30

Ели

преди 11 години

*** ми взе думите от устата - а именно , защо никой не говори за търсещите подобни услуги - за осиновителите, които са на практика купувачи на хора или пък за търсещите секс с малолетни или евтини трансплантации... докато има кой да плаща за тия безобразия, няма да се променят нещата. Пазар.

29

Алов

преди 11 години

Който му се отдава търговията ще продава естествено..Има ли търсене,има и предлагане.

28

Алекс2

преди 11 години

Лошо лошо сънародници Българи...докато ние все умуваме и правим сметка колко деца да имаме за да можем да ги изхраним и образоваме , *** се размножават здраво ...убедих се , че това да се размножаваш безконтролно е по силно оръжие от "умните" бомби на американците.Един хубав ден ще се събудим целите налазени и тогава спасение няма да има...

27

Българин

преди 11 години

29 - ти би ли се съгласил да ти присадят сърце или бъбрек от ***? Аз бих предпочел (дано не ми се налага) да ми присадят сърце от прасе или *** - те са по-близо до хората от ***.Днес - защо не сте посмели никъде да споменете кои са тия, дето си продават децата?

26

БПФ

преди 11 години

Да сте чули Българи или турци да продават децата си?Само животните се продават - и със самият факт, че продават малките си, *** доказват, че са зверове.

25

БПФ

преди 11 години

Ние пък не виждаме никаква причина държавата да хаби ресурс да пресича тия практики. Щом *** продават *** си като животни, това само по себе си доказва, че те самите не са човешки същества, а и всяко ***, изкарано извън България, означава един *** по-малко, живеещ на наш гръб. Дори е по-добре подобна търговия да бъде легалризирана и да се удържат данъци от приходите, а щом разни гърци искат да осиновяват ***, вярвайки че от тях ще станат хора, проблемът си е техен.

24

Дори

преди 11 години

Като майка сърцето ми се къса от тази снимка!Милата душичка как спи на земята, а другата бди над нея.....ей такива "майки" живи да ги одерат!

23

Анонимен

преди 11 години

Половината отиват за органи и това е обществена тайна и с протекции от най-високо ниво, ама на журналята не им стиска да пишат за това

22

Анонимен

преди 11 години

Защо не пробвате с "търговия с хора/деца/жени"?---------------- Защото смисъла не е същия.

21

Анонимен

преди 11 години

Това е безумие, да търсят други начини за прехрана.

20

Гласоподавател

преди 11 години

Защо ВЛАСТТА и пречестивия бойко и вездесъщия цецко не премахнат това поне у нас. 1 милиард лева бюджет на мвр и над 100 милиона за срс-та / от които по - малко от 5 % се използват/ . ЗАЩО не са достатъчни не за унищожаване на организираната престъпност, но поне да спрат това безумие... Да, от него пари не могат да изкарат, но ще "поочистят" малко душите си...

19

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия *** бе!

18

Анонимен

преди 11 години

"Трафикинг" - нова дума в българския език свещен, език на моите деди.. Защо не пробвате с "търговия с хора/деца/жени"? По-добре звучи. Или поне - на български.

17

georgi

преди 11 години

i as iskam da pravia sex s 13 godishna,dali shte me osudiat se 4udia

16

Анонимен

преди 11 години

Според Талмуда еврейката след 12 г. е жена. И може да ражда.Това с *** дето раждат на по 12 г. и никой не съди бащата на детето за педофилия не е случайно. Просто евреите прокарват свои закони.

15

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO PUSTINYAK / NAPALNO SI PRAV SAMO DA DOBAVYA NECHTO TEZI LECHOYADI DETO PICHAT PO FORUMITE SAMO ZA FACHIZAM SA DUHOVNO I NATURALNO PROSTI , DA IMACH DIPLOMA E MNOGO HUBAVO NECHTO NO KATO PRIRODNO SI KUH VAV GLAVATA DIPLOMATA NYAMA NIKAKVA STOINOST . NAI GOLYAMOTO U4ILICHTE E JIVOTA A VIE TOVA NIKOGA NYAMA DO GO RAZBERETE ZACHTOTO STE SE ZAKOPALI VAV DUPKITE SI I 4AKATE EVROFONDOVETE DA DOIDAT I DA PAPATE .

14

17

преди 11 години

Аз чувството си за самосъхранение не мога да го нарека омраза, нито пък че то е породено от неграмотност. *** в с.Мечка и им кажи на хората там, че чистият им, неподправен и биологичен страх е омраза, а чувството им за самоъхранение е породено от неграмотност.

13

Бени

преди 11 години

Използването на децата като стока в момента изхранва цели фамилии, които ги използват. Някой от извесните фамилии наред с кандарашките *** от Костинброд на Ицо Папата и Азиси минете през фамилията на Цветан Цветанов и Б. Борисов всички са в кюпа . А защо не говорите за търговията с органи ? Защо не споменете за скандалът в Германия където се разкри че са разфасовали чужденци за органи години на ред ? Къде исчезнаха хората от Добрич френски командоси ли ги одвлякоха ?

12

Пустиняк

преди 11 години

до 17: Ми не, не си виновен. Просто и ти си жертва на неграмотността, която в твоя случай е трансформирана в омраза. Не си никакъв фактор, за да си виновен. Не си придавай важност ;)

11

до 13

преди 11 години

Не може да живееш нелегално в найлон, въпреки това да направиш 10 деца и после да казваш че си потърпевш или жертва някаква. Не минаваш с такива хелзиникси простотии, да знаеш. Вече усещам как ти напира да кажеш, че аз ще съм истинският виновен за случая, който описах.