25

Анонимен

преди 11 години

rumuncite sa kamikatzeta :D

24

MaNqK

преди 11 години

До БЕ xaxa kuv e toq kamion koito kara s 100 ili 120 e :D nqma takiva kamioni ;) MAX 90 ;)

23

Анонимен

преди 11 години

До анонимен 24Пътят е оправен и няма дупки. Не си минавал по него скоро. Не е отврат. Някои карат без мозък.

22

БЕ

преди 11 години

то самокрушките -преди акумулатора беше ток сега нещо с тия ЛАМБИ ФАСУНКИ И ПРОЖЕКТОРИ НЕЩО ПОЧВА ЛЕКО ДА СЕ ИЗДАВА!!!нали това е номерът -ПОВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ ЛАМБИ АКУМУЛАТОРИ И КРУШКИ И КРУШЧИЦИ!А и разходът се вдига ама не с 1 на сто ми направо си отива три пъти по едно на сто!

21

токо

преди 11 години

Като чета повечето от коментарите,имам чувството,че става въпрос за друг път.На единия му били много завоите....на другия му блестели фаровете нощем-ами ако искаш без фарове да карат!!! Аз също не обичам да шофирам по тъмно и за това избягвам да го правя.Трети пише ,че бил тесен пътя-е колко да е широк ???Стига сте ревали за щяло и нещяло , в 99% от случаите,вината е в задкормилното устройство.Пътя си е доста приличен,а за БГ направо си е идеален,всичко друго е търсене на под вола теле.

20

Анонимен

преди 11 години

До 16 Няма друго обяснение.

19

10 бири

преди 11 години

Всички са *** и ***.

18

анонимен

преди 11 години

почти всяка седмица минавам по този път, покрай пътя вече е заприличало на гробища - на всеки 500 метра има кръстове, некролози .. ужас пътя е отврат, асфалта е изяден, освен това, ако видите как карат румънците, които се прибират към дунав мост и направо ще ви настръхнат косите но нали по този път не се ходи до морето, така и ще си остане проектиран е без грам мозък, такива завои, такова чудо е

17

Анонимен

преди 11 години

Има прекалено много Тирове на този път,карат бавно,изнервят шофьорите,те предприемат рисковани изпреварвания и белята е готова!Докато в България всички подобни пътища не се направят скоростни шосета-2 платна с по 2 ленти за движение няма да намалеят катастрофите,ако ще и 1000 камери да слагат и каквито и други глупости да измислят!

16

sic

преди 11 години

Вчера вечертта пътувах от София за Русе. Участъкът Бяла-Русе обаче е нещо кошмарно и минаването по тъмно по него е нещо като полууспешен опит за самоубийство. Милиони неравности и бабуни по тесния и пълен със завои път, маркировката по асфалта е напълно изтъркана, ако въобще я е имало някога, и за капак на всичко ТИР след ТИР, ТИР след ТИР, заслепяващи те в насрещноито по този невероятно натоварен участък.

15

rument

преди 11 години

Късметлии....

14

Анонимен

преди 11 години

даа ефектно е

13

до 14

преди 11 години

Маолумик, дано следващия път като се бутнеш някъде да ти хареса още повече!

12

Анонимен

преди 11 години

alloy де

11

Анонимен

преди 11 години

Тва Рено нещо не е в кондиция. Тия отвътре от къде, как и гога са успяли да ги извадят, та и без опастност за живота е пълна мъгла. Сигурно са модел Т1000 - poly mimetic aloyer.

10

Анонимен

преди 11 години

На мен лично катастрофата ми хареса и като мащаб и като щети!

9

Анонимен

преди 11 години

Абе Господ ги е пазил тези хора! Наистина е чудо че са оцеляли при тази катастрофа...

8

Анонимен

преди 11 години

това е най опасния път в цяла България . пътувам много често по него и изпитвам истински ужас а колко пъти сме имали случаи когато едва сме се разминавали на косъм не искам да си спомням.

7

I

преди 11 години

Ей, на този път колко тежки катастрофи стават, след колко ли века ще го оправят и него?

6

Оп-са

преди 11 години

На второ гледане ми се струва реното да се е забило челно в оня камион, дето стърчи от канавката. А Пасата не е могъл да спре и се е ударил леко в другия камион. Ако е така, то най-вероятно тоя с Реното е изпреварвал на завоя без да има видимост и се е хакнал челно в камиона. Може и да не съм прав, но така ми изглежда! Хора, карайте разумно и не изпреварвайте на завой! Ако беше кола отпред, а не камион, и тоя в Реното нямаше луд късмет, можеше да има 5+ жертви!