191

yx

преди 11 години

Е, щом Фидосова казва ... Тя например, не знае, какво е ставало в нейното бюро преди години, и счита, че не е длъжна да знае, правили ли са имотни мошеничества нейни служители. Права си е жената. Не може да отговаря за всичко, и за своя бизнес и за правната комисия на Народното събрание.

190

Пешо

преди 11 години

Тая е толкова дебела че 5минути немога да я заредя тая страница!

189

9689

преди 11 години

Тази калинка била и много дебелокожа.Вече няколко дни сипе лъжа след лъжа.И от това нещо ще правим конституционен съдия.Горко за КОНСТИТУЦИЯТА.

188

Анонимен

преди 11 години

Г-жо Фидосова, ами това:Пред "Капитал" зам.-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков потвърди за срещата. Тя е била поискана от Венета Марковска и поводът за нея е бил сблъсъкът от преходната вечер между нейния приятел Георги Георгиев със служители на 06 РПУ.

187

Анонимен

преди 11 години

Р.Желева 2. След една седмица ще трябва да я сменят иначе пляс от ЕК.

186

до 205

преди 11 години

И това е достатъчно.Благодаря,за останалото си прав.Ще завърша с думите на Моканина "Боже,колко мъка има на този свят".Жив да си и да имаш сили да споделяш колкото може от нещата,които знаеш

185

solaris

преди 11 години

196,немога да ти дам данни,защото няма да е легално,става дума дърва от Монтанска област :) А за Боко тиквата,си го видях черно на бяло на едно друго място,няма да казвам къде,само ще кажа,че беше скоро и е от кухнята,всички от ДС и МВР знаят истината,но чадъра ги покрива,нищо немогат да направят,навеждаш главата и това е :)

184

666! СУПЕР...

преди 11 години

Фидосова пише на Барозу: ОБИЧАМ ТЕ ТИ МЕНЕ ОБИЧАШ ЛИ МЕ...?

183

избирател

преди 11 години

Боже каква визия.За една друга статия четох коментарите и предавам дословно едно от мнениета "Парламента заприлича на свинска ***".

182

Мери

преди 11 години

Имам предчувствието,че тази жена, упорита в желанието си да остане член на КС въпреки непрекъснато излизащите факти за нейния личен и служебен живот ще свърши като Р.Желева , която се бореше за поста еврокомисар...

181

Фидосчо

преди 11 години

Преди около 3 седмици ОС на Кърджали отказа да направи ген.Делов почетен гражданин на града и тогава общ.съветници от ГЕРБ и БСП изсипаха люти клетви и закани по адрес на турците, предали националната кауза. Председателят на Комитета по честванията на 100-годишнината от Балканската война Цветан Цв. заяви,че ДПС погазва всякави национални и морални норми. Преди няколко дни съдийката В.Марковска , много близка до Доган и практически кандидатът на ДПС (като такава тя преди няколко години беше избрана и за съдия във ВАС) беше избрана за член на КС с гласовете на ГЕРБ, независимите депутати (повечето от тях гласуващи за ГЕРБ) и тези на ДПС. Нещо да кажете за лютата вражда ГЕРБ-ДПС? Оказва се,че общата кандидатура залостени порти отваря И че не някой друг, а шефът на правната комисия на НС Искра Ф., яростна гербаджийка,защити с открити гърди като Матросов Марковска, срещу която имаше публикации за нейни нелицеприятни деяния. Ама за Искра от Монтана тя е невинно ангелче, пърхащо в небето с ей такива белички крилца

180

Samo minavam

преди 11 години

Съществува константа на противоположностите,не може да си *** и да си с чисто минало.Общо казано.Т.Е.,няма бивша ***,бивш *** и бивш полицаи.Кофти,но константа.

179

ЕЙ ХОРА

преди 11 години

ТАЗИ ФИОДОСИЕВА НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАВА ТВЪРДО НА ПОЗИЦИЯ,ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ВСИЧКИ В СЪДА СА ***,ТАКОВА Е СТАНОВИЩТО НА НАРОДА,КАКТО И ЛЕКАРИ,СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪЖАВАТА НИ,Е ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ,НО ТЕ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ И НЕ СА ПРЕДПОЧИТАНИ,НЕ СЕ ПИШЕ ЗА ТЯХ ДОРИ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ,ЗА ПОЛИЦИЯТА Е СЪЩО,НЯМА КАК ДА СЕ ПИШЕ ЗА ДОБРОСЪВСНИЯ,ТОЙ НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ДА СЕ ПИШЕ ЗА НЕГО,ЗАТОВА ПОПОВА Е ПРАВА ДА СЕ ВЗЕМАМЕ ПОУКА И МАРКОВСКА ДА СЕ УБИРА КРУШИТЕ У ПЕРЕ ПАРИ,КАКЪВ СУРАТ,ДОЛНИ СЪЩЕСТВА!

178

Анонимен

преди 11 години

Е затова ще загубите изборите ! Защото защитавате корумпираните бандити, била изцапана и се е изчистила ?

177

до Соларис

преди 11 години

Моля те, за какъв доклад със сметка от 5 млд на Бойко Борисов говориш.Къде можем да прочетем повече, а също и какви са тези търговски отношения и то с дърва за милиони с Турция които има дупетатката Фидосова.Дай инфо!

176

Стоян

преди 11 години

и като е анонимен сигнала какво? да не се разследва ли? или просто неможе да се намери човека че да му се "налее" малко истина в главата? *** гадни. А разследват за щяло и нещяло неудобните хориа по анонимни сигнали..

175

Пак срани гащи

преди 11 години

ГЕРБ прави още една грешка, като защитава лице със съмнителни достоинства. Много бързо забравихте Румяна Желема. Обикновенно разумния се старае да не повтря грешките си. Но явно ГЕРБ приемат голите обещания и хвалби на кой да е техен симпатизант за чиста монета. Най-вероятното и тука ще ни шамаросат. Ако това стане, Федосова няма работа в парламента. Неможе едно толкова властно лице да олицетворява корумпираноста като добро. За кой ли път тя ще покаже истинската си същност.

174

Dimitrov -France

преди 11 години

Мигар Барозу ,като и останалите от ЕК трева пасат и не знаят че и тя както и Марковска са дупе и *** с престъпния свят(мутрите),които години наред ги угояват(което си личи и от снимката)!

173

GROB

преди 11 години

pеплика!вземи линк+23 -0 18 ( нерегистриран )02.11.2012 16:49Вижте,в една нормална,демократична страна и най-малката сянка на съмнение,игнорира един кандидат за такъв пост.Първо бяха протяжните обяснения на самата др.Марковска.После се намеси тежката артилерия на ПП ГЕРБ,в самото лице на Искра Фидосова.Прекалено бяхме замаяни от след изборна еуфория,та мнозина не помнят,как първото което г-жа нотариус Фидосова скандално и лобистки прокара в новоизлюпеният Парламент през 2009г.,беше Закон за нотариусите.Да,в една нормална и демократична страна....каквато ние не сме,откакто валякът ГЕРБ,мачка по милиционерски всичко наред.Партията на четвърторазрядните комунисти,се свръховластява с всеки изминал ден.Безскрупулно и безкомпромисно,на всяка цена.Сега този процес се случва в името на партийното добруване в Съдебната власт.ЕК били бесни...на кого ли му пука-декларациите и гръмките обещания са важните за пред Брюксел.Една бандитска партия се стреми към тотална власт и безнаказаност,овладявайки всякакви позиции.Това е положението.

172

Aman

преди 11 години

Ама писнА ми от вас бре... нека мандатите вече са по 1 година, че нЕам нерви да ви гледам вече бе..... лелееее ваще чудо - та ничие на предстоящите избори!!!!!!!!!!!!!