471

до 632

преди 11 години

Ако бай Тодор беше на власт тоя г-н Харалан Александров щеше да търка наровете в някои затвор а не да се прави на голям авторитет. бай Тодор може да е всякъкъв но поне милееше за Българското!

470

Анонимен

преди 11 години

Квалифицираните и можещите се реализират без проблем и живеят добре. И това не го казвам, за да водя *** спорове с безделниците в тоя форум, а защото го виждам с очите си. Да има много проблеми в държавата, но най-големия са мързеливите, неносещи за нищо отговорност нейни граждани. Разбира се, че ако не си квалифициран, не си учил, нямаш специални умения ще вземах 300-400 лв. Колко искате да вземате за това??? И аз толкова вземам, но уча и се надявам да успея. А вие ревете.

469

Анонимен

преди 11 години

Е ТА КАТО СА БЕЗДЕЛНИЦИ ДА НЕ СА И БЕЗ ПРАЗНИЦИ БЕ? ПА И КЪДЕ ДА СЕ ПРААТ НА ДЕЛНИЦИ БЕ? КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ ДЕКА ГИ ПОСТРОИА ОРАТА ПО МОЕ ВРЕМЕ БЕ? СИЧКО УНИЩОЖИЙТЕ БЕ ТАРИКАТЕТЕ. АМА ОНО НАРОДО СИЕ ВИНОВЕН. ОТИ СЕ ПОЛЪГА ПО ДЕМОКРАТЕТЕ ДЕКА ГО ИЗЛЪГАА ЧЕ ШЕ ЖИВЕАТ ПО ДОБРЕ ОТ ПРИ МЕНЕ. НЕМА ДА ЖИВЕАТ ПО ДОБРЕ ПО ЗЛЕ ШЕЕ. АМА ОН НАРОДО СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ ШЕ ПОТЕЧЕ МЕД ИМАСЛО. ДА ПОТЕЧЕ АМА НЕ ЗА НАРОДО А ЗА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЕ. ПО-ЗДРАВ ОТ БАЙ ВИ ТОШО ОТ РАЯ.

468

Анонимен

преди 11 години

До 610Да, хубаво е, че германското законодателство позволява работа от по-ранна възраст. В България законът позволява на 16, но на практика работодателите са така подложени на бюрократичен тормоз, че избягват да наемат непълнолетни. Материалът не е констатация на факти, а злобна манипулация въз основа на съществуващата безработица. Например твърдението, че се наблюдава"своеобразна интеграция по полов път" между българи и *** не е факт, а расистко словоблудство. Обичайно за Дойче веле.

467

отговори- браво бе!

преди 11 години

300 лв. Карта за транспорт-за един ден. 4 лв. Обяд 4 лв. общо 8 лв по 25дни е 200 лева. Остават ти 100. Кажи - какво ще направиш с тях? 100 делено на 30 са по 3 лв на ден за храна. значи- 30 хляба и по 2 лв за още нещо...ама какво...за 2 лева?!?! Ами парно, ток, вода? Дрехи нещо? обувки? ТЕАТЪР? КИНО? Или това е лукс? Отговори- къде е смисъла?

466

БРАВО ,БЕ...

преди 11 години

...ЗНАЧИ НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ РАБООТИ ЗА 300лв , ...А , ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАДУВА ,...ХА,ХА,ХАААААА....???!!!ОТЛИЧНО !ЕТО ВИ НАЧИН ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!...ЗНАЧИ НЕ СИ ЗА ЖАЛЕНЕ ...ИМА КАКВО ДА СВАЛЯШ!!

465

270лв=140 евро:)

преди 11 години

Много им се иска на "господарите" да мачкат и обиждат. Кой в тази държава направи опит да създаде работа и заетост на младите? Строят молове, заведения и ....нищо друго...Какво да работят? Ами направете отново ТКЗС по селата- явно е било по-удачно. Направете заводи - вложете капитала си в ПРОИЗВОДСТВА, а не в пре-пре-препродаване и посредничество. Какво им предлагате? А?! Никой нормален човек няма да предпочете да стои цял ден вкъщи вместо да работи- НО ЯВНО НЕ ВИЖДАТ СМИСЪЛ ДА РАБОТЯТ ЗА 270 Л

464

ко4ан

преди 11 години

ако младите са безделници, то политик и депутат какво са. предполагам червен маймунски дирник. тонове л. *** и нищо друго

463

до 618

преди 11 години

те така ще се плуят до края на света само да спомена че златното находище в Челопеч е продадено по времето на мандата на г-н КостовА сега се продават други такива като се насажда тенденциозно определението "Безделници" на младите хора в България!

462

Анонимен

преди 11 години

bezdelieto e za predpo4itane pred tova da ba4ka6 za 200 i nqkoi izmekqrin da pe4eli stokratno pove4e na moi grub

461

сопол

преди 11 години

България има два генерални проблема. *** и корупцията. тези неща са не спирачка, а воденичен камък и не за държавата, а за народа, българският народ. Ако ставаше с 200 км магистрала, значи всеки от нас го може и тикви не ни трябват. бойко като първият българин на този пост се ***. комунизма и култа към личността не го напускат. този ли егоист ще жертва нещо за сънародниците си...

460

сериозно

преди 11 години

Аз съм безделница със средно образование на 50 години. Бих искала да работя на 8 часов работен ден поне за 800 лева заплата? Прилични Предложения? Що за наглаост е да обиждаш безработните така? Направете заводи, създайте производства в които заплатите да са над 1500 лева и да видим колко от тези"безделници" ще отидат да работят там! Бас държа- 90% от тях! Харалане, не ти прави чест тази статия! Обиждаш сънародниците си изпаднали в беда!

459

Анонимен

преди 11 години

za kakvo da rabotq? da palnq djoba na komunqgite li? nqma da q bade taq!

458

до 614

преди 11 години

"''Нядявам се да плаща добре'', звучи ,като да завиждаш......"не завиждам за мръсни пари просто ме е яд че за пари преподавател с авторитет е паднал толкова ниско какво стана с идеалите само ден след празника на "Народните Будители"

457

това са безработни

преди 11 години

Явно в България наричат БЕЗРАБОТНИТЕ- БЕЗДЕЛНИЦИ! А колко са безделниците между 30 и 60 години?

456

sopol

преди 11 години

последните години *** излизат на преден план. искам така да питам тиквата, не му ли светва нещо така. къде живеем бе тикво в българия или пакистан. може простата тиква да не е виновна за състояието на държавата, но в момента отговаря той. костов *** да сте го чули да казва, ама той виденов виновен.

455

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СОЦИАЛНИО МИНИСТЕР ТОТКО С БРАДА Е КАТО НЕКОИ ГЕНИИ НЕРАЗБРАН ХУДОЖНИК ...СИГУРНО БАЦЕ МУ ПОЗИРА ГОЛ...?

454

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НЕШТО САМО КОНТРОЛИРАНИ БУНТОВНИЦИ У СИРИЯ И НАОКОЛО...!...МАНХАЛИТЕ ШЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА КАМИКАДЗЕТА...!....ЕНО КИЛО МЕСО ОТ ТЕХ 5 ЛВ НА ЕДРО...!

453

за 613

преди 11 години

''Нядявам се да плаща добре'', звучи ,като да завиждаш..........

452

за 602

преди 11 години

Забрави само ,че 500 000 от таз *** искат АЕЦ.........и ние вместо да хвамен сопите ще правим референдум дали да угодим на серопозитивните и ''електората'' им