44

ястреб

преди 11 години

Той e от средната класа. По кастите в Индия е дори от висшата каста. учени, военни, търговци, служители. Така се нареждат кастите. На този заплатата се равнява на 500-долара тук. Реално. Но като се има предвид че в индия безработицата е 70%, а средната заплата е 60-долара, с неговите 100-долара си е направо повече от заможен. При това сигурна държавна работа, със сигурна пенсия. Завършил е и висше образование, може и две.

43

Анонимен

преди 11 години

що да не се изкъпе щом е имал пари за няколко висши образования и заплатата му се равнява на 500-долара тук. Я

42

comment

преди 11 години

От тука си проличава простотията на българският народ. Завист и безпочвена гордост. Човека със знания е спечелил пари и ги харчи за най-необходимото без да се прави на незнам си какъв. Ситуацията им в държавата е лоша, но хората пак си имат ценности не като вас. Общо взето вие сте срам за религията си, религията е само средство за управление а вие не сте го схванали още. Вие сигурно първо щяхте да купите БМВ като вземете парите :D:D, а човека си е купил "ГЕНЕРАТОР", там е разликата.

41

Pimp C

преди 11 години

Изкъпал се е !

40

стефан

преди 11 години

добре че не е женен за българка,защото милиона щеше да отиде за една година,тя после ще го напусне и пак си остава бедняк,но парясан от булката...(бг сценарий)

39

Анонимен

преди 11 години

За всяка религия богатството е грях. Но всяка възможност е изпитание, какво ще направиш с нея - за лични цели ли ще я използваш или любовта и състраданието ти ще бъдат по-големи. Ето защо Господ казва че богат ще влезе в Раят ако камила влезе преди ухо на игла. От това и идва израза "Ситни като канилчета" - капиталистите натрупали капитал чрез депутатските места на бащите си. Като бащата и дядото на Стефан Савов. И семейство Костови.

38

Анонимен

преди 11 години

Ози. В Библията се казва че всичко земно е от дявола, а най-голямото постижение на дявола са парите. Но Господ с тази притча казва че ако той ти е дал дори малки възможности в сегашното ти битие, но ги използваш по-добре от другите които има по-големи възможности, то ти си герой за Господ и ангелите.

37

anonimen

преди 11 години

каква царевица бе пич.царевицата е дошла в Европа след 14-ти век.

36

Анонимен

преди 11 години

До 48Индийците не изповядват библията.

35

zzzzzz

преди 11 години

абе щом Бог му е помогнал, що нер помогне на тия дето му искат парите... а парите не си ги е изкарал , благодарение на Бог, а с късмет и знания... баси завистливото племе...

34

От Ози до малумницит

преди 11 години

интересно кои са *** сложили ми минус на коментара по долу 46?Или са мисюлмани или псевдо христяни, или просто ***. Май никога не сте отваряли библия ей така да прочетете някое друго разказче. Не сте ли чували за разказа за парите? Ами купете си една библия. Обикновена идадена от българския църковен печат и прочетете!!!!Не ви карам да купувате сектански книги! Най обикновена БЪЛГАРСКА библия от книжарницатаЩе разберете защо 3-тия бил наказан че заровил парите и ги държал ей така!!

33

Анонимен

преди 11 години

Тия индийски *** уж се пишат за много набожни , а 1 стотинка не е дал да помогне на някой. В Библията ясо е казано , че когато някой те моли за помощ да не го връщаш.Че не може да помогне на всички е ясно, но поне някаква сума е трябвало да даде баготворително, защото тия пари не ги е изкарал с труд ,а с помощта и на Бог.така, че много скоро ще обеднее пак.Това е сигурно.

32

Ози

преди 11 години

Ако имаш пари НЕ ТРЯБВА ДА ги държиш а трябва да ги инвестираш да направиш нещо с тяхТАКА Е ОПИСАНО В БИБЛИИЯТА! Някъде към края имаше разказ за парите. Един богаташ имал 3-*** слуги. Отишал далеч и дал значителна сума на 3-мата слуги докато го няма. Единия ги изпил. Другия ги инвестирал а 3-тия ги закопал!Господ наказал 3-тия. Щото ги държал ей такаПрочетете разказа за парите в библията, към края е някъде, ако сте христяни де а не *** като тозиТоя *** не е христянин така че няма пробл

31

Анонимен

преди 11 години

Анонимен преди 1 часМангали...----------Цитат - Сега децата ни ще растат добре, обучението им също ще бъде на ниво.Не знам кои са *** - тези, които мечтаят децата им да получат отлично образование, квалификация и като резултат реализация в живота или тези, които си мечтаят да си купят "богати вейрон".

30

Ime

преди 11 години

Вложил е. В терен и строителство на нова къща с девет спални за цялото семейство. Всяка със своя баня, нещо нечувано почти в Индия. Пичове- с един милион човек може да се оправи живота, но скотове като вас "едно богати вейрон да си купиш" /а ти не можеш даже марката правилно да напишеш/ няма да се оправят и с 10. Просто защото сте скотове.

29

Анонимен

преди 11 години

***...

28

Анонимен

преди 11 години

Отново чели-недочели, гледали - недогледали.Беднякът-милионер изобщо не е филм за милионите спечелени от някой, а за голямата любов и за изпълнението на дадена дума.Момчето от филма дори не се заинтересува колко пари е спечелил, а отиде на гарата да чакалюбимата си както беше й обещал.

27

ДО майна

преди 11 години

Искаш да ми кажеш,че с 1 мил. долара не можеш да си живееш цял живот по гръб?Ти само от лихви ще взимаш на година по 20-30 хилки бе майна.Стягам къщата на село с 2-та декара двор и ще ям и ще пия докато пукна бе хаха,пък нека да си карам голфа 2-ка,той джоба като е до пръскване хаха.

26

гъбаря

преди 11 години

Славяните са правили собствен алкохол от царевицаТраките обаче имат хубаво червено вино,от червено грозде

25

циганин до №10

преди 11 години

Е ти да не искаш да стана българин бре *** с *** .