19

Д

преди 11 години

Не това е начина да се убиват хората и да се самоунищожаваме едини на други. Но пък фактите показват че когато някой от мюлсулманските народи никога не са прави когато погазват правата на Божия народ - ИЗРАЕЛ. Арабските фанатици просто стоят и се чудят какво да измислят срещу евреите.

18

Анонимен

преди 11 години

18 изроде посочи коя от близкоизтоните воийни е започвал Израел.

17

KIKO

преди 11 години

NIAKOI ISLIAMISTI OSIRAT SAITA S GLUPOSTI. IZRAELSITE I TE SA XORA S PRAVO NA ZIVOT I ZA6TITA DOKAZAXA 4E SA SMELI VOINI !!!!!

16

cecko2497

преди 11 години

Както се беше изказал някой по долу Израел са постъпили правилно. Евреите и те не са баш стока ама са 1000 пъти по хора от гадните ислямисти.

15

Анонимен

преди 11 години

колега, може ли да ни удостоиш с малко доказателства (факти) относно създаването на Израел от терористични организации! Между другото, когато Симеон Велики прави България на 3 морета ( а и по-късно пак), ние (Българите) добрите ли сме или лошите (за хората които са били по онези земи)? Вземи чети малко История и ще видиш, че Израел е една от първите (даже първата) държави в света чиито граници са ясно дефинирани, както с местности така и със съседни държави назовани по име. Сирия и Египет напр.

14

Анонимен

преди 11 години

А БЕ,ПИЧОВЕ КАКВО ГИ ОБСЪЖДАТЕ ТЕЗИ ЦИОНИСТКИ ***,НИКАКВО ВНИМАНИЕ И ПЪЛНО ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ ТЯХ ПОМНЕТЕ,ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ТОВА Е ВЕЧЕН И НЕОТМЕНИМ БОЖЕСТВЕН И ПРИРОДЕН ЗАКОН,ХРИСТОС ГО Е КАЗАЛ КОЙТО НОЖ ВАДИ,ОТ НОЖ УМИРА,А МЪДРИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИМА ЕДНА ПОСЛОВИЦА ЗА ТОВА КАКВОТО ПОСЕЕШ,ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ,ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ,ОНЯ ГОРЕ ГИ ПОЧНА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,НАВОДНЕНИЯ,УДАРИ ГИ В СЪРЦЕТО -НЮ ЙОРК,А ВЕНЕЦИЯ,ОТКЪДЕТО ТРЪГВА БАНКИРАНЕТО В МОМЕНТА Е 1,5 МЕТРА ПОД ВОДА

13

Анонимен

преди 11 години

Дай Боже,на цялата *** която е плъпнала тука ги проклинам щом защитават тероризма и убийствата да им се върне тройно на главите това което правят на другите народи Да бъде!!!

12

Мешан

преди 11 години

кашата е голяма и връщане няма .Затова да бъдем разумни.!

11

Анонимен

преди 11 години

естествено - ще го ликвидират - мръсен ***-арабски терорист ! Даже е жалко,че Израел им дава аванти на тези фанатизирани животни-терористи !

10

Анонимен

преди 11 години

Те и Арафат отровиха.Това е единствената държава в света, която терора е основа на животът й и ценностите.Трябва да бъдат затворени на някой остров и да бъдат държани в пълна изолация от света.Светът ще стане добро място за живеене.Излиза, че иранците са съвършено прави в призива, Израел да бъде заличен от земята.

9

а

преди 11 години

Израел е постъпил съвсем правилно.

8

666

преди 11 години

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей създаде нова доктрина, в която обяснява, че ликвидирането на Израел е "легално" и "морално оправдано", съобщава сайтът "МИГнюз". "Израел е раков тумор в Близкия изток. Това е сатанинско изчадие, което използва медии и бомбардировачи. Всеки мюсюлманин е длъжен да вдигне оръжие срещу Израел", каза Хаменей."Мюсюлманският свят не трябва да пропуска възможността да си уреди сметките с тази страна веднъж и завинаги" допълва той.

7

Анонимен

преди 11 години

Еее, вие Божия син разпнахте, та срещу един палестинец ли ще се спрете!

6

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ТОВА АКО НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ ПАРЕКСЕЛАНС , ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

5

Анонимен

преди 11 години

Ционисткият режим е одобрил строеж на 180 жилища в циониски окупиран източен Йерусалим.Международното право забранява заселването в окупирани територии в случая с ционистки евреи."Международната общественост" как така пропусна да го бойкотира ,нали още от 1933г.прояви активност срещу"расистки"методи?Или гарван гарвану око не вади.

4

Анонимен

преди 11 години

Ционистката недържава е създадена от терористични организации и извършва държавен терор,как ще признае отговорност за това,че е най-голямата опасност за мира в света,какви ли изненади очакват света след гласуването на Общото събрание на ООН за палестинска д-ва след щатските избори.

3

Kreti

преди 11 години

Как човек да обича евреите , и да не съжалява че великия Австриец не е успял да ги довърши.

2

Ибн ас Салам

преди 11 години

Дали Израел ще бъде обявен за терористична държава - щом преследва и убива хора без съд и присъда? А тоя командос-терорист, дали ще бъде съден от трибунала в Хага?!

1

анонимен

преди 11 години

Те Ч.....те,ще си признаят още много работи