28

CIGANINA

преди 11 години

AMERIKA SE PODARJA OT GARBA NA EVROPA I AZIA PO.P[OJELAVAM IM DA SE STYAGAT ,4E GI 4AKA DVA PATI O6TE PO GOLYAM URAGAN NASKORO V BLISKITE DNI!!!

27

123

преди 11 години

В САЩ ще се възстановят от урагана защото са организирани,имат ресурс и си помагат.Всеки си гледа работата и не само я гледа,ами и я върши.Хиляди американци доброволно помагат в евакуационните центрове кой с каквото може.Дори в кризата за бензин транспортират храни и дрехи от местата за дарения до центровете със собствените си коли и с последните си литри бензин...

26

сиси

преди 11 години

Какво нападате американците,ами не си гледате своя двор.Особено хора,които са виждали САЩ по телевизията само.На някой хора все друг им е виновен.Ами направете България силна и могъща,та да диктува на САЩ.Войни,мойни-САЩ за добро или зло воюват.И на фронт и на маси за преговори.Българските политици правят евтини ***,а народът е буден само във форумите,търсейки вината за мизерията си в държава на другия край на света.

25

иванчо

преди 11 години

Откъде толкоза злоба,бе хора.Пострадалите са хора като вас-от различни нации.Народът не е виновен за делата на политиците си.Американците ще се справят със щетите.Ако такова бедствие(не го пожелавам на никого)мине през България не само,че ще нанесе повече щети(понеже както винаги няма да има превантивна подготовка)ами хаосът ще е в пъти по-голям,а времето за възстановяване ще е години.Тунелите на метрото са били пълни с вода догоре в НЙ и до днес работи вече на 80%.В София колко ли ще отнеме?

24

ves

преди 11 години

ne moga da poviarvam che tolkova mnogo zloba se e subrala v tolkova drebni dushi kato vas, a imenno tezi koito se radvate na edna takava tragedia. ako biahte v polojenieto na zasegnatite hora ne mislia che shtiahte da davate takiva komentari

23

Анонимен

преди 11 години

Господ си знае работата, бави ама не забравя!Още много има да си патят американците.

22

анонимен

преди 11 години

м..даааа..при тях война няма..те предизвикват войните по цял свят,,убиват,заграбват и унищожават всичко по пътя си..внасяйки тяхната измислена "демокрация" намразихме я вече тая дума в БГ..та природата им го връща..дай боже повечко природни катаклизми там ..има възмездие за всичко в този живот..

21

Анонимен

преди 11 години

Гледайте филмите " Катастройка" и "Дългокрация " в сайта / документални.ком / и ще разберете какво ни чака съвсем скоро!

20

Анонимен

преди 11 години

САЩ прахосват огромни количества петрол и са основен виновник за Санди и другите бедствия на планетата.

19

Патериот

преди 11 години

Каквото и да се случи на хамериканците малко ще им е с нищо не могат да заплатят за цялото зло ,смърт и разруха която причиниха на света и човечеството!

18

Анонимен

преди 11 години

Американците изобщо не ги мисля, защото ще се оправят много бързо, ами кахъра ми е за нас, че ние без ураган сме обрулени и разпилени.Сутринта чух, че Бойко Борисов казал, че ГЕРБ ще управляват още 60 години и се чудя да се смея ли или да плача, но в едно съм сигурна, че България е обречена без природен ураган.

17

Анонимен

преди 11 години

Е, Сандито ще го плати някоя друга държавица. За ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА

16

Machiavelli

преди 11 години

Защо да са го заслужили? Какво е виновен народа, че управниците им са ***?По тая логика ние също сме абсолютен *** и си заслужаваме кочинката.

15

Анонимен

преди 11 години

В САЩ имат една много нехуманна практика на жестокост към плъховете, вместо да ги кастрират и да ги връщат на място с духова музика.

14

Анонимен

преди 11 години

До Васко Мани недей се изказва щото си за смех, смех :D....Миналата година бях в америка, когато удари Айрин в масачузетц и токът спря за няма и час. След това до края на деня ток, вода, Интернет имаше! За един ден бях събрани всички паднали дървета и *** по пътищата. На втория ден все едно нямаше и следа. Тук ако подобно нещо се случи месеци наред нямаше да се оправим.

13

Васко

преди 11 години

Това ли са велики те САЩ,водят кървави войни и избиват хиляди невинни хора и ограбват ресурси те им,а в собствената си територия не могат да се справят!?явно това е началото на края,на терористи 1.нека видят какво е разруха,смърт,мизерия това остава след техните войски по света..........

12

Гошо Тъпото

преди 11 години

САЩ може да води...войни,но е социална държава,има резерви и възможности да подпомага бедстващият си народ при...нужда.То туй гориво дето ще го раздадат от армията по районите на урагана,е колкото половината ни...военен бюджет.С тези...слаби крави,дано Господ ни пази.

11

Анонимен

преди 11 години

елхата пред рокфелер център.....Да се смееш ли, да плачеш ли?Рокфелер пие на света кръвчицата и после прави елха на овчиците......

10

chicago

преди 11 години

Машината заработи.На Нова Година няма да има и помен от бедствието Сенди.Нюоркчани ще посрещнат спускащото се кълбо на Таймс скуер ще се радват на елхата пред Рокфелер център на който има издигната статуя на Прометей с надпис:Прометей наставник във всяко изкуство,донесе огън на хората който се оказа за смъртните средство за постигане на велики цели.Напук на всички откачалници мразещи САЩ.Как ще посрещат Нова Година в Пернишко хората без дом,ами село Бисер.Дано при нас няма такива стихии.Дано.

9

Анонимен

преди 11 години

Пишете за Перник! Всички ли вече са дорбе, имат ли покрив? Или имате заповед да не ровите там? Я се размърдайте и ни информирайте колко пари са отпуснати, колко са окрадени и защо хората още са на улицата!