18

Kriko

преди 11 години

Za men sramna rabota niama, stiga da moga da ia vursha i da mi pozvoliava da jiveia i da ostava nesto nastrana ...

17

sevtus

преди 11 години

26, аз нямам предвид да преследваш високи позиции заради по-високата заплата. Имам предвид това, че няма нищо по-хубаво от това човек да се хвърли срещу неизвестното и да се изправи срещу огромните трудности, които по-големите отговорности налагат, дори и с цената на това да изгуби нещо в личния си живот. В крайна сметка това е философията на човешкия напредък.

16

sevtus

преди 11 години

20,това и правя - дерзая. Имам куража и го правя. А ти способен ли си да си отстояваш мнението:)

15

sevtus

преди 11 години

22, теб пък изобщо не те разбирам какво фъфлиш! Опитай се да рафинираш изказа и пробвай отново. Аз единствено разбрах, че изпитваш смътна и неясна ярост, която насочваш не където трябва.

14

sevtus

преди 11 години

21, вземи прочети отново какво съм написал. Казах, "че е неестествено с оглед на човешката природа да правиш ДОБРОВОЛНА крачка назад". Разбира се, че ако обстоятелствата ти наложат отстъпление, ще се наложи да отстъпиш и да се съобразяваш с действителността

13

до svetus

преди 11 години

Е точно това говорим, че си див ***! Няма лошо, дерзай :D

12

sevtus

преди 11 години

Така че по-добре диви селяни, които искат да излязат от черупките си, в чиито дух има динамика, отколкото закостеняли в умствена ленност псевдограждани...

11

sevtus

преди 11 години

За забележката ти , че щом някой е добър на ръководна позиция, ще е добър и на всяка друга, ще ти се усмихна. Проблемът не е в това дали дадена персона ще е добра на по-ниска позиция ,колкото и на ръководна, а това че е неестествено с оглед на човешката природа да правиш доброволна крачка назад. Човекът е излязъл от пещерите именно, защото е предпочел да скочи в неизвестното, вместо да търси удобната сигурност на топло /като семейната топлина примерно) :)))

10

sevtus

преди 11 години

15, някакъв проблем имаш с нечий произход, а:) Нормален е преходът от село към града - това е естествената мобилност в цяла Европа от началото на 19 век досега. Благодарение на това се е развила индустрията, технологиите и Европа в крайна сметка е постигнала своя огромен скок. Другото са празни приказки и заяждане на дребно, което е характерно за кисели и глупави хора:)

9

До sevtus

преди 11 години

Я кажи, младежо, ти от дивите селски авантюристи ли си? Дето напълнихте големите градове и се тъпчете по 6 души в стая, само и само за да делите наема, но пък да сте се отъркали У големия бизнес? Защото звучиш точно така. Ако един човек е бил добър на ръководната си позиция, той ще е добър и на всяка друга. Другото са особености на манталитета.

8

МИРИЗЛИВИЯ ШЕФ

преди 11 години

JUST КАВАЛИ...

7

sevtus

преди 11 години

До 3, Дейзи, поведението ви е ретроградно. Човечеството е осъществявало своя прогрес през хилядолетията, благодарение на дивия авантюризъм и стремеж към завладяване на нови пространства - географски, социални, йерархични. А вие дори се кефите, че сте щели да се затворите в тясната рамчица на семейния бит.

6

Доби

преди 11 години

Статията е абсолютно ***

5

do 8

преди 11 години

Да, такива организации са губещи и аз работя в една такава. Когато проявих инициатива и свърших една много тежка работа, но не вървейки по течението на всички, които им е удобно да изпълняват заповеди и да мрънкат, получавах все силни шутове. Ззатова си мисля, че е добре човек да бяга от таква среда, хем използван, хем нещастен, защото е свършил страхотна работа. Накря получаваш тупаник.....

4

Русе

преди 11 години

Абе какви глупости пишете? Сега да започнеш хубава работа трябва да си член на Герб и някой от отгоре да се обади за теб!В Русе от близо 650 кандидати за Митницата избраха 19 и организират нов конкурс за 6 човека защото те са изпуснали предния..Я познайте за членовете на коя политическа сила става въпрос!

3

Анонимен

преди 11 години

Стига сте мрънкали. Най-смисленото нещо което в тези обстоятелства може да направите е да си образовате и възпитате децата. За тях може да има надежда.

2

Daisy

преди 11 години

Интересна тема, но статията отново е пълен ***. Зачетох се, защото точно днес напуснах нископлатената си ръководна позиция в голяма фирма, за да бъда редови служител за почти тройна заплата и вероятно тройно по-малко напрежение и стрес. Не съм от тези дето са свикнали да командват и не ме притеснява, че сега аз ще съм подчинена. Но се замислих дали това наистина е стъпка надолу, след като ще мога да осигуря на семейството си нормален живот?

1

Nrj

преди 11 години

Направо убивате с тия статии... то нема никъде работа, ни за 4, ни за 1 час, те на самоаназ го удариха... Идио.ия!