235

Тревоман

преди 11 години

Епъл феновете, говорете, за да Ви видим!И особено този под мен - ниско IT, мъглява ясна преценка и отчайващ расизъм.Имам и двата модела. Този на "нагли крадци, жълтурести при това" ми е повече на сърце, защото е по интуитивен.Край.

234

Анонимен

преди 11 години

Епъл са култ. Могат да правят каквото пожелаят, особено, когато става дума за нагли крадци, жълтурести при това. Съдията да си гледа работата. Ние Епъл феновете сме над всичко, простосмъртните да си ползват Андроид!!!

233

Анонимен

преди 11 години

Което не бе по малко гнусно и безмълвно за съдията и за целия свят който буквално се присмя на епъл.

232

Анонимен

преди 11 години

Извинението на Епъл всъщност не е изисквано от съда да съдържа думата "извинявайте", и Епъл си го написаха, спазвайки дословно присъдата, като допълниха, че никъде другаде в Европа подобно решение няма. А и няма как да се извинят и да кажат, че Самсък не са ги окрали отвсякъде при положение, че това е очевидно.

231

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 234Милиарда не виси в момента, тъй като не е изискуем. Докато извинението на Епъл, макар и с половин уста си е факт.

230

Анонимен

преди 11 години

Епъл с всяка следваща крачка сами си го на'укват :).Служителя на Епъл който можеше да на'уква почина останаха такива дето да ги и да се самона'укват :)

229

Анонимен

преди 11 години

В Англия да, ама милиарда си остава да виси на Самунг, нали? А Епъл в извинението си подчерта, че подобно решение няма никъде другаде в Европа, с което го на*ука на съдията, който се ядоса, че били обидили съдебната институция, хах.

228

Анонимен

преди 11 години

Осъдиха ги, а епъл публикува на сайта си, че корейците не крадат :)))

227

Анонимен

преди 11 години

А корейците ги осъдийх за над 1 млрд. долара. Наистина се вижда кой краде!!!

226

Анонимен

преди 11 години

То се вижда кой от кого краде. На едните си плащат 21 милиона за да не ги съдят за явна очеизвадна кражба, другите ги осъждят за 368 милиона за друга явна очеизвадна кражба, другите пък ги забраниха в мексико и там ги съдят за солидна сума.Епъл сами се натресоха между шамарите.

225

Анонимен

преди 11 години

Андроид главочите да спрат да ни заливат с помията си! Никой не ви е спрял да си купувате боклучавите изкопирани продукти. Никой не се вълнува от мнението ви, което също е изкопирано.

224

Анонимен

преди 11 години

Епъл тиквочите да не забравят да прочетат и съседната новина. Прочетете и коментарите някой са много реални и кореспондиращи с фактологичната обстановка.

223

mindo

преди 11 години

До 226 ами това за стабилността и оптимизацията също се изтърка, за телефон от чипс също, за пластмасите също, за пазарен дял също, за патентни кражби също и т.н. и т.н. За купуването си прав. Както и за цената. Всеки си продава продукта на максималната цена, на която се купува. Епъл потдържат и имиджа на продукта, потдържайки цената висока. Въпрос на ценова политика. И на избор също. На мен не ми е нужен фирмения имидж на епъл и си купувам добър хардуер. На други фирми.

222

Анонимен

преди 11 години

Ти по добре от мен си го описал дори :).Продукт който се представя катом нереално добър а е една обикновенна китайска сапунерка, продукт който кара сумати хора да изпитват фиктивни "ценности" като това, че били богаташи, вип, специално общество, а са си обикновенни зомбирани овце. Страшно много се купува, но акциите НЕ растат, а капитализацията и пазарния дял падат. Неща характерни в даден момент за балоните. Та надувайте, няма да пречим :)

221

Анонимен

преди 11 години

Тва с балона не се ли изтърка малко вече? Има хора, които харесват страшно много Епъл, аз съм един от тях. Има хора, които са фенове на Андроид и не харесват Епъл. Всеки купува каквото му харесва, за какви балони става дума? Балон има, когато се обявяват нереални продукти с цел трупане на печалби въз основа на фиктивни "ценности". В случая има продукти, които се купуват страшно много и съответно акциите растат. Нищо по-логично.

220

Анонимен

преди 11 години

Айсифон феновете надуват балона и по опашките и по форумите, но бална рано или късно се пука.

219

до 223

преди 11 години

Някой *** изтрил коментара, на който той отговаря, въпреки че в него нямаше нищо обидно. Вероятно е сметнал, че не е по темата на статията. :-)

218

до 222

преди 11 години

Не е зле да уточняваш към кого се обръщаш.

217

Анонимен

преди 11 години

Говорих за ОСХ, която работи на Мак, а Мак не работи с мобилната iOS на iPhone. Не е зле да правиш разлика. Причината Уиндоус да е по-разпространен е, че той е по-практичен за ползване в корпоративна среда и голяма част от софтуера с научна, математическа, счетоводна и т.н. насоченост е за Уиндоус. За аудио, видеоообработка и дизайн по-добра система от Мак и Линукс няма. Най-малкото интерфейса създава усещане за креативност и лекота, а не студен техничарски лист с икони.

216

Анонимен

преди 11 години

"Като гледам на Епъл нещата по продажби им се развиват доста по-добре от на всички останали"Очевидно не ги гледаш, а говориш наизуст или по-скоро както ти се иска да е. Ако наистина ги "гледаше", с един copy-paste щеше да си отговорил, но уви ...Следващия път си помисли като даваш подобно мнение, дали няма да станеш смешен.