йозал стои подписът само на един лекар и защо въпреки препоръките тъканна проба не е била взета, а е била направена кръвна проба, която обаче след това се загубила.

646

Буден

преди 11 години

Бойко Борисов сума ти време е бил бодигард на Бай Тошо, и нищо не е научил от него ! Срамота !

645

муспи

преди 11 години

Когато дяволът казва - авторитарен режим, има предвид нещо антисемитско, и затова се безпокои. Да го успокоим - той е прав в подозренията си, но ние ще му го поднесем съвършенно демократично, вече имаме опит.

644

мале мале

преди 11 години

Ми то сега си живеем така.Не виждам разлика от преди 20 години.

643

Митов

преди 11 години

Изключително прозорливо мнение има този професор.Абсолютно съм съгласен с него,че Европа направи и продължава да прави грешки,които неоминуемо ще дадат отражение в политическо-икономическите процеси на цитираните държави.При цялото ми уважение към силните европейски държави начело с Германия,подозирам че цената на обединението се плаща от по-бедните държави членки.Европа се намира в труден момент и много важно да се намери правилният път ,защото...примера на Втората световна е още пресен.

642

Уорлик

преди 11 години

Важното е, че не сте застрашени от въвеждането на губернаторски режим...

641

Анонимен

преди 11 години

todor jivkov beshe zaobikolen ot izmenici ,dnes tezi izmenici na rodinata vi ypravliavat 23 godini te napreavixa prevrata stanaxa kapitalisti razryshixa balgaria tezi prestapnici sazdadoxa partii i parlament da vi lajat i zablyjdavat.

640

Мамантос

преди 11 години

*** европейски ***, ай, сиктир, -- казано на френски!

639

Анонимен

преди 11 години

БОДИГАРДА БОКО ГО НЯМА НА СНИМКАТА.МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ ПРОПУСК!

638

G

преди 11 години

Нещо не можах да намеря името на България в статията...

637

Анонимен

преди 11 години

ами режима си го има бре още от три години кога герб взеха властта там има старейшини нещо като цк на герб и така нататък

636

Някой

преди 11 години

при всяко едно правителство имаше режим но правителството на ББ направо ни е***а майката. При него е най-голямата диктатура, лъжа,кражба и т.н. Вече не сме и полицейска държава направо станахме свинска държава. Замазване очите на хората и те вярват. *** какво да правиш ето това сме ние ***, овце даже и те са по умни от нас ама това е друга тема. Айде целувайте *** на ББ и да ви е сладко заробването на вас и на децата ви.

635

Анонимен

преди 11 години

Недей да се пениш - 3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Туй социализЪма беше едно недоносче, ако се вЕвра на Първия

634

Анонимен

преди 11 години

БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...

633

Анонимен

преди 11 години

Ами то и за децата стана вече ясно, че сценаристите на Българския преход съвсем целенасочено са организирали едрата престъпност чрез техни кадри от ДС, МВР и чрез привличане на спортисти по бойни изкуства. Въпросът е, че след като истината лъсна за всички и след като изминаха повече от 22години от началото на тоя сапунен сериал, крайно време е да му се сложи ТОЧКА !!! С ДСБ напред с успехи!

632

Анонимен

преди 11 години

Простакът си е ***, по ВСЯКО време и отвсякъде погледнато..

631

Анонимен

преди 11 години

Комунo-социализЪма(бандитизЪма)е тежка заразна болест на централния мозък и СПИН!

630

666! СУПЕР...

преди 11 години

838....ЕВАЛАТА БРАТО...!....РЕДКО ИМА ТОЛКО ТОЧЕН КОМЕНТ...И ТО КАТО ЗНАЕШ ЧЕ Е ИСТИНА ....!...Е ТАКА РАЗБИА ДЪРЖАВАТА БЕЗ ВОИНА...!...НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ СИ ЖИВ ИЛИ МЪРТАВ...ДАЛИ СИ НА ЗЕМЯТА ИЛИ НА НЕБЕТО...!

629

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ПОЖАРНИКАРЧЕТА И ПИОНЕРИ........ЗА НАШИЯ *** ВИНАГИ ГОТОВИ...!

628

Тра-ла-ла

преди 11 години

Бе що лъжат народа, че имало демокрация?! Няма такова животно! Демокрацията даже е вредна за хора, които трудно контролират животинското в себе си. За такива като тях - само с вила на врата!Партиите трябва да се забранят.Необходимо е да има само управляващи - да ги наречем - администратори. И тези хора трябва да търпят корекции от общественото мнение. Няма нужда от депутати - и те са вредни. Трябва да има само екипи от доказани ПРОФЕСИОНАЛИСТИ във всички области, които да творят закони.